Şüpheden boğulmak üzereyim

Tabiiki kimin başına ne geleceği belli olmaz haklısınız ama kimse dizi izler gibi izlemiyor,sonuçta burası sanal bir platform ve yazışarak anlaşıyoruz,bakın sizde konuya girip yazmışsınız,hepimiz birbirimizin acısını yada sevincini paylaşmaya çalışıyor.Sonuç olarak buraya bizimle paylaşılmak için bir konu açılmış,okuduk kendimizce fikirlerimizi söyledik ve sonucu bekliyoruz hepbirlikte,tıpkı sizin gibi

Allah düşmanımın başına bile vermesin. dizinin mutlu sonla bitmesini dileyelim madem

Sözüm meclisten dışarı, kimsenin kalbini kırmak istemiyorum bir iki kişinin yorumuna takıldım ,rahatsız oldum ,tabiiki empati yapıyoruz üzülüyoruz fakat yorum yaparken kelimeleri dikkatli seçsek daha iyi olur

Bir şey varsa yakalayana kadar sükunetimi korumam lazım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. İçim kötü, düzgün uyuyamıyorum. Her an eşimin başına dikilip hesap sorasım geliyor.
Sabretmek gerçekten zor

Watsapp a Web sayfasından bağlandın mi? Bilgisayarda açıp sonrada yanından ayrıl biraz yanlız bırak sende o zaman anlık olarak bilgisayardan takip edebilirsin yazışmaları.

Bak benim aklıma ne geldi Eşime birkaç ay önce işe gitmeden önce günaydın sevgilim diye mesaj gelmişti.Eşim de gülerek bana göstermişti kocan elden gidiyor diye .Sonra no sorguladık eşinin yeğeninin eşi çıktı.Alfabede altalta olduğundan yanlışlıkla eşime göndermiş yoksa öyle birşey olmasın

Nihayet bitti sayfalar 2 gundur takipteyim.biryandan okuyup biryandan da lutfen bisey cikmasin diyorum icimden.offf gercekten cok zor...

Senin esin gostermis ama konu sahibinin esinde oyle bi durum yok.belki gosterip biri yanlislikla msj atmis deseydi hic ustunde bile durmazdi.

Bir de su an aklıma takıldı pc ortak mı kocası işi olup acarsa bilgisayari görürse whatsappi nolcak

watshap web neymis simdi tam oalrak

Sen telefonda whatsappa ne yaziyosan mesela, konu sahibide goruyor laptoptan her yazdigini. Sonradanda baka bilir yazilanlara ama tabi telden silinen whatsapp mesajlari whatsapp webbtende siliniyor. Dakik olmasi lazim konu sahibi.

Gerçekten merak ettim artık. Watsappla bi yere varamazsan arkadaşlarin dedigi gibi ya esini avmye gonder ve arkasindan git ya da beraber gidip tepkilerini olc canim

Esine farkettirmemeye dikkat etmelisin. Cok iyi anlatmissin eşini. Eger bi sucu yoksa belki msja cevap bile vermediyse üzülür. Gerci sana soyleseydi iyiydi tabi.

Hemen bakiyim ona kendi laptopumdan. Onemli bi nokta.

Baktim. Programin ayarlarindan ( sol ust kosede) bildirimler secenekleri var. SESLER secenegini kapatiyosun, DUVAR KAGIDI bildirimlerini vs hepsinin kapatiyosun. Ayric konu sahibi uygulamayi indirmedigin icin kocanin laptoplu kullansa bile bulma ihtimali yok. Her girisinde web.whatsapp.com yazarsan kendiliginden kocacin telefonundaki whatsapp yazismalarini goruceksin. Onemli bi nokta: her girdikten sonra internet gecmisinden silmeyi unutma linki.

Senin esin gostermis ama konu sahibinin esinde oyle bi durum yok.belki gosterip biri yanlislikla msj atmis deseydi hic ustunde bile durmazdi.
numara yokmuş ,eşinin teli ortalıktaymış, eşi çok kıskançlık yapıyorsa korkusundan dememiş olabilir birde ne bileyim öyle çıkmasını istiyorum galiba

numara yokmuş ,eşinin teli ortalıktaymış, eşi çok kıskançlık yapıyorsa korkusundan dememiş olabilir birde ne bileyim öyle çıkmasını istiyorum galiba
Ben de bisey cikmasin esinden yana diye dua ediyorum ama msj konusunda tepki vermeden silmesi supheleri cekiyo ustune.

Ama iyi kavga çıkar hee.
Görümce, kayın, kv kimle ne konuşmuş.
Onlar demiş de benim herif tepki vermemiş mi susmuş mu?
Bir ton kavga konusu çıkar ayy her şeyi de bilmek istemeyiz galiba
Ahahah kim dost kim dusman cikayo ortaya. Beyler neler diyo neler :) suan gorumcem icin denemekteyiz :) olaylar olaylar :)

Kızlar yaklaşık bir saattir eşimle ayrı odalardayız, ben bilgisayarın başındayım ama herhangi bir yazışma olmadı henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…