Yani haklisiniz siz de ama serin kanli olup sadece gozlem yeterli olabilir bence..Yanlış anlamayın.fikrinize saygim var ama konu sahibi zaten şu an saskin şokta eli ayagina karışır.her.şeyi berbat.edebilir eğer bir şey varsa da.öğrenme ihtimali ortadan kalkabilir. Bence.en mantiklisi önce.whatsapp gecmisini ele geçirmek sonra duruma göre gitsin.isterse.rezil etsin o kadını orda
Evet canim aynen dedigin sey aklima gldi. Uyguladim bi kac saat once. Telefondan silersen maalesef whtsapp webtende siliniyor hemem.yani kocasini konusurken yakalamak istiyosa 7/24 pc basinda olmasi gerek. O birz sorun. O yuzden demstimki ilk once diger arkadasin dedigini yapsin; kocasinin whatsappini silip tekrar yuklesin. Eski msajlar tekrar gelir belki. Eger oralarda bisy yakalarsak zatem 7/24 takibede gerek kalmiycak.anladım canım.benim ama kıza.sarma falan.demissin ya.ondan.celallendim kız da suçlu ben.olsam.olay.meydana.çıkınca onu.işyerinde bir güzel.rezil ederdim ki bak bakalım tutuyorlar.mi.onu.orda
canım.sen kendi.konuşmalarını webaraciligiyla gormussun ama bi.de telefonundan silip öyle bir daha bakar mısın web.e? Çünkü.bir.arkadaş ben.sildim web den de.kayboldu demis. Yani.konu sahibinin eşi de.konuşmalarını silecek.olursa o.program da ise. Yaramayacak gibi.
atıyorum kocası konuştu o an göremedi belki ama pc yi başka zaman acınca göremiyor mu yoksa siz hani konusmayı siler diye mi böyle dedinizEvet canim aynen dedigin sey aklima gldi. Uyguladim bi kac saat once. Telefondan silersen maalesef whtsapp webtende siliniyor hemem.yani kocasini konusurken yakalamak istiyosa 7/24 pc basinda olmasi gerek. O birz sorun. O yuzden demstimki ilk once diger arkadasin dedigini yapsin; kocasinin whatsappini silip tekrar yuklesin. Eski msajlar tekrar gelir belki. Eger oralarda bisy yakalarsak zatem 7/24 takibede gerek kalmiycak.
Ay neler olmuş acaba dün giremedim bidaha 51 sayfa ne yabibibella sende yangına körükle gitme kız :)
Ohoo bende gece çıktım kaçırmışım iyide çömmüştüm oysakicaya bi baksana oturmadan demlendiyse koy gelirken de bi kulluk getir allaasen kalkamicam yeni yerlestimee son durum noldu simdi kacirdim
o programın adı neeeeBenim bi tavsiyem olaacak ama. Telefoncularda bi paket satiliyo biraz pahali bisey. Onu satin alip caktirmadan esinin telefinuna kuruyosun. 1 aylik bi paket benim dedigim. Sonra kendine bi mail adresi belirliyosun. Sonrasinda esinin telefonu gelen arama msj whatsapp face her ne varsa bu konusmalar senin mailini düsüyo tek tek. Konusmalari bile sesli sesli dinleyebiliyosun. Whatsapp konusmalari ayrintisiyla düsuyo. Harika bi program bi arastir istersen.
Kız avm de satış elemanıymışAy neler olmuş acaba dün giremedim bidaha 51 sayfa ne yaskandal nasıl sonuçlandı
Ohoo bende gece çıktım kaçırmışım iyide çömmüştüm oysaki
Ozelden yazdm cnmo programın adı neeee
Oo çekirgem yetiştiKız avm de satış elemanıymış
Alışveriş yaparken konu sahibiyle beraber tanışmış kocası da
Henüz emin olmadığı için whatsapp mesajlarını görebilmek için uygulama ekleyecekmiş akşam eşine çaktırmadan
atıyorum kocası konuştu o an göremedi belki ama pc yi başka zaman acınca göremiyor mu yoksa siz hani konusmayı siler diye mi böyle dediniz
atıyorum kocası konuştu o an göremedi belki ama pc yi başka zaman acınca göremiyor mu yoksa siz hani konusmayı siler diye mi böyle dediniz
gördüm gördüm anladım demek istediğiniziEkleme yaptim yazima, gordunuzmu bilmiyorum. Cevabim yarim olmus.
CIA yada TRUECALLER diye programlar var. Telefonun android ise google play store dan indir. Sonra numarayi indirdigin programa yaz. Bu 2 programdan biri mutlaka msji yazan kisinin arkadaslarindan birinde vardir ve haliyle kim oldugu yazar. Eger bu 2 si de sonic vermezse hangi operatordeysen onlardan ogren. En kotu ihtimalle numarani gizle ve ara ordan bak kadin mi erkek mi ama zannimca erkekler birbirine zaten canim demez. Bunlari ogrendikten sonra da ya icin rahatlar ya da hesap sorarsinKızlar selam,
Bugün akşam eşim biraz uyudu, o esnada ben de çay demleyeyim diye düşündüm, eşimin uyanma durumuna göre ayarlamak için de saate bakayım dedim, eşimin telefonu yakınımdaydı, saate ondan bakayım dedim ama telefonu elime alıp ekranı açınca bir whatsApp mesajı gördüm, mesajda 'merhaba canım' yazıyordu. İsim yok, yani numara eşimin rehberinde kayıtlı değil. Kızlar iyice işkillendim ben. Numarayı aldım ama kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?
CIA yada TRUECALLER diye programlar var. Telefonun android ise google play store dan indir. Sonra numarayi indirdigin programa yaz. Bu 2 programdan biri mutlaka msji yazan kisinin arkadaslarindan birinde vardir ve haliyle kim oldugu yazar. Eger bu 2 si de sonic vermezse hangi operatordeysen onlardan ogren. En kotu ihtimalle numarani gizle ve ara ordan bak kadin mi erkek mi ama zannimca erkekler birbirine zaten canim demez. Bunlari ogrendikten sonra da ya icin rahatlar ya da hesap sorarsin
Numaranın kime ait olduğunu öğrendi gittikleri bi mağazada satış elemenıymış konu sahibi ile ayak üstü bi muhabbetleri olmuş ve konu sahibinin mesleği hakkımda soru sormak ihtiyacı olabileceğinden faceden ekleşmişler ama konu sahibine değilde eşine merhaba canım diye msj geliyor .. Online işlemlerden dökümanlara baktı ama hiç bişey çıkmamış şimdi watsapp kayıtlarına ulaşmaya çalışıyor..50 sayfayı özetleyeyim dedim
Hay Allah razi olsun senden ya :)Numaranın kime ait olduğunu öğrendi gittikleri bi mağazada satış elemenıymış konu sahibi ile ayak üstü bi muhabbetleri olmuş ve konu sahibinin mesleği hakkımda soru sormak ihtiyacı olabileceğinden faceden ekleşmişler ama konu sahibine değilde eşine merhaba canım diye msj geliyor .. Online işlemlerden dökümanlara baktı ama hiç bişey çıkmamış şimdi watsapp kayıtlarına ulaşmaya çalışıyor..50 sayfayı özetleyeyim dedim
Numaranın kime ait olduğunu öğrendi gittikleri bi mağazada satış elemenıymış konu sahibi ile ayak üstü bi muhabbetleri olmuş ve konu sahibinin mesleği hakkımda soru sormak ihtiyacı olabileceğinden faceden ekleşmişler ama konu sahibine değilde eşine merhaba canım diye msj geliyor .. Online işlemlerden dökümanlara baktı ama hiç bişey çıkmamış şimdi watsapp kayıtlarına ulaşmaya çalışıyor..50 sayfayı özetleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?