O yüzden eşinde suçlu diyorumİşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
Bu ihtimali de düşünmedim değil, zaten şu an kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum. Akl-ı selim hareket etmek zorundayım, eğer bir şey varsa Rabbim gösterir inşallah bana.Şaşkınlıkla okudum. Kız resmen iş konusunu bahane etmiş bence. Artık oradan eşinize ulaştı herhalde...
Ama eşiniz karşılık verdi mi vermedi mî bilemedim. Belki kız rahatsız ediyor ama eşiniz olaya sizin karışmanızı istemediği için birşey dememiştir. Numarayı da mağazada istiyorlar sonuçta, fatura için vs.
Ekli değillermiş facede. Konuşuyor olsa bile siler oradan da bence konuşmayı.
Bu ihtimali de düşünmedim değil, zaten şu an kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum. Akl-ı selim hareket etmek zorundayım, eğer bir şey varsa Rabbim gösterir inşallah bana.
üzülerek belirtiyorumki o zaman bu işin içinde baya bit yeniği varİşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
kadın numarasını vermemiş ki facesini vermiş
yok konu sahibi sandı.demiyorum mağazada kız sanmış.olabilir diyorum evet çok iyi.düşünmeye çalışıyorum ama ihtimal ışteKonu sahibi sandı diyosun yani ?
Eee facede zaten eklemiş laızm olursa bişey sorarım diye ama sonra hiç yazmamış
Ordan merhaba canım deseymiş
tam gece yarısı değilmiş saat 9.muşgece yarısı mı soracağını soracak? konu sahibini de üzmek istemiyorum ama... adamı suçlu ilan ettim hemen ama neresinden tutsam elimde kaldı...
haklısın arkadaşım.önce.kendi tanıması.lazimdi kadının numarasıo ihtimal çok yaş bence.. ilk defa telefonuna msj atacagn kişiye merhaba canım mı dersin merhaba ben şu şu şurdan tanışıyoruz hatırlarsan beni bişeyler sorucaktım o yüzden seni rahatsz ettm dersin
benim eşim rahat bir insandır . bu yüzden önemsemez o tip şeyleri.1 kere olan bir şeyse yanlışlıkla gelmiş der mesajı siler bana da hiçbi şey söylemezdi benceİşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
Ekli değildir ama mesajlaşıyodur ordan başlamıştır telefona geçmiştir
Aslında benimki de rahat bir insan. Bir de aklıma şu geldi, eşim bazen çıkar yürüyüş yapar akşamları, çıkarken telefonu evde bırakır. Şüphelendiğim gibi bir durum olsa telefonu neden evde bıraksın..benim eşim rahat bir insandır . bu yüzden önemsemez o tip şeyleri.1 kere olan bir şeyse yanlışlıkla gelmiş der mesajı siler bana da hiçbi şey söylemezdi bence
evet öyleymiş de "canım" ne demek. ben de kıskanç birisi olduğum için çok da mantık açısından düşünemiyorum açıkçasıtam gece yarısı değilmiş saat 9.muş
ya bence kızla konu sahibinin arasında bi şeyler olsa kız merhaba diye başlamazdı diye düşünüyorum.kız adamı tavlamak için mesaj atmış olabilir gibime geldi
WhatsApp mesajlarının içeriğine ulaşman lazım. Benim esimde iph.. var. İclouda falan kesin yedekleme vs vardır. Araştırıp buraya yazacağım. Bir de whatsApp dışında başka mesajlaşma uygulamaları var mı telefonda pek bilinmeyen gibi onları da bir incele derim ben.
ama kız rahatsız ediyorduysa numara engelleme artık her telefonda bulunan bir özellikŞaşkınlıkla okudum. Kız resmen iş konusunu bahane etmiş bence. Artık oradan eşinize ulaştı herhalde...
Ama eşiniz karşılık verdi mi vermedi mî bilemedim. Belki kız rahatsız ediyor ama eşiniz olaya sizin karışmanızı istemediği için birşey dememiştir. Numarayı da mağazada istiyorlar sonuçta, fatura için vs.
Boyle bisey var mi sahiden?şunu yapabilirsin
whatsap mesajlarını bilgisayardan da takip edebilir yazabilirsin
google chrome tarayıcı yoksa bilgisayarına kur.
chrome ile http://web.whatsapp.com a gir
sonra eşinin cep telefonundan whatsapp açıkken sol alttaki tuştan whatsapp web e tıkla
karekod okuyucu açılacak o okuyucuyla chrome daki karekodu okut
sonra her gelen mesajı bilgisayardan okuyabilirsin.
Bilgisayarının sesini kıs...
Boyle bisey var mi sahiden?
Deneyip görebilirsin. Ama sadece google chrome tarayıcıyla oluyor yanlış bilmiyorsamBoyle bisey var mi sahiden?
Konu sahibi diyor ki spora gider telefonunu evde bırakır eşim, saklayacağı bişey olsa bırakmazdı telefonunuSon durum nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?