Baktim. Programin ayarlarindan ( sol ust kosede) bildirimler secenekleri var. SESLER secenegini kapatiyosun, DUVAR KAGIDI bildirimlerini vs hepsinin kapatiyosun. Ayric konu sahibi uygulamayi indirmedigin icin kocanin laptoplu kullansa bile bulma ihtimali yok. Her girisinde web.whatsapp.com yazarsan kendiliginden kocacin telefonundaki whatsapp yazismalarini goruceksin. Onemli bi nokta: her girdikten sonra internet gecmisinden silmeyi unutma linki.
Aynen iz kalmasinTüm bildirimleri kapattım, sesler uyarılar hep sessizde. Geçmişi de siliyorum
Tüm bildirimleri kapattım, sesler uyarılar hep sessizde. Geçmişi de siliyorum
Çalışıyorum. Gün içinde takip etme imkanım yok maalesefGuzel ilerliyoruz. Calisyomuydun canim? Evdemisin?
Çalışıyorum. Gün içinde takip etme imkanım yok maalesef
Çalışıyorum. Gün içinde takip etme imkanım yok maalesef
Izin alma şansınız yok mu acaba? Gün icinde esine de bugun avm'ye gidelim dersin ve beklersin whatsapp yazısmalarını
zaten böylesi pisliklerin çoğu bunu yapıyorwaow kız cok uyanıkmıs esini tanıyorsa seni faceden ekleyip oradan takip etcek hayatınızı ne yapıyor ne ediyor mutlumusunız ilişkiniz nasıl eşin sana değer veriyormu.korktum valla inşallah kötü seyler çıkmaz
eğer yazışma olursa zaten iş saatlerinde olur benceKızlar yaklaşık bir saattir eşimle ayrı odalardayız, ben bilgisayarın başındayım ama herhangi bir yazışma olmadı henüz
Bu dengesiz hasta kız sadece sizi bir anlık kıskandığı için bile yapmış olabilirKız bana mesleki anlamda soru sormak için beni ekledi; ama bugüne kadar hiç soru sormadı, bu da garip.
Bir yandın eşimin davranışlarına bakıyorum, bana çok düşkün, mutlu etmeye çalışıyor. Eliyle yemek bile yedirir düşünün, ikimiz de çalışıyoruz o nedenle evde destek olur, ev işlerine yardım eder. Ütü yapar, çamaşır atar makineye, mutfak toplar arada. Sürekli de dua eder, mutluluğumuz bozulmasın diye.
Bu nedenlerle konduramıyorum ona bu durumu, eğer aldatma olayı varsa benim tüm insanlara güvenim bitecek.....
Aa böyle birsey demi var, nasil oluyoKızlar eşimin whatsappını whatsApp Web e ekledim, gelişme olursa yazarım, dua edin olur mu
OoffffKızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Ovvvv ne diyosun ya konuyu bastan beri takipteyim inan benim bile kafamdan asagi kaynar su döküldü sankiKızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?