Ay kızlar bir yaşıma daha girdim anam ben bunların hiçbirini bilmiyorum inşallah ömrüm boyunca böyle şeylere de gerek kalmaz ama şahane bişeymisBenim bi tavsiyem olaacak ama. Telefoncularda bi paket satiliyo biraz pahali bisey. Onu satin alip caktirmadan esinin telefinuna kuruyosun. 1 aylik bi paket benim dedigim. Sonra kendine bi mail adresi belirliyosun. Sonrasinda esinin telefonu gelen arama msj whatsapp face her ne varsa bu konusmalar senin mailini düsüyo tek tek. Konusmalari bile sesli sesli dinleyebiliyosun. Whatsapp konusmalari ayrintisiyla düsuyo. Harika bi program bi arastir istersen.
Benim bi tavsiyem olaacak ama. Telefoncularda bi paket satiliyo biraz pahali bisey. Onu satin alip caktirmadan esinin telefinuna kuruyosun. 1 aylik bi paket benim dedigim. Sonra kendine bi mail adresi belirliyosun. Sonrasinda esinin telefonu gelen arama msj whatsapp face her ne varsa bu konusmalar senin mailini düsüyo tek tek. Konusmalari bile sesli sesli dinleyebiliyosun. Whatsapp konusmalari ayrintisiyla düsuyo. Harika bi program bi arastir istersen.
ben toptan kacirdim konuyu nolmus allah askina bana da soyleyin kek yaptim yiyen dur yer ac comiyim ben de ohhhhh baslayin haydeeeAy neler olmuş acaba dün giremedim bidaha 51 sayfa ne yaskandal nasıl sonuçlandı
Ohoo bende gece çıktım kaçırmışım iyide çömmüştüm oysaki
Ya bence adam masum kız bunun numarasını bi şekilde işyerinden bulup mesaj attı.Yem attı aklınca canım falan yazarak. Malum bu devirde bu şekilde oltaya gelecek evli erkek sayısı yadırganmayacak kadar fazla. Buarada ben 2 yıl kadar ankarada elit bir avm de çalıştım ve avm de çalışan tiplerin çoğu abuk subuk insanlar doğru düzgün oturup muhabbet edebileceeğin insan bulmak çok zor. Çoğu çok lakayt ve vıcık vıcık ilişkileri olan insanlar. Ben mesafeli dururdum genelde oyüzden hiç arkadaş çevrem olmadı 2 yılda. O sebeple herşey olabilir.fatura bilgilerinden de alsa, fb den de alsa ilk mesaj asla "merhaba canım" olamaz.
Yani önce kendini tanıttığı bir mesaj atması lazım.
Malum kızımız kaç yaşındaymış.
AVM tarzı yerde 20-25 arası çalışıyorlar genelde.
Arkadasimiz esinin telefonunda mesaj gormus suphe icinde suanda neler oldugunu ogrenmeye calisiyor..ben toptan kacirdim konuyu nolmus allah askina bana da soyleyin kek yaptim yiyen dur yer ac comiyim ben de ohhhhh baslayin haydeee
kızın o kız olduğu kesin bi programdan adını soyadını buldu konu sahibi kızın. Zaten kendi facebookunda da kayıtlı olduğu için adını soyadını biliyor emin yaniValla zamana yaymaktansa belli, kesin çözümler bulması lazım. Kızı ararsa AVM deki kız olduğu gibi net şeyler elde edemez.
Ben olsam böyle yapardım sanırım.
Tedbiri elden birakmamak lazim :)Ay kızlar bir yaşıma daha girdim anam ben bunların hiçbirini bilmiyorum inşallah ömrüm boyunca böyle şeylere de gerek kalmaz ama şahane bişeymis
Harika:) hic gizli bisey kalmiyoİlk kez duydum bunu da.
Vay bee o ne güzel şeymiş öyle
Harika:) hic gizli bisey kalmiyo
Tepki vermemesi içten içe tüh yakalandık ama bozmayalımda olabilir !ama kız belki hitapdan hoşlanıyorsa arkadaş olarakta yazmış olabilir .amaben olsam direk sorarım insan eşinin yalan söyleyip söylemediğini anlar diye düşünüyorum .Eğer eşiniz merhaba canım mesajından sonra hiç bir şey olmamış gibi çay içmeye devam ediyorsa .Ben şimdiye kadar kendi açımdan konuya yanlış yorum yapmış oluyorum .Eşinizin alakası yok diye düşünüyordum ama en azından bir tepki vermesi gerekirdi .Konu sahibi takibin sonunda bir şey çıkarsa fazla kendini üzmemeye çalış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?