Şüpheden boğulmak üzereyim

evde bence şu an, fırsat kolluyo bu whatsapp için

35. sayfadan sonrasını okuyamadım bilgisayardan girmeyi denediniz mi birisi tavsiye etmişti galiba. ben de bu şekilde kullanıyorum watsup iphone telefonum oluyor yani ne mesaj gelirse aynen o sayfaya düeşer bu akşam deneyin iki dk lık iş hemen aktif oluyor barkodu okutunca [

Son durum nedirr ?

Ay kızlar bir yaşıma daha girdim anam ben bunların hiçbirini bilmiyorum inşallah ömrüm boyunca böyle şeylere de gerek kalmaz ama şahane bişeymis

İlk kez duydum bunu da.
Vay bee o ne güzel şeymiş öyle

Ay neler olmuş acaba dün giremedim bidaha 51 sayfa ne ya skandal nasıl sonuçlandı

Ohoo bende gece çıktım kaçırmışım iyide çömmüştüm oysaki
ben toptan kacirdim konuyu nolmus allah askina bana da soyleyin kek yaptim yiyen dur yer ac comiyim ben de ohhhhh baslayin haydeee

Ya bence adam masum kız bunun numarasını bi şekilde işyerinden bulup mesaj attı.Yem attı aklınca canım falan yazarak. Malum bu devirde bu şekilde oltaya gelecek evli erkek sayısı yadırganmayacak kadar fazla. Buarada ben 2 yıl kadar ankarada elit bir avm de çalıştım ve avm de çalışan tiplerin çoğu abuk subuk insanlar doğru düzgün oturup muhabbet edebileceeğin insan bulmak çok zor. Çoğu çok lakayt ve vıcık vıcık ilişkileri olan insanlar. Ben mesafeli dururdum genelde oyüzden hiç arkadaş çevrem olmadı 2 yılda. O sebeple herşey olabilir.

Kızın o kız oldu
Valla zamana yaymaktansa belli, kesin çözümler bulması lazım. Kızı ararsa AVM deki kız olduğu gibi net şeyler elde edemez.
Ben olsam böyle yapardım sanırım.
kızın o kız olduğu kesin bi programdan adını soyadını buldu konu sahibi kızın. Zaten kendi facebookunda da kayıtlı olduğu için adını soyadını biliyor emin yani

Soluksuz 54 sayfaya kadar okudum... Allah yardimciniz olsun zor mesele insanin icine kuşku dusmesi.. insallah dusundunuz gibi kotu durum cikmaz.

Tepki vermemesi içten içe tüh yakalandık ama bozmayalımda olabilir !ama kız belki hitapdan hoşlanıyorsa arkadaş olarakta yazmış olabilir .amaben olsam direk sorarım insan eşinin yalan söyleyip söylemediğini anlar diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…