Şüpheden boğulmak üzereyim

konuyu takiprteyim
merak ettim ne çikacak
ama geec yarisi o mesaj hiç masum deilki

Asil suclu senin esin dedim.. cunku onun ona verilmis bir sozu var, kizin degil. Yoksa kimseyi savundugum yok.

oooo 47 sayfa olmuş,dün geceden beri bir gelişme var mı kızlar,en son eşi hiçbirşey söylemeden yatağına gitmişti,mesaj atan kız avm de tanıştıkları biriydi ama konu sahibine tel numarası vermediği halde eşine mesaj atmıştı,var mı bir değişiklik?

Yok , konu sahibi akşam çaktırmadan bi uygulama yükleyecek gelişme o zaman olabilir.

Dedigin dogrudur.
Ama kiz whatsapptan yazmis, ordan yola cikarsak kizla konusuyorlarsa whatsapptan konusuyorlardir.
Bi kac yorum oncesindede dedigim gibi kimle konstu ne zaman konstu ogrenmek bazen ise yaramaz. Kocasi " yemin ederimki bni rahatsiz etti arayip durdu o kiz ben hic yuz vermedim" der. Tersini kanitlayamaz konu sahibi cunku; sadece konustuklarini biliyor ama ne konustular bilmiyor.
O yuzden whatsapp a yoneldim ben.
Uygulama ise yariyor. Ben su an arkadasimla konstum ve hersey tek tek aninda laptopada ulasti.

Dedigin dogrudur.
Ama kiz whatsapptan yazmis, ordan yola cikarsak kizla konusuyorlarsa whatsapptan konusuyorlardir.
O yuzden whatsapp a yoneldim ben.
Uygulama ise yariyor. Ben su an arkadasimla konstum ve hersey tek tek aninda laptopada ulasti.
Evet onlime işlemlerden döküme bakılmış çünkü, orda arama ve mesajlaşma yokmuş whatsapp trafiği de orda yer almazmış

Bende merak ettim cidden
Geçen bi de Elmalı Turta'nın konusundan etkilendim
Hayır olsun inşallah

allaahhh daha gecen hafta bi whatssAp faciasından çıkmış biri olarak bende gerildim ve izliyorum arkadaslar....

Evet onlime işlemlerden döküme bakılmış çünkü, orda arama ve mesajlaşma yokmuş whatsapp trafiği de orda yer almazmış

Bakildigini bilmiyodum ben.
Tm simdi yonelebiliriz heo beraber whatsappa. Bi onceki arkdasinda dedigi gibi ilk once esinin telefonun alsin ve whatsapp i silip geri yuklesin. Mesajlar gelicekmi bakalim. Eski mesajlar yoksa bu dedigimiz whatsapp web uygulamasini indirsin dk basi takip etsin esini. Elbet bisy bulucaz egerki bi isler donuyosa. Insallah dusundugumuz degildir demek istiyorum yine. Yoksa bi yuva daha yikilicak. Insanin cani yaniyor ya. Gelsin " Allah mutlulumuguzu bozmasin" diye dualar edip dursun.
Sonra kendi elleriyle o mutluluga golge dusursun yine ayni erkek. Cok uzucu.

bence internetten iyi araştırın,
ip..ne'da yedekleme özelliği var ama bunun için hesap oluşturuyorsun galiba, olmazsa bundan sonra bir yedekleme hesabı açarsınız ve mesajları kaydeder.
bir de whatt up'ı silip yüklerken eski konuşmaları getirmek ister misin diye bişey soruyor, ama tabi bilmiyorum acaba halihazırda silinmemiş mesajları mı getiriyor yoksa silinmiş olanları da mı getiriyor?

duyugularıma tercüman olmuşsunuz.

Benimde bir sene oluyor.. hasta yatagimda dogum gunumde aldatildim. Caktirmadim hic.. kendi geldi anlatti ozur diledi affettim. Neler neler yasadim ama tek basima.. kimseye anlatamadim Ama biz sevgiliydik. Senin durumun baska..

Benimde bir sene oluyor.. hasta yatagimda dogum gunumde aldatildim. Caktirmadim hic.. kendi geldi anlatti ozur diledi affettim. Neler neler yasadim ama tek basima.. kimseye anlatamadim Ama biz sevgiliydik. Senin durumun baska..
Ama sevgiliyken ayrılması daha kolay ve sevgiliyken bunu yapan ooo diye düşünülebilir

ben olsam mağazaya gider kıza 'canım bana gece mesaj atmışsın hayırdır. müsait olmuyorum evli barklı insanım ben birşeymi olmuştu' derdim. zaten afallarsa ne olduğu anlaşılırdı. ama tabi ben tamamen kızın eşinize yazıldığını düşünerek böyle söylüyorum

Asil suclu senin esin dedim.. cunku onun ona verilmis bir sozu var, kizin degil. Yoksa kimseyi savundugum yok.

anladım canım.benim ama kıza.sarma falan.demissin ya.ondan.celallendim kız da suçlu ben.olsam.olay.meydana.çıkınca onu.işyerinde bir güzel.rezil ederdim ki bak bakalım tutuyorlar.mi.onu.orda

canım.sen kendi.konuşmalarını webaraciligiyla gormussun ama bi.de telefonundan silip öyle bir daha bakar mısın web.e? Çünkü.bir.arkadaş ben.sildim web den de.kayboldu demis. Yani.konu sahibinin eşi de.konuşmalarını silecek.olursa o.program da ise. Yaramayacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…