Şüpheden boğulmak üzereyim

şu sayfaya kadar inşallah bişey yoktur diye okudum Allah bildiği gibi yapsın onları. Adi pislikler.

kuzum benim kendine gel, yuzune bi su carp. Dik dur topla kendini. Su an kocana yarin avm ye gidelim, bayadir gezmiyoruz felan bi sey de. Ondan sonra yazismalar kanit dolar zaten. Planlar yapmaya calisirlar.
Bi euzu cek bi dua oku kendine gel.

Valla inkar etse sizi kandırır mı yani bu bile ciddi bir aldatmadır
Terbiyesizler ya

Biraz daha kanıtı eşiniz sizi ikna edemesin diye değil dava için toplamalısınız
Asıl davada reddeder normal arkadaşım der

Ama sizi zaten bu saatten sonra ne desede kandıramaz bunun açıklaması yok maalesef

Canim hangi şehirde hangi mağaza söyledi bizde bulalim paralayalim kızı belki bildiğimiz bi mağaza bildiğimiz insan belki eski iliskileri vardı sırf senden şüphe cekmemk için senide götürdü magazaya tanistirdi erkek giyim mi bayan giyim mi

sanki başıma gelmişçesine "şimdi ne olacak" diyip duruyorum kendi kendime

Konuyu ilk okuduğumda anladımm
Facede bişey sormak için beni ekledi dediğinde eminn oldum

Cok mutlulardi gercekten. Ben kotu oldum simdi ya. Aile dagildi,tuz buz oldu.

Iste kimseye guvenmeyeceksin zaten çok ilgiliyse bi halt vardır kesin buna hep inandim

Kızla asla muhattap olma ilk aşamada eşinle iyi kötü bir görüşme konuşma yap ondan sonra kızın tepesine bin ama direk değil esinden gizli başkaları aracılığıyla göz dağı verdir

Şu an karşısına geçmeye dermanınız yoksa eğer , ekranın fotoğrafını çekip eşinize watsappdan atın şu an. Ama sonrasında ki kıyameti de göze almak gerek. Muhtemelen sizin bütün sinirler boşalmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…