Bence şusu busu yok bu işin evli oluncada aldatırdı öylesi , karakter bozukluğu tamamenTam aksini dusundum ben. Henuz evli olmadigimiz icin dusunebileceginiz sebeplerden aldatti beni. Hikayem baya uzun bilseniz anlarsiniz..
Bence şusu busu yok bu işin evli oluncada aldatırdı öylesi , karakter bozukluğu tamamen
Hala beraber misinizCanim ben aldatildigimi hissetmistim ama elim kolum bagliydi ve cok hastaydim hicbisey yapmadim soylemedimde ona normal davrandim bisey olmamis gibi.. kendisi anlatti bana neler oldugunu.. iyikide affetmisim pisman degilim. O bu sucluluk duygusundan uzun sure kurtulamadi. Benden daha cok aci cekti. Onu biraksam belki hemen unutacakti belki bi gun onla bi gun bunla devam edecekti hayatina. Ama ben hayatim boyunca kimseye guvenemeyecektim belkide. Dedimki ona: bu bizim aramizda kalacak kimseye bahsetmeyecegiz, unutacagiz.. fakat ben hep tetikte olacagim.. dedim. Affetmek terketmekten daha zor yalniz :)
Eveet :) bir seneyi gecti bu olay olali ve gizliden takipteydim hep. Suan hep yanimda zaten mutluyuz :) hersey geciyor konu sahibi arkadasim sende hic uzme kendini oyle yada boyle gececek..Hala beraber misiniz
Aksine, memnun bile oluyorum canım, çünkü o kadar takatsiz hissediyorum ki kendimi...
Bu akşam uygulamayı yükleyecekmiş çaktırmadan eşinin telefonunaBelki yanlışlıkla atılmıştır emin olmak çok önemli
İnşallah düşündüğünüz gibi aldatilmiyorsunuzdur
Hat dökümüne bakılmış, arama ve mesajlaşmada bu numara yokeşinize bir şey söylemediniz sanırım. 49 sayfa olmuş okuyamadım hepsini ben konuya istinaiden yazıcam direkt.
telefonunu saklamıyor sanırım bu iyi bir şey. öncelikle hangi hattı kullanıyorsa böyle uyurken online işlemlerden hesap dökümüne bakabilirsiniz. ama telefon sizde olsun.
hangi hat oldugunu söylerseniz daha açık yazabilirim.
takipte kalın ve sakin olun. çünkü bir şey varsa bile sen bu mesajla bir yere varamazsın ve adam daha dikkatli davranır.
çok mesaj oldugu için ayrıntıları takip edemedim.Hat dökümüne bakılmış, arama ve mesajlaşmada bu numara yok
Ancak dökümde whatsapp mesajları yer almadığından , onun için bir uygulama deneyecekmiş akşam
Bunu da olasılık olarak sunanlar oldu ama bende sanmıyorumçok mesaj oldugu için ayrıntıları takip edemedim.
acaba kadının numarası diye mesaj atmış olabilir mi? tabi öyle olsa adam mesajı niye silsin..
haklısınız. telefon numarasını facebooktan isterdi öyle olsa.Bunu da olasılık olarak sunanlar oldu ama bende sanmıyorum
Face ten yazsaymış 'merhaba canım' diye konu sahibine madem
Kimmis kız okadar sayfayı nasl okudun bravo yaa49 sayfayıda okudum . Çeliskili durumlar var insallah bir yanlis anlasilma olmustur. Kiz sizin facebook da ekliymis kizin bir kac paylasimini ya da fotografinu begenin sonra cevrimiciyse yazin' merhaba canım' diye bekleyin mumkunse bunu esinizle ayni ortamdayken yapin onun hareketlerni kontrol edeceginiz bi zamanda ona gostermeden kizla gorusuyorsa esinize soyler hemen zaten anlasiir sonra nasil tepki verecek bir de bi bahaneyse akliniza geldini mesela bugun bir kizla tanistim o da bana meslegimle ilgili seyler sordu akliam sen geldin meslekle ilgili bisey sormak istersen herzaman cevaplayabileceginizi falan soyleyin . Ertesi gun magzaya yine gidin tabi herseyden habersiz gibi biraz durmlari degerlendirin hem iskillendiginizi anlar eger bir durum varsa .
Bir yorumda yazilmis esinizi avm ye gonderip onu takip edebilirsiniz oraya gidicekmi diye . Insallah yanlislik vardir
Avm de satış görevlisiymişKimmis kız okadar sayfayı nasl okudun bravo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?