Şüpheden boğulmak üzereyim

fatura bilgilerinden de alsa, fb den de alsa ilk mesaj asla "merhaba canım" olamaz.
Yani önce kendini tanıttığı bir mesaj atması lazım.
Malum kızımız kaç yaşındaymış.
AVM tarzı yerde 20-25 arası çalışıyorlar genelde.

aynen.. 25-26 yaşlarında galiba

sağol canım, akşam deneyeceğim bir şeyler.

aynen.. 25-26 yaşlarında galiba
ya aslında ben pek ihtimal vermiyorum. AVM de çalışan tayfasını biliyoruz. Özellikle sıcak kanlı olmaya eğilimli iletişim kurabilmek adına. Aklı az buçuk olan bir kız evli bir erkeğe bulaşmaz. O yaşlarda kendiyle ciddi sorunları olması lazım eşini ayartması için.
Bezetmiş olabilir misin AVM deki kıza?

sağol canım, akşam deneyeceğim bir şeyler.

Bekliyorum haberleri canim. Eger olmazsa yaz beraber halledelim.
Bunu yapman icin bi ara kocanin telefonunu alman gerek, yani islem senin telefonunla degil kocanin telefonuyla oluyor.. Bence sen ilk once videoyu izle ve yapilmasi gerekeni gorki hemen hallet kocanin telinin aldiginda. Supe uyandirma.

O zaman noyu al ve mağazaya gir ara kıza yaklaş.Bak bakalım açacak mı?

Açarsa yüzleş orada..
Açsa da ne diyecek kocama niye mesaj attın mı
Bence burdan bir yere varılmaz takip etmesi daha mantıklı, bişey çıkarsa da yüzleşeceği kişi kocası olmalı

Telefon numarasını belki fatura bilgilerinden de almış olabilir diyenler oldu, satış elemanı ya kız
Bende satis elemani olarak calistim satis elemanila kasiyer ayni isi yapmazki satis elemaninin fise ulasma imkani yoktur ancak terzi fisi kestirmisse bayan orda telefon numarasi ve adres bile aliniyor satis elemani tarafindan bide eger kiyafet ayirttilar isede numara alinir ayrica kizin mesaj atarken canim deme yakinligini nerden bulmus olabilir cok ileri boyutta olsaydi o yastaki kiz askim falanda yazabilirdi acaba yaklasan dogum gunu evlilik yildonumu falan varda kizdan yardimmi aldi acaba cok karisik bir durum bence aralarinda sadece dostluk muhattabinda bisey olabilir konu sahibinden cekindigi icinde soylememis olabilir anlamadim ki

Konu sahibi arkadasim ben inanmiyorum esinizin sizi aldattigina insallahta oyledir aldatmak isteyen erkek kendi numarasini vercegini hic zannetmiyorum

Görevi nedir necidir onu bilmiyorum, konu sahibi bilir
Evlilik yıl dönümü vs. güzel fikir inşallah öyledir ama dostluk kısmı da bana normal gelmez bende her yerden alış veriş yapıyorum numarama ulaşsalar da canım yazamazlar höst yani

Selamlar.. ozet gectim kacirdigim yerler olabilir. Oncelikle telefonu ilk firsatta eline aliyosun. Whatsapp programini siliyosun. Ve sonra yeniden yukluyosun.. burada onemli olan nokta su ki konusmayi sileli kisa bir zaman olduysa ve ondan sonra fazla kisiyle gorusup silmediyse buyuk ihtimal son silinen konusmayi goreceksin. Yalniz uygulamayi kaldirmadan once neler olduguna baki iz birakmadan geri yerine koyabilirsin, yakalanma. Burada deneyim konusuyor :) birde guclu ol. Hersey unutuluyor..
Ve son olarak kizi rahat birak kocana sinirlenip ona sarma. Burada asil kabahatli senin esin. Kiza saldirma..

Bu arkadasin yazdigi ilk adim olmali bence.
Konu sahibi biraz once sana whatsapp webi indir diye video yollamistim.
Su an derste test ediyorum programi ve gordugume gore telefondan silersen laptoptanda siliniyor konusmalar.
Yani dk sinda yakalarsan yakalarsin yazismalarini, sildiyse bisy goremezsin laptoptan.

Yani bence once bu arkadasin dedigini dene. Eski konusmalarda neler konsulmus onu bi ogrenelim. Eger bisy bulamazsak dedgim whatsapp webi indirelim beraber.

Kızla şu aşamada hiç muhatap olmam zaten, bu kendimi aciz duruma düşürmem demektir, inşallah kötü bir sonuç çıkmaz; ama çıkarsa da asaletimi bozmadan mücadele ederim.

Bir rivayete göre müşteri telefon nosundan , faturadan almış
Diğer rivayete göre direk adamdan almış
istemsizce guldum elimizde somut veriler olmayinca anca böyle rivayetlere dayaniyoruz
ayrıca Aorella kusura bakmayın ama size katilmiyorum. Evli bir erkekle birlikte olan bir kızın niçin suçu yokmus? Diyelim ki ilk eşi başlattı kızın yine de şuurlü davranıp adama ağzının payını vermesi gwrekirdi yine de inşallah bunların hiçbiri olmamıştır diyorum

O programlar ise yaramiyor benim denemedigim kalmamisti birde anlarim sozde teknolojiden ama beceremedim ben.. en iyisi bu cunku geri getiriyor gercekten.. birde telefon operatorlerinin uygulamalari oluyor tcell avea uygulamalari mesela. Esin hangisini kullaiyorsa o operatorun uygulamasini kendi telefonuna indir. Sonra giris icin yine esinin telefonuna ihtiyacin olacak. Oraya girdin mi tamamdir. Whtsapp degil ama butun telefon gorusmelerini gorursun. Cia den sorgular isim isim cikarirsin. Ben sayfalarca telefon numarasini bir gunde elden gecirdim boyle ama esin bilmesin bunlari tabii su asamada

Ne yapayım böyle özet geçtim kendimce , altı dolu değil hepsi tahmin
Hiç suçu yok değilde, suçun büyüğü eşinde diyor bence de öyle. Yoksa kızın aklı başında olsa bari bekar adama yazılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…