Şüpheden boğulmak üzereyim

canım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik

Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
eğer watsapı yedeklemişse ı cloud (yani bulut)dan sohbet yedeği açılır diye düşünüyorum ama emin değilim

Şimdi kesin konuşmayım ama eşini aldatıyor olsa adam watsap bildirimleri ekranda görünmeyecek şekilde ayarlar eğer şifresi varsa telefonunun (ki bi adam aldatıyorsa illa şifre vardır telinde) şifreyi girip telefonu açmadan kimse mesajı okuyamaz. Adam aldatıyorsa eğer neden ekranda görünecek bir bildirim ayarlasın ki

canım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik
iphone kullanmadım bilemiyorum.
İllaki ondada vardır
sanırım burada anlatılıyor gibi googleden aratın olmazsa
http://www.milliyet.com.tr/whatsapp-web-i-iphone-ile-teknoloji-galeri-2034456/?PAGE=1

android telefonlarda ekranın altında beyaz büyük düğme varya onun solundaki (sağdakinde geri oku var soldakinde çizgiler var orası)

Yalnız değilsin

Bu sol alt tuş dediğiniz şey iphoneda yok yalnız...

Telefon numarasını da taciz ederek mi aldı adamdan. Tek taraflı bişey olmadığı belli
Kızın çalıştığı yer alışveriş yaptıkları bir mağazaysa müşteri bilgilerinden gayet te rahat şekilde bulabilir adamın numarasını. Her mağaza müşteri kaydı tutuyor ve telefon numaralarını alıyor müşterilerin. İçlerinden kötü niyetli insan çıkmayacağı ne belli.

eşin nasıl açıklama yapmadı ben anlamadım.. yada sen neden gidip o mağzaya kıza bu ne diye soru sormuyorsun ?

Eşiniz uyuduğunda whatsapı kaldırıp bir daha yükleyin ...Oğlumda gördüm pcden açıyor whatsappını inş. bu şekilde girip öğrenebilirsin...Kadının sizi facede ekleyip hiç konuşması ayrıca sinir durum...Bol bol eşinle güzel anlarını paylaş derim... Arkadaşlar demiş ya aldatan ortada bırakmaz ama ben parola kullan kişiler duydum...

Bide ben biraz salagim bu konuda coktan gidip sormustum kiza sen ne ayaksin diye :)) catlarim heralde teknolojik imkanlari seferber ederken..ama kesin kanit icin sart oluyo boyle seyler..
Ben kıza değil eşim mesajı görüp bişey demeyince yaygarayı basardım çoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…