- 17 Temmuz 2013
- 2.453
- 3.012
- 333
Sonunda yazismalarini yakaladi canim.esi icerde kendisi pc basindaydi.canimli bebegimli yazismalar...Ne olmuş bende takipteydim ama kacirmisim ya
Iste en son akşam bi program yukleyecekti sonrasini bilmiyorum kızla bişey varmiymis arasında
Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.
Adam yazışmış az önce o avmdekiyle. Konu sahibi sanırım whatsapp webten takip etmiş o şekilde görmüş canmlı bebeğimli laflarla yazışma bide
Esiniz simdi nerde ?Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Bende yeni bakiyordum. Anladigim kadariyla konu sahibesi esinin telefonuma bakarken kayit disi numaradan mesaj goruyor isgilleniyor. Bizim kizlar da sanirim adamin yazismalarini gorebilecegi bir taktik vermisler. Konu sahibesi oradan adamla o kisi yazisacak mi diye beklerken, sak yazisiyorlar ve canim bebegim filan diyorlar. Ama seni seviyorum vs gecmiyor. Konu sahibesi de simdi konusayim mi bekleyeyim mi diyor.
Sürekli o kızı düşünme evliliğini kendini düşün Nasıl yapmak istiyorsun ne umuyorsun esinden bunları değerlendir ona göre adımlar at bence umarım Hakkı'nda hayırlısı olurKızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Sonunda yazismalarini yakaladi canim.esi icerde kendisi pc basindaydi.canimli bebegimli yazismalar...
Yanliz o msji okur okumaz sanki kendi esimin tlfonunda boyle bisey yakalamisim gibi basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Allah bildigi gibi yapsin onlari...
Taktik verenlerden biride bendim de hiç böyle sonuç beklemiyordum ya iyi niyetli düşünmüştüm
Bende cok uzuldum hic oyle bi msj beklemiyordum.aslinda kizin sinsice konu sahibinden esine yanasmaya calistigini umit etmek istemistim hernekadar msji silip soylememis olsa daVallahi ya benim de kulagim ağriyordu okuyunca bi zonk oldu kulagimda. . Üzüldüm ya bosansin
Biraz daha bekle canim. Ama dayanamayacak olsan da zaten bunlar da delil. Sadece arkadas olsalar bunu sen bilirdin zaten. Magazada tanistiginiz senin bile pek muhabbetin olmayan bayana bebegim canim demek nedir ? Masum olmadigi kesin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?