Deneyip görebilirsin. Ama sadece google chrome tarayıcıyla oluyor yanlış bilmiyorsam
Çok bilinmiyor ama mümkün
google chrome aç
http://web.whatsapp.com
gir
telefonunda whatsapp ı aç
sol alt tuşa tıkla
açılan menüden whatsapp web i seç
karekod okuyucu açılacaktır
google chrome daki karekodunu göster
bu kadar....
eğer watsapı yedeklemişse ı cloud (yani bulut)dan sohbet yedeği açılır diye düşünüyorum ama emin değilimKızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
Ayarlar bolumundecanım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik
Şimdi kesin konuşmayım ama eşini aldatıyor olsa adam watsap bildirimleri ekranda görünmeyecek şekilde ayarlar eğer şifresi varsa telefonunun (ki bi adam aldatıyorsa illa şifre vardır telinde) şifreyi girip telefonu açmadan kimse mesajı okuyamaz. Adam aldatıyorsa eğer neden ekranda görünecek bir bildirim ayarlasın kiEğer bir şey varsa eşim zaten tedbirli davranıyor onu anladım, kızın telefonu rehberinde kayıtlı değil, bir de eşim tüm whatsApp mesajlarını siler, telefonda gereksiz yükmüş öyle diyor beyefendi..,,,,
iphone kullanmadım bilemiyorum.canım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik
Yalnız değilsinKızlar bu konuda ben anladım ki ben çok cahil kalmışım.Ben telefonu aramaya ,mesaja foto çekimi için kullanıyordum .Siz şu özellik var bu özellik var şöyle yap dedikçe kendimi karşımda tıbbi terim kullanan doktorun karşısında ki hasta gibi hissettim
E engelleyince de engelleme listesinde çıkıyr, kadın görüyor yine şüpheleniyor.ama kız rahatsız ediyorduysa numara engelleme artık her telefonda bulunan bir özellik
konu sahibinin eli ayağına dolaşmıştır şimdi. zaten bu işlerden biraz uzak anladığım kadarıyla. ve bir de işte şu anda sanırım.35 sayfa olmuş hala ayar yapamadın mı?
Deneyip görebilirsin. Ama sadece google chrome tarayıcıyla oluyor yanlış bilmiyorsam
Çok bilinmiyor ama mümkün
google chrome aç
http://web.whatsapp.com
gir
telefonunda whatsapp ı aç
sol alt tuşa tıkla
açılan menüden whatsapp web i seç
karekod okuyucu açılacaktır
google chrome daki karekodunu göster
bu kadar....
taciz ediyorsa durmadan taciz mesajı almaktan yine de iyidir bence. eşine de bu numara beni rahatsız ediyor der oldu bitti.E engelleyince de engelleme listesinde çıkıyr, kadın görüyor yine şüpheleniyor.
Daha geçen gün böyle konu açıldı burada.
Kızın çalıştığı yer alışveriş yaptıkları bir mağazaysa müşteri bilgilerinden gayet te rahat şekilde bulabilir adamın numarasını. Her mağaza müşteri kaydı tutuyor ve telefon numaralarını alıyor müşterilerin. İçlerinden kötü niyetli insan çıkmayacağı ne belli.Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli
o numaradan eşinin ağzıyla yazsa nasıl olurdu ki?konu sahibinin eli ayağına dolaşmıştır şimdi. zaten bu işlerden biraz uzak anladığım kadarıyla. ve bir de işte şu anda sanırım.
Bide ben biraz salagim bu konuda coktan gidip sormustum kiza sen ne ayaksin diye :)) catlarim heralde teknolojik imkanlari seferber ederken..ama kesin kanit icin sart oluyo boyle seyler..Yalnız değilsin
Ben kıza değil eşim mesajı görüp bişey demeyince yaygarayı basardım çoktanBide ben biraz salagim bu konuda coktan gidip sormustum kiza sen ne ayaksin diye :)) catlarim heralde teknolojik imkanlari seferber ederken..ama kesin kanit icin sart oluyo boyle seyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?