Bunu yapabilse herbirsey Çıkar zaten ya gece büyük ihtimalle konuşma olmuyordur ay yoktur inşallah oyle bir şey de...
Diyelimki bastı yüzüne vurdu vs sonra nolacak yani şuan giden güveni belki şu aşamada geri dönüş yapabilir eside belki güzel açıklar ama işin o noktaya gelmesine müsade ederse sonu net olur hiçbirşeyde eskisi gibi olmazAz daha bekle derim.konusmalari okumak canini yakacaktir ama ne kadar beklerseniz o kadar iyi olur görüselm derlerse felan orda belgelerle yüzüne vurursn ikisininde
Diyelimki bastı yüzüne vurdu vs sonra nolacak yani şuan giden güveni belki şu aşamada geri dönüş yapabilir eside belki güzel açıklar ama işin o noktaya gelmesine müsade ederse sonu net olur hiçbirşeyde eskisi gibi olmaz
Ya arkadaşlar takip ediyorm bu konuyu da watshapp web falan dediniz bnde girdim baktım watsahpp webe tıkladım
Giriş yapılan bilgisayarlar diye bölümün altında bi cihaz ismi var . Yani şimdi bn takip mi ediliyorm birisi tarafından
Hayır gidip konuşsun hesabını sorsun telefonla resminizde çekti zaten göstersin olayın üstüne olduğu için afallar harbikandırılmasına göz yumsun yani bu mudur?
Hayır gidip konuşsun hesabını sorsun telefonla resminizde çekti zaten göstersin olayın üstüne olduğu için afallar harbi
Şok oldum şu an burda görmesem valla hiç farkedip bakmazdimBu durumda evet biri girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?