Şüpheden boğulmak üzereyim

Ne olmuş bende takipteydim ama kacirmisim ya
Sonunda yazismalarini yakaladi canim.esi icerde kendisi pc basindaydi.canimli bebegimli yazismalar...
Yanliz o msji okur okumaz sanki kendi esimin tlfonunda boyle bisey yakalamisim gibi basimdan asagi kaynar sular dokuldu.Allah bildigi gibi yapsin onlari...

Ne konustular ki ne anlattilar birbirlerine?

Erkekten alacağı tazminat bi işine yaramaz ama sınuç olarak kızın canını yakacak ve olay duyulacak kız rezil olacak. Bunlar eezillikten anlamazlar. Maddi açıdan canı yansın en azından kızın.

Artik o da olmayacak malesef. Kadin esinin sevgilisinden de tazminat alacakti ama yargıtay kararı bozdu. Evlilik birliğinden sorumludur, baskasi değil diye.
Oyle olmamaliydi bence. Sonucta kadin da adamin evli oldugunu biliyor yani. Evli adamla sevgili olduysa o da sorumlu oluyor. Adam %51 sucluysa o kadin da %49 suclu bana göre

Adam yazışmış az önce o avmdekiyle. Konu sahibi sanırım whatsapp webten takip etmiş o şekilde görmüş canmlı bebeğimli laflarla yazışma bide

Aaaaaaaa puuuuuu o adamın kalibina yaa karısının yanında mi mesajlasiyo caktirmadan. Utanmaz adam aldatiyomus kadını üzüldüm valla yaa

Esiniz simdi nerde ?
Ve cok uzuldum ne yapmak gerek bilmiyorum insallah hakkinizda hayirlisi olur

Valla cor bir durum Allah yardimciniz olsun. Ben olsam dayanamaz firtinayi koparirdim ama hangisi daha dogru inanin kestiremiyorum. Dayanabilirseniz dayanin ama bence bebegim kelimesi de yeterli.

dayan canım gerekirse birkaç gün daha sabret.. nasıl bende bilmiyorum ama kesin kanıtlarla çık karşısına..

delil topla toplayabildiğin kadar... hatta takip et.kesinleşince tüm delilleri yüzüne vur.
kıyamam sana :'(

Taktik verenlerden biride bendim de hiç böyle sonuç beklemiyordum ya iyi niyetli düşünmüştüm

Sürekli o kızı düşünme evliliğini kendini düşün Nasıl yapmak istiyorsun ne umuyorsun esinden bunları değerlendir ona göre adımlar at bence umarım Hakkı'nda hayırlısı olur

Vallahi ya benim de kulagim ağriyordu okuyunca bi zonk oldu kulagimda. . Üzüldüm ya bosansin

Biraz daha bekle canim. Ama dayanamayacak olsan da zaten bunlar da delil. Sadece arkadas olsalar bunu sen bilirdin zaten. Magazada tanistiginiz senin bile pek muhabbetin olmayan bayana bebegim canim demek nedir ? Masum olmadigi kesin zaten

Vallahi ya benim de kulagim ağriyordu okuyunca bi zonk oldu kulagimda. . Üzüldüm ya bosansin
Bende cok uzuldum hic oyle bi msj beklemiyordum.aslinda kizin sinsice konu sahibinden esine yanasmaya calistigini umit etmek istemistim hernekadar msji silip soylememis olsa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…