Şüpheden boğulmak üzereyim

1. Seçenek mağazalarda bazen cep telefonu isteniyor. eğer eşiniz kendi numarasını verdiyse, kız sizin numaranız zannedip konuşmak için atmış olabilir.
2. Seçenek kız eşinizi beğenip, sizi face' den ekleyip onunla yakından iletişim kurmak istemiş de olabilir...

20 gündür.konuşuyor.dememiş ki 20 günlük.geçmişine baktım o.kızla hiç.konusmamis demiş

Bu acıyla uyuyamam
aynen ben asla bu kadar politik olamazdım heralde önce esimi yatakta bogar sabahta kızın calıstıgı avm ye gider rezil ederdim bagra bagra sonrada uzun bi süre eve gitmez ne yapcagım planlardım cünkü erkekler zaten aaa evet seni aldattım demez yani yüzde yüz inkar yapar bu islerde bosanıcaksan gümbürtü cıkarcan ama seytana uyduda 1 konusmamı oldu orası mechull öyle bile olsa ona kendinden uzaklastırarak öyle bi ceza vericeksin ki adam anlıca bidaha en ufak bi hatam da bu kadın beni bırakır desin ama belli bi iliski varsa 1 aylık bile olsa zor bi evlillk olur süpheyle yasanmaz

eşiniz yakın zamanda telefon numarası değiştirmiş olabilir mi acaba? benim whatsup listemde kız arkadaşlarımdan kayıtlı olan kişilere geçen gün denk geldim bir adamın resmi, kız numarasını değiştirmiş başkası almış adamda listemde bu kim dedim. öyle zannedip de yazmış olmasın?
geçenlerde de bir arkadaşıma kadının biri ailecek sünnet resimlerinin olduğu düğün fotosu yolladı. kız da şaşırdı tanımadığı etmediği numara niye resim yolluyor olabilir. ilginç şeyler yaşanbiliyor whatsappda.
eşiniz size niye söylemedi onu bilmem ama erkekler pek önem vermeyebiliyor böyle şeylere.

20 günlük detaya baktım hiç konuşma yok o numarayla yazmış siz yanlış okumuşsunuz

'Ben bu acıyla uyuyamam' derken konuya demedim muhalefet olan birine mecazen yazdım. Sen yine yanlış anlamışsın

Fatura kimin adınaysa onun nosu verilir ama

Iki seçenek var aslında. ya eşinizle iletişimleri var .ve dikkat çekmemek için eşiniz spora gittiğinde aslında onunla buluşuyor ama telefonu evde bırakıyor. böylece hem sizin dikkatinizi çekmemis oluyor hemde rahatca siz rahatsız etmeden görüşüyor.zaten kizla görüşmeye gidiyorsa telefona ihtiyacı yok.

Diğer seçenek ise kızın faturadan esinizin numarasini almış olması. kendini tanitmadan nasılsın canım diye yem attı belki de .esinizin tepkisini ölçmek için. direk kendisi olduğunu söylese olacak is değil. bence bu ihtimal daha kuvvetli ki inşallah böyledir. Eğer böyle de çıkarsa işyerine gidip rezil edin.musteri bilgilerini ne hakla kullanırsınız diye.

yok canım, yanlış okumuşsun sen. 20 gündür ne konuşmuş ne mesajlaşmış dedim, yani telefonla irtibat hiç yok

O zaman altını deşmek lazım.
Yine iyi sabrediyor.
Akşam bi uygulama ekleyecekmiş çaktırmadan
Ertesi günde avmye gidelim diyecekmiş
Hani geldik geliyoruz gibi kıza mesaj atıyo mu whatsapptan onu deneyecekmiş böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…