Şüpheden boğulmak üzereyim

Evet o aklıma gelmedi ama 'canım' demesi de sanki evveli var gibi geliyor yazışmaların, bana göre

Canım senin kafan çok karıştı bence sen akşam benim dediğim şeyi yap. Sohbet yedeği çıkar ortaya. Arkadaşım nişana 3 hafta kala ayrıldı bu şekilde yakaladık erkek arkadaşının mesajlarını.

Sizi şüphelendirmemek için.
Kızla buluşacağız yer zaman belliyken sizin arayamamanız için.
Evde bile telle meşgul olan adam telini niye bırakıyor? Biz eşimle wcye gidekren bile tel götürüyoruz.
Kızla buluşuyor olabilir, teli de siz ulaşamayasınız ve kıllanmayasınız diye bırakıyordur.

Bir de ikinci bir hat da olabilir..

bu insanlar bu cesareti nerden buluyor. ben kardeşimin sevgilisi varken yanlış anlar diye selamı kesebilirken hayatım boyunca sülük kızlardan cektim aklıma geldi bana cinnet geldi yine

Ayyy yarebbim (( benim esimde dokunmatik sevmiyorum ayagina tuslu kullanir hala yoksa ondanmi gii ((

Belki de numara sizin diye almıştır kız sana mesaj attığını sanıyordur

whatsApp mesajlarından bişeye ulaşamazsan eşini avme gönder. Oradan alinmasi gereken bisey uydur. Sonrada sen çık git AVM ye bak bakalim kızın mağazasına gidiyor mu konuşuyorlar mi vs
en son bunu yaparsın artık. O zaman da kesinleşmiş emin olursun.

İnşallah boş şüphelerdir bunlar öpüyorum

Evet o aklıma gelmedi ama 'canım' demesi de sanki evveli var gibi geliyor yazışmaların, bana göre
Belki ilk defa yazmış olabilir başkasına mesaj atıyordum numaralarınız çok yakın karışıklık olmuş yanlışlıkla size mesaj atmışım gibi bi tanışma şekli. Adam meyilliyse zaten burdan gerisi gelir.
(Bende adama karşı çok iyi niyetli yaklaştım galiba)
İnşallah aldatma gibi bir durum falan yoktur sadece kız askıntı oluyordur.

37 sayfayi okudum konu sahibi.
Insaallah kotu bi yere varmaz sonucu. Suanda ne masum nede kotu bi cizgide.

Eger cizgi kayar is degisirse su avm ile magaza adini veriverde cimbizla derisini soyalim bu peynir turunun. Icimiz rahatlar hic degilse.

İnşallah yoktur diyelim ama herşeyde üst üste mi gelmiş yani
Bana hiç böyle bi mesaj gelmedi o yüzden mesafeliysen kimse bu cüreti bulamaz diyorum, hadi buldu şaşırır eşinle paylaşır engellersin o dakikada diyorum.

Mantikli

Cekirgee çok kısa ... zamanını almazsa özet ne?
En son bir mesaj görmüş konu sahibi.
Sonra kızın AVM de çalıştığını nereden öğrenmiş falan?

Cekirgee çok kısa ... zamanını almazsa özet ne?
En son bir mesaj görmüş konu sahibi.
Sonra kızın AVM de çalıştığını nereden öğrenmiş falan?
Çünkü kendisi de avm den tanıyormuş o kızı
Foto ve isimden bakmış ki aynı kız
O kız sözde ilerde sizin gibi memur olmak istiyorum diye faceden bir girizgah yapıp konu shaibine bişey olursa size danışırım demiş
Eklemiş ama bi daha da bişey sormamış

Bence bişey çıkmayacak bu konudan görürsünüz. Konu Sahibi bu bilgiyle kalacak dayanamayip eşine soracak o da inkar edecek. Falan da filan. . Beklemek sabır işi zor ben şimdiye kadar çoktan magazayi basmistim. . Karşıma gecipte bık bık yapamazlar ortada bi mesaj var.

Mikemmelll ötesi.
ancak bu kadar anlaşılır olurdu.
AVM deki kız ya çok uyanık ya çok saftirik.
Çevresinde kimse yok sanki de müşteriyi ekliyor ileriki hayalleri içn lazım olur diye.
İkinci olarak da uyanık ama kendinden başka herkesi salak sanıyor ki bu numarayı yemesini bekliyor. Kız adamın eşini merak ediyor ya da gelişmelere göre ruh halini anlamak istiyor gibi geldi bana.
Yine de evli bir erkekle birlikte olmayı herkes göze alamaz. Ama mesaj da durduk yere gelmez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…