Şüpheden boğulmak üzereyim

Öncelikle sakin ol kendini kaybetme. Seni çok iyi anlıyorum ben bile son yazdığını okurken kötü oldum. Bu yazışmaları hrmen kaydet bi dosyaya acil

Onu yaptı zaten. Ben tarif ettim.Web üzerinden takip etmesi zor zaten büyük ihtimalle gündüzleri konuşuyorlardır öyle bir şey varsa. Telinde kayıtlı bile değil nasıl takip edecek ki. En iyisi bu paylaştığınız şekilde yapması.

Ya tlfn olsa ekran görüntüsünü cek diyecegmde pc den giriyosun sanirim cikti alma sansin varsa hemn cikti al
Suan burdan esine cok söyleyecegm seyler var amma velakin ban yeme cekincem olmasa ah ulan ahh cinnet geldi gece gece

başından beri takip ediyordum konuyu ve bunu hiç beklemiyordum açıkçası..
sakin olmaya çalışın lütfen yazışmaları eşiniz silmeden kaydedin mutlaka..

Nee once elmaliturtamin konusu simdi seninki. Yapmaz denilebilecek, herseyi ortada olan adamlar.. saka gibi

Allah kahretsin ikisini.de! Yapacağın şey belli yazismalari.kaydet.elinde belgen olsun en.kısa zamanda o şerefsize dava.aç ve.kurtul donuna.kadar.al görsün aşkımı bebegimi it herif bi.de.Allah.yuvamizi bozmasınlar bilmemneler lanet.olsun o.or.. Da rezil et.iş yerinde Allah kahretsin ya.kahretsinn

Arkadaşım bugün gördüm konunu okudum dua da ettim inşallah yoktur diye mesajini gorunce benim bile elim ayagima dolasti.konusmayi ilk kim başlattı bugun eşin mi yazdi. Boyle bi durumda sakin kalabilmek zor ama önemli soğuk kanli olman lazim malesef ki şimdi.

Inan cok uzuldum durumuna ama konuyu bastan okudugumuzda az cok belliydi gidisat. Esin de o yazistigi kiz da birbirinden karaktersizmis. Sakin kalmaya calis. Bnlarin olmasini hakedecek bisey yapmadin eminim. Kimse biyle biseyi hakedenez zaten. Su an en akilli is sakin kalip kendini hirpalamamak.

Kizla sevgiliymis adam

Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…