Şüpheden boğulmak üzereyim

Valla azimle sonuna kadar okudum açıkcası epey karışık. Yani sonucu gerçekten çok merak ediyorum.
Son durum ne konu sahibiii?

tüm sayfaları okuyamadım ama sanırım kız tanıdık konu sahibinin faceinde var ama adamın face te de var mı
bile bile evli barklı adamlarla ne işleri var ya

Kızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu

Sürekli bakın ama, esiniz konusmayı silince siz göremiyormussunuz. Silmeden bakmanz lazım. Insallah bu cabaların sonunda utanan taraf oluruz :)
Bir de whatsappı silip tekrar yüklediginizde bir konusma gelmedi mi?

Allah yardımcın olsun. Bu şüphe yüzünden ben ya kafayı yerim ya da inme iner ölürüm diyordum. Sonunda birşey çıkmaz inşallah.

Sürekli bakın ama, esiniz konusmayı silince siz göremiyormussunuz. Silmeden bakmanz lazım. Insallah bu cabaların sonunda utanan taraf oluruz :)
Bir de whatsappı silip tekrar yüklediginizde bir konusma gelmedi mi?

Önce denemek için kendi whatsApp ımı sildim. Tekrar yükleyince son bir haftayı vermedi. Ben de eşiminkini silmeye cesaret edemedim

Önce denemek için kendi whatsApp ımı sildim. Tekrar yükleyince son bir haftayı vermedi. Ben de eşiminkini silmeye cesaret edemedim

Siz sakinliğinizi koruyun. Esiniz anlattığınız gibi bir adamsa aldatma olucagibi zannetmiyorum. Çalışıyor musunuz bilmiyorum, ama eger bir yazışma olacaksa sanırım esinizin is saatlerindeyken olucaktır. O siralar bilgisayarın basından kalkmayın.
İnşallah kızın hadsizliğidir de tadınız kaçmaz

Bir şey varsa yakalayana kadar sükunetimi korumam lazım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. İçim kötü, düzgün uyuyamıyorum. Her an eşimin başına dikilip hesap sorasım geliyor.
Sabretmek gerçekten zor
Sen yine iyisin çoğumuz ilk merhaba canımı görünce başına ekşimişti sanırım
Tedbir iyidir, emin olmayı beklemekle iyi ediyosun

Akşamları girmiyordum konunu merak ettiğimden aklıma geldi bakayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…