Çok gerilimli valla.Akşam bi uygulama ekleyecekmiş çaktırmadan
Ertesi günde avmye gidelim diyecekmiş
Hani geldik geliyoruz gibi kıza mesaj atıyo mu whatsapptan onu deneyecekmiş böylece
Konuşmamış
Konu sahibi çay demlemiş, içmişler
Eşi mesajı görmüş ama bişey dememiş
Aslında iyi yapıyorsunNe olduğunu anlayana kadar böyle davranmak zorundayım(
DememişEşinizin akşam Mesajı görünce bişey demedi mii
iyi oluyor çek. Daha iyi aydınlanmış oluyoruz.Dememiş
Sürekli de whatsapp mesjalrını ve diğer mesajlarını silme alışkanlığı varmış
Konu sahibi senin adına cevaplıyorum ama takip ettiğim için yazıyorum sakıncası yoksa
Dememiş
Konu sahibi senin adına cevaplıyorum ama takip ettiğim için yazıyorum sakıncası yoksa
O Alışkanlık bendede var.. Ama merhaba canım daha önceden samimi bi muhabbetin olduğunun göstergesi. Ben olsam bugün avm ye gider kıza hayırdır deridm. Eşime bişey demezdim şayet benim Kızın yanına gittiğimden haberi olursa direkt birliktelik demekki her adımdan haberi var diye düşünürdüm.sonrası malumDememiş
Sıkma canını herşey olacağına varırAksine, memnun bile oluyorum canım, çünkü o kadar takatsiz hissediyorum ki kendimi...
Bu da mesele mi şimdi. Haberi yok gibi davranır.O Alışkanlık bendede var.. Ama merhaba canım daha önceden samimi bi muhabbetin olduğunun göstergesi. Ben olsam bugün avm ye gider kıza hayırdır deridm. Eşime bişey demezdim şayet benim Kızın yanına gittiğimden haberi olursa direkt birliktelik demekki her adımdan haberi var diye düşünürdüm.sonrası malum
Ben kızla değil eşimle muhatap olurdumO Alışkanlık bendede var.. Ama merhaba canım daha önceden samimi bi muhabbetin olduğunun göstergesi. Ben olsam bugün avm ye gider kıza hayırdır deridm. Eşime bişey demezdim şayet benim Kızın yanına gittiğimden haberi olursa direkt birliktelik demekki her adımdan haberi var diye düşünürdüm.sonrası malum
Davranamaz işte erkek psikolojisi sinirlenecek kendini aklamaya çalışacakBu da mesele mi şimdi. Haberi yok gibi davranır.
Yok kayıtlı değil ne telefonunda ne facebookundaCanim esinin facebookunda numarasi kayitlimi kiz ordan ulasmak istemis olabilirmi esinde onemsememistir yabanci numara diye silmistir belki mesaji
SAnmıyorum. bazıları çok sakin oluyor.Davranamaz işte erkek psikolojisi sinirlenecek kendini aklamaya çalışacak
Yok canim bazi facebook bilgilerinde numaralar gozukuyor belki facebook profilinden esini aratip numarasini almistirYok kayıtlı değil ne telefonunda ne facebookunda
Kayıtlı olmayan bir numaradan 'merhaba canım' diye whatsapp mesajına rastlamış sadece
canım telefonda whatsapp ın hangi alt tuşuna basıyoruz, whatsapp web nerede, bu konuda cahilim biraz. bu arada benim telefon iphone. onda var mı böyle bi özellik
Telefon numarasını belki fatura bilgilerinden de almış olabilir diyenler oldu, satış elemanı ya kızYok canim bazi facebook bilgilerinde numaralar gozukuyor belki facebook profilinden esini aratip numarasini almistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?