başka numaradan ara (kendi tlf hariç) örneğin betül le görüşmek istiyorum de. İsim öğrenemesen bile sesinde kadın mı erkek mi anlarsınKızlar selam,
Bugün akşam eşim biraz uyudu, o esnada ben de çay demleyeyim diye düşündüm, eşimin uyanma durumuna göre ayarlamak için de saate bakayım dedim, eşimin telefonu yakınımdaydı, saate ondan bakayım dedim ama telefonu elime alıp ekranı açınca bir whatsApp mesajı gördüm, mesajda 'merhaba canım' yazıyordu. İsim yok, yani numara eşimin rehberinde kayıtlı değil. Kızlar iyice işkillendim ben. Numarayı aldım ama kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Kimisi eşinin de bu işte parmağı var derken kimisi demeyin öyle faturada müşterinin bilgileri olur numarasına ordan ulaşıp 'merhaba canım' demiştir diyorMikemmelll ötesi.
ancak bu kadar anlaşılır olurdu.
AVM deki kız ya çok uyanık ya çok saftirik.
Çevresinde kimse yok sanki de müşteriyi ekliyor ileriki hayalleri içn lazım olur diye.
İkinci olarak da uyanık ama kendinden başka herkesi salak sanıyor ki bu numarayı yemesini bekliyor. Kız adamın eşini merak ediyor ya da gelişmelere göre ruh halini anlamak istiyor gibi geldi bana.
Yine de evli bir erkekle birlikte olmayı herkes göze alamaz. Ama mesaj da durduk yere gelmez tabi.
Komik. Faturadan alsa bile her gelen müşteriyi arka sahnede taciz mi ediyor?Kimisi eşinin de bu işte parmağı var derken kimisi demeyin öyle faturada müşterinin bilgileri olur numarasına ordan ulaşıp 'merhaba canım' demiştir diyor
Kadınmış, tanıdıkmış uzaktan. Avm deki satış temsilcilerinden biribaşka numaradan ara (kendi tlf hariç) örneğin betül le görüşmek istiyorum de. İsim öğrenemesen bile sesinde kadın mı erkek mi anlarsın
Bende böyle dedim ama bilmiyorum artık konu sahibi neye inanırKomik. Faturadan alsa bile her gelen müşteriyi arka sahnede taciz mi ediyor?
İki kişilik bir durum sanki.
En azından pat diye "mrb canım" girişi yapmaz kız.
Arkadaşlar mağazaya ilk gittiğimizde meslek konusu doğaçlama gelişti, kız benim mesleği sevdiğini ve o alanda memur olmak istediğini söyleyince eşim dedi ki, o zaman sen eşimi ekle face den görüşürsünüz. Yani eşim de masumca yaklaştı başta ve kızla da o zaman tanıştı. Sonra niyet değiştiyse bilemem. Kafam kazan gibi resmen
Bu akşam eşime avm ye gitmeyi teklif edicem, o mağazaya da uğrarız. Eve gelince de whatsApp Web i kurmayı düşünüyorum
Hımm o zaman bu akşam onu kurayım, yarın gidelim mağazayaÖnce kur onu belki de eşin kıza haber verir vs herhangi vir şey olabilir.
Erkekler birbirine merhaba canim dermi.?
ben olsam bugun o avm ye gider kendimi gösterir baska konudan girer laf sokardmım aptal olmadıgını anlasınKızla ikimiz de tanışıyoruz ama samimi değiliz, kızın bende numarası yok, eşimde niye var? Şiştim ben gerçekten
Hımm o zaman bu akşam onu kurayım, yarın gidelim mağazaya
eee dökümanda 20 gündür konusuyo demissin yani aldatan erkekler hep böyle degilmidir evde her isi yapar ama dısardada durmaz peki 20 gündür konusuyo ne yapmayı planlıyosun anlıyorum bi anda sok oldun konduramıyosun kız aramıstır vs vs diyosn ama süpheyle bi insan yasayamaz bilemicem isin cok zorrKız bana mesleki anlamda soru sormak için beni ekledi; ama bugüne kadar hiç soru sormadı, bu da garip.
Bir yandın eşimin davranışlarına bakıyorum, bana çok düşkün, mutlu etmeye çalışıyor. Eliyle yemek bile yedirir düşünün, ikimiz de çalışıyoruz o nedenle evde destek olur, ev işlerine yardım eder. Ütü yapar, çamaşır atar makineye, mutfak toplar arada. Sürekli de dua eder, mutluluğumuz bozulmasın diye.
Bu nedenlerle konduramıyorum ona bu durumu, eğer aldatma olayı varsa benim tüm insanlara güvenim bitecek.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?