Şüpheden boğulmak üzereyim

başka numaradan ara (kendi tlf hariç) örneğin betül le görüşmek istiyorum de. İsim öğrenemesen bile sesinde kadın mı erkek mi anlarsın

O mesaj eşinin telefonuna nasıl gitti peki? Yani numara gökten zembille inmedi kızın telefonuna. Alış veriş esnasında kayıt edilmiş bile olsa mesaj gönderebiliyorsa aklından bir şey geçtiği kesin.

Kimisi eşinin de bu işte parmağı var derken kimisi demeyin öyle faturada müşterinin bilgileri olur numarasına ordan ulaşıp 'merhaba canım' demiştir diyor

Kimisi eşinin de bu işte parmağı var derken kimisi demeyin öyle faturada müşterinin bilgileri olur numarasına ordan ulaşıp 'merhaba canım' demiştir diyor
Komik. Faturadan alsa bile her gelen müşteriyi arka sahnede taciz mi ediyor?
İki kişilik bir durum sanki.
En azından pat diye "mrb canım" girişi yapmaz kız.

başka numaradan ara (kendi tlf hariç) örneğin betül le görüşmek istiyorum de. İsim öğrenemesen bile sesinde kadın mı erkek mi anlarsın
Kadınmış, tanıdıkmış uzaktan. Avm deki satış temsilcilerinden biri

Komik. Faturadan alsa bile her gelen müşteriyi arka sahnede taciz mi ediyor?
İki kişilik bir durum sanki.
En azından pat diye "mrb canım" girişi yapmaz kız.
Bende böyle dedim ama bilmiyorum artık konu sahibi neye inanır
En azından takip etmeli emin olana kadar

Hayır anlamıyorum tam tersi durum olsaydı mesaj adama değil de, kadına başka bir adamdan gelseydi ,adam araştırsaydı da tanıdık erkek çıksaydı gitseydi adam geceden beri böyle kıvranacak mıydı, o an hesabını sormayacak mıydı , kadın erkek eşitmiş peeh tüküreyim böyle eşitliğe

Arkadaşlar mağazaya ilk gittiğimizde meslek konusu doğaçlama gelişti, kız benim mesleği sevdiğini ve o alanda memur olmak istediğini söyleyince eşim dedi ki, o zaman sen eşimi ekle face den görüşürsünüz. Yani eşim de masumca yaklaştı başta ve kızla da o zaman tanıştı. Sonra niyet değiştiyse bilemem. Kafam kazan gibi resmen
Bu akşam eşime avm ye gitmeyi teklif edicem, o mağazaya da uğrarız. Eve gelince de whatsApp Web i kurmayı düşünüyorum

Önce kur onu belki de eşin kıza haber verir vs herhangi vir şey olabilir.

Kiz madem guya kadinla iletisim kurmak istiyormus, faceden eklemis falan ama adamin tel nosunu nerden bulmus?

aldatan adam telefonu ortada bırakmaz, hele hele erkek milleti.. tuvalete bile beraber giderdi bence.. gerçekten haberi olmamış olabilir eşinizin, veya o kız telefonu facebook dan da bulmuş olabilir (eğer eşinizin numarası kayıtlıysa).. açıkçası telefon numarası bulmanın çok yolu var ama ben eşinizin bir işler çevirdiğini sanmıyorum..

çok kafa karıştırıcı telefonu bile kayıtlı olmayan biri neden canım desin ki, canım dıyecek kadar samımıyse niye rehbere kayıtlı degıl suphe cekıcı bir durum başlı basına bu. Canım bana ilk mesaj gibi gelmiyor bir yandada. tanıştığı adama mesaj atabilecek kadar iğrenç bir kadın neden direk öyle bir mesaj atmasın ki diyorum. Bir taraftan aldatan bir adam rehberine eklememeyen, mesajlarını temizleyen bir adam nasıl telefonu ortada uyur. e napabilirki telefonu saklarsa dha cok suphe cekecegını dusunuyorum ve ne bileyim mesaj atmayacagına emin olabilir diye düşünüyorum. benim burda beynim yandı sizi düşünemiyorm. iyi haberlerinizi bekliyorum aldatma gibi bir durumun olmadığına emin olduğunuzda o kıza agzının payını verın bence. bu şüpheyi yarattığı her dkika için paralayabilirdim sanırım ben olsam

eee dökümanda 20 gündür konusuyo demissin yani aldatan erkekler hep böyle degilmidir evde her isi yapar ama dısardada durmaz peki 20 gündür konusuyo ne yapmayı planlıyosun anlıyorum bi anda sok oldun konduramıyosun kız aramıstır vs vs diyosn ama süpheyle bi insan yasayamaz bilemicem isin cok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…