Şüpheden boğulmak üzereyim

demek oluyor ki eşiniz okudu,belki bişeyler yazdı sonra da sildi.size renk vermediğine göre ,demek ki ortada bir durum var..
hani yoksa insan çaktırır bu da kimmiş falan diye..

Eşinizde kayıtlı olmayıp kızda kayıtlı olabilir mi eşinizin teli .Belki kız bir arkadaşına yolladı mesajı eşinize geldi .

bende ilişkilerini ordan takip ettiği konusunda sizle hem fikirim
yada adamdan hoşlandı ordan yürümek için face i araç olarak kullandı

Şeytan diyor esinin numarasndan kızı ara ama konuşma, bakalım kız ne diycek "alo askım niye konusmuyosun" falan mı..
Ama iste öyle bisey olmazsa sonra beni aradn ama konusmadn diye muhabbet gecebilir esiniz de anlayabilir aradiginizi.

gerçekten eşin ne tepki verdi bir de kız face de kocanda ekli mi kontrol ettin mi

Şaşkınlıkla okudum. Kız resmen iş konusunu bahane etmiş bence. Artık oradan eşinize ulaştı herhalde...

Ama eşiniz karşılık verdi mi vermedi mî bilemedim. Belki kız rahatsız ediyor ama eşiniz olaya sizin karışmanızı istemediği için birşey dememiştir. Numarayı da mağazada istiyorlar sonuçta, fatura için vs.

İşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.

Eşinizin facebookuna da baktınız mı? Yukarida denildigi gibi facebookta konusup muhabbet ilerlemis olabilir

Bu gereksiz üslup ne böyle? Karıştırsa karıştırdım der değil mi? Burada ki kimseye hesap vermek zorunda değil.

Ddiğim gibi aralarında birşey varsa yüzünde istemsizde olsa tebessüm olurdu okuduğunda nasıl tpki verdi

İşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
Biraz önce de söyledim. Eşiniz sizi huzursuz etmemek için birşey söylememiş olabilir. Belki o kız olduğunu biliyor, uzun zamandır kız rahatsız ediyor da olabilir. En iyisi arkadaşların dediği gibi whatsapptan yedeklemeyi açıp birkaç gün takip edin

Neresinden bakarsan bak nerden tutarsan tut cikcikli bir durum,bir ton olasılık soru şüphe, insanı yer yahu, en büyük duam başıma aldatma gelirse Allah gün gibi karşıma çıkarsın böyle el ele göz göze hatta iç içe falan, acabam olmasın öyle mi böyle mi diyemeyeyim karşı tarafın açıklayabilirim durumu olmasın, alenen bileyim yani,böylesi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…