Evet o aklıma gelmedi ama 'canım' demesi de sanki evveli var gibi geliyor yazışmaların, bana göreKızın çalıştığı yer alışveriş yaptıkları bir mağazaysa müşteri bilgilerinden gayet te rahat şekilde bulabilir adamın numarasını. Her mağaza müşteri kaydı tutuyor ve telefon numaralarını alıyor müşterilerin. İçlerinden kötü niyetli insan çıkmayacağı ne belli.
Aynen, aninda renk veririm ben sifir rol kabiliyeti..Ben kıza değil eşim mesajı görüp bişey demeyince yaygarayı basardım çoktan
Aslında benimki de rahat bir insan. Bir de aklıma şu geldi, eşim bazen çıkar yürüyüş yapar akşamları, çıkarken telefonu evde bırakır. Şüphelendiğim gibi bir durum olsa telefonu neden evde bıraksın..
Ayyy yarebbimCanım senin kafan çok karıştı bence sen akşam benim dediğim şeyi yap. Sohbet yedeği çıkar ortaya. Arkadaşım nişana 3 hafta kala ayrıldı bu şekilde yakaladık erkek arkadaşının mesajlarını.
Aslında benimki de rahat bir insan. Bir de aklıma şu geldi, eşim bazen çıkar yürüyüş yapar akşamları, çıkarken telefonu evde bırakır. Şüphelendiğim gibi bir durum olsa telefonu neden evde bıraksın..
Belki ilk defa yazmış olabilir başkasına mesaj atıyordum numaralarınız çok yakın karışıklık olmuş yanlışlıkla size mesaj atmışım gibi bi tanışma şekli. Adam meyilliyse zaten burdan gerisi gelir.Evet o aklıma gelmedi ama 'canım' demesi de sanki evveli var gibi geliyor yazışmaların, bana göre
Ayyy yarebbim(( benim esimde dokunmatik sevmiyorum ayagina tuslu kullanir hala yoksa ondanmi gii ((
İnşallah yoktur diyelim ama herşeyde üst üste mi gelmiş yaniBelki ilk defa yazmış olabilir başkasına mesaj atıyordum numaralarınız çok yakın karışıklık olmuş yanlışlıkla size mesaj atmışım gibi bi tanışma şekli. Adam meyilliyse zaten burdan gerisi gelir.
(Bende adama karşı çok iyi niyetli yaklaştım galiba)
İnşallah aldatma gibi bir durum falan yoktur sadece kız askıntı oluyordur.
MantikliwhatsApp mesajlarından bişeye ulaşamazsan eşini avme gönder. Oradan alinmasi gereken bisey uydur. Sonrada sen çık git AVM ye bak bakalim kızın mağazasına gidiyor mu konuşuyorlar mi vs
en son bunu yaparsın artık. O zaman da kesinleşmiş emin olursun.
İnşallah boş şüphelerdir bunlar öpüyorum
yanlış anlaşılmasın alıntı yapmamışım alkış telefondaki özellikleri bilen uygulayan kadınlaraOkurken aynı böyle hissttimneden bahsediyo bunlar ama hepsine helal olsun öğrenmek güzel şey hepsine benden
http://www.hurriyet.com.tr/whatsapp-webi-iphone-ile-nasil-kullanilir-28559036Bu sol alt tuş dediğiniz şey iphoneda yok yalnız...
Çünkü kendisi de avm den tanıyormuş o kızıCekirgee çok kısa ... zamanını almazsa özet ne?
En son bir mesaj görmüş konu sahibi.
Sonra kızın AVM de çalıştığını nereden öğrenmiş falan?
Mikemmelll ötesi.Çünkü kendisi de avm den tanıyormuş o kızı
Foto ve isimden bakmış ki aynı kız
O kız sözde ilerde sizin gibi memur olmak istiyorum diye faceden bir girizgah yapıp konu shaibine bişey olursa size danışırım demiş
Eklemiş ama bi daha da bişey sormamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?