Şüpheden boğulmak üzereyim

Tam aksini dusundum ben. Henuz evli olmadigimiz icin dusunebileceginiz sebeplerden aldatti beni. Hikayem baya uzun bilseniz anlarsiniz..
Bence şusu busu yok bu işin evli oluncada aldatırdı öylesi , karakter bozukluğu tamamen

Off ya 48 sayfa olmuş sabah okumuştum şimdi bi daha baktım ama hala bi çözüm bulunamamış dokümanlar watsapp ayarları bütün yollar gösterilmiş konu sahibine sabır diliyorum bi süre sessizce takip et canım gözün tlfnda olsun ve watsappı webten etkinleştir oradan da kontrol et yeni başlamış bişey gibi ve uzun süre saklı kalamaz nihayetinde ortaya çıkar sabırlı ve uyanık olmalısın sadece ..
Takipteyim Rabbim yardımcı olsun

Bence şusu busu yok bu işin evli oluncada aldatırdı öylesi , karakter bozukluğu tamamen

Canim ben aldatildigimi hissetmistim ama elim kolum bagliydi ve cok hastaydim hicbisey yapmadim soylemedimde ona normal davrandim bisey olmamis gibi.. kendisi anlatti bana neler oldugunu.. iyikide affetmisim pisman degilim. O bu sucluluk duygusundan uzun sure kurtulamadi. Benden daha cok aci cekti. Onu biraksam belki hemen unutacakti belki bi gun onla bi gun bunla devam edecekti hayatina. Ama ben hayatim boyunca kimseye guvenemeyecektim belkide. Dedimki ona: bu bizim aramizda kalacak kimseye bahsetmeyecegiz, unutacagiz.. fakat ben hep tetikte olacagim.. dedim. Affetmek terketmekten daha zor yalniz :)

Hala beraber misiniz

Aksine, memnun bile oluyorum canım, çünkü o kadar takatsiz hissediyorum ki kendimi...

Belki yanlışlıkla atılmıştır emin olmak çok önemli
İnşallah düşündüğünüz gibi aldatilmiyorsunuzdur

eşinize bir şey söylemediniz sanırım. 49 sayfa olmuş okuyamadım hepsini ben konuya istinaiden yazıcam direkt.
telefonunu saklamıyor sanırım bu iyi bir şey. öncelikle hangi hattı kullanıyorsa böyle uyurken online işlemlerden hesap dökümüne bakabilirsiniz. ama telefon sizde olsun.
hangi hat oldugunu söylerseniz daha açık yazabilirim.
takipte kalın ve sakin olun. çünkü bir şey varsa bile sen bu mesajla bir yere varamazsın ve adam daha dikkatli davranır.

ayrıca telefona bakın. whatsappda yedekleme seçili olsun. silip tekrar yüklediğinizde eğer yedekleme olursa mesajlar gelir.

Hat dökümüne bakılmış, arama ve mesajlaşmada bu numara yok
Ancak dökümde whatsapp mesajları yer almadığından , onun için bir uygulama deneyecekmiş akşam

49 sayfayıda okudum . Çeliskili durumlar var insallah bir yanlis anlasilma olmustur. Kiz sizin facebook da ekliymis kizin bir kac paylasimini ya da fotografinu begenin sonra cevrimiciyse yazin' merhaba canım' diye bekleyin mumkunse bunu esinizle ayni ortamdayken yapin onun hareketlerni kontrol edeceginiz bi zamanda ona gostermeden kizla gorusuyorsa esinize soyler hemen zaten anlasiir sonra nasil tepki verecek bir de bi bahaneyse akliniza geldini mesela bugun bir kizla tanistim o da bana meslegimle ilgili seyler sordu akliam sen geldin meslekle ilgili bisey sormak istersen herzaman cevaplayabileceginizi falan soyleyin . Ertesi gun magzaya yine gidin tabi herseyden habersiz gibi biraz durmlari degerlendirin hem iskillendiginizi anlar eger bir durum varsa .
Bir yorumda yazilmis esinizi avm ye gonderip onu takip edebilirsiniz oraya gidicekmi diye . Insallah yanlislik vardir

Hat dökümüne bakılmış, arama ve mesajlaşmada bu numara yok
Ancak dökümde whatsapp mesajları yer almadığından , onun için bir uygulama deneyecekmiş akşam
çok mesaj oldugu için ayrıntıları takip edemedim.
acaba kadının numarası diye mesaj atmış olabilir mi? tabi öyle olsa adam mesajı niye silsin..

çok mesaj oldugu için ayrıntıları takip edemedim.
acaba kadının numarası diye mesaj atmış olabilir mi? tabi öyle olsa adam mesajı niye silsin..
Bunu da olasılık olarak sunanlar oldu ama bende sanmıyorum
Face ten yazsaymış 'merhaba canım' diye konu sahibine madem

Eğer eşiniz merhaba canım mesajından sonra hiç bir şey olmamış gibi çay içmeye devam ediyorsa .Ben şimdiye kadar kendi açımdan konuya yanlış yorum yapmış oluyorum .Eşinizin alakası yok diye düşünüyordum ama en azından bir tepki vermesi gerekirdi .Konu sahibi takibin sonunda bir şey çıkarsa fazla kendini üzmemeye çalış .

Faturada benim adim olsa da hep eşimin nosunu veririm ben.

Konu sahibi kimin nosunu verdiniz?

Boyleyse kiz sizin numaraniz sanmis olabilir.

Numaranin esinizin olduğunu biliyorsa da belki esiniz "kimsiniz" diye mesaj atsin amaciyla yazmis da olabilir. Bu vesileyle tesadüfen bir arkadada atmis gibi yaparak konusma başlatmak istemis de olabilir tabi.

Ama boyle bisey varsa da esiniz şimdiye kadar size soylemeliydi işte.

Tabi eğer kiza bidaha bana mesaj atmayin deyip terslemediyse. Rahatsiz olmayasiniz diye soylememistir size belki.

Iyimser bakarsak.

Kimmis kız okadar sayfayı nasl okudun bravo yaa

Kimmis kız okadar sayfayı nasl okudun bravo yaa
Avm de satış görevlisiymiş
Konu sahibi de kısmen tanıyormuş
Faceden eklemiş hatta bende okuyorum ilerde sizin mesleğinizi tercih etmek istiyorum gibisinden
Ama ne hikmetse 'merhaba canım' mesajını eşinin telefon numarasını nereden edinmiş bilmiyoruz, ona atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…