- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Sorma ya, ben bu kadar cabuk sonuc beklemiyordum. Cok uzuldum, keske haksiz ciksaydik ya
Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
Canim hangi şehirde hangi mağaza söyledi bizde bulalim paralayalim kızı belki bildiğimiz bi mağaza bildiğimiz insan belki eski iliskileri vardı sırf senden şüphe cekmemk için senide götürdü magazaya tanistirdi erkek giyim mi bayan giyim miKızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
Oha magazada tanistiklari biri miymis
Evet ya eşi bide çok ilgiliydi değil mi ? Dert ortağı sirdasi arkadasiydi bide. . Yılan !
Aynen..Konuyu ilk okuduğumda anladımm
Facede bişey sormak için beni ekledi dediğinde eminn oldum
kesinlikle katılıyorum, bırakın asilce, o pişman olsun yaptığınaSessizce çık hayatından hiç öyle bağırıp çağırma asil kadın gibi... kendi pislikleriyle bogussunlar..
Cok mutlulardi gercekten. Ben kotu oldum simdi ya. Aile dagildi,tuz buz oldu.
Konu Sahibi kızı tanıyor ve face de de arkadasiydi
kesinlikle katılıyorum, bırakın asilce, o pişman olsun yaptığına
her ne kadar asillikten yana da olsam, o kızın saçını başını yolmak isterdim.Aynen ya asil kadınlar ağır gider. . Sessiz sedasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?