Şüpheden boğulmak üzereyim

Ya bütün sayfaları okudum konu Sahibi o kadar üzüldüm ki içim ciz etti bu ne ilk ne de son sanırım benim en yakın arkadaşımın bi arkadasinin başına geldi ; kadın evli bi gece kocasının gizlice biriyle konuştuğunu duyuyo odaya girince de adam işle ilgili bişey diyo tabi kız işkilleniyo ilk fırsatta online işlemlere ulaşıyo Ohooo çoktan iş pişirilirmis adam akşam evin kapısına gelene kadar konuşma mesaj.
Kadın şokun kralıni yaşamis sanırım 2 oğlu vardı ve olay güzellik falan değil ama kadın o kadar güzel ki bakmaya Kıyamaz insan. Herneyse kadın numarayı Rehberine ekliyo aramak için numara zaten kayıtlı ! Eşi servis şoförü ve numara öğrencilerinden birinin annesi. Adam karısını bazen servisle bi yerlere bırakıyomus bu kadın da çocuğuyla biniyomus öyle bişeyler işte kadın ordan tanıyo. Arkadaşımız araştırmaya devam ediyo bu kadınin kocası avm de mağaza müdürü 3 çocuğu varmis yani iki tarafta evli şaka gibi. olay çok uzun da sonuç olarak hersey daha da kötüye gidiyo kocasıyla kadın evli gibi yaşıyorlarmis kadın arkadasimiza ' kocanı avutuyorum yoksa ben bi servis şoförü için yuvami dağıtır miyim gibi çirkef şeyler söylemiş' arkadaşımız en son boşanma davası açacaktı da noldu bilmiyorum yani olay mutluluk değil bunlar da çok mutluymus kocası sürpriz falan yaparmıs hep çiçekler yemekler bla bla.. Allah bütün kadınların yardımcısı olsun zor

Duygusal yakınlaşmaysa sürebilir. Of bıktım bu insanların pislik yüzlerinden. Eşine sadık olmak bu kadar mı zor, derdin ne senin be adam.
bu işn duygusal boyutuna giren karısından uzaklaşıyor iyi geçinmek gibi bir derdide olmuyor bu türlerin
Onlar çok bariz belli ediyor gidici olduklarının

Tür tür bu pislikler

Son düzenleme:
Kanıtlanmışsa evet kusurlu oluyor
arkadaş takip programıyla almış ya görüntülerini, böyle bir delil kullanılabiliyor mu?

hani özel hayatın gizliliği vs. gizli ses kaydı da kullanılamıyor. acaba bu kanıt olarak kullanılabilir mi? merak ettim

RABBİM sen büyüksün. Dünya ne hale geldi böyle.Bu hale sokan da bizim toplumumunuz..Erkekleri her konuda öyle serbest bıraktı ki toplumumuz..Erkektir yapar erkektir eder..p...no izliyo deriz ne var erkek izler şunu yapiyo deriz ne var ya her dedigini yapiyo bunada göz yum sanki erkek dediğimiz varlık herşeyden muaf herşeye yapmaya izni var.Bu hatayı şuan konu sahibi yapmış olsa kocası hic dinlemeden kapının önüne koymuştu ve adınıda kötü kadına çıkarmıştı bile ama ayni hatayı erkek yapınca elinde kanıt varsa bile yeterli olmuyo bizim topluma adamı kadının koynunda yakalasan bile bi seferliğine affet yuva kolay kurulmuyor diyen bi toplumda yaşıyoruz.ama ayni şeyin kadın yapsa toplumdan sürülür.. Yazık çok yazık ayıptan günahtan her türlü temizlikten muaf erkekler ... KONU SAHİBİ CANIM ALLAH YARDİMCİN OLSUN KENDİNİ EZDİRME Bİ KERE BOYUN EĞERSEN HEP BUNU YASARSİN EMİN OL...!

Naptın merak içindeyim..
Allahın sevdiği kuluymuşsun bak karşına çıkardı. Aldatılıp öğrenemeyen bir sürü kadın var. Sakin ol ve ne yapmak istedigine karar ver. Kimseyi dinleme bu aşamada. Ben kimseye anlatmamıştım mesela.. Kararımı etkilemesin diye. Herkes konuşacak çünkü huzurun hepten kaçacak.
O kadar iyi anlıyorumki seni kendi acımı hatırladım.. günlerce kusmuştum ögrendikten sonra. Mide almaması diye bir olay gerçekten var..

Cok zor bi durum yasamis biri olarak insan o an ne yapacağını bilmiyor allah yardimcin olsun cnm arti benim durumumda esim sucluydu senin durumunda iki tarafta belli nbr cnm diye msj atmis

Erkekler ne rahat mahlukatlar
mrb arkadasim bende bunu biliyordum ama yapamadim telefondan olmazmi bu olay

Offf dün akşam girip bakmıştım
1 saatir de ayrı odalardayız ama yazışma yok deyince acaba ben mi günah aldım derken
Bu yorumunu şimdi gördüm, çok üzüldüm
Yanılmayı çok isterdim ama maalesef, gerçekleri gözünle gördün
İşinde gücünde akıllı kadınsın, böyle pislikleri hayatından def etmemek için hiç bir sebep yok

Bu tarz şeyler onceden bana iğrenç ötesi gelirdi simdi okuyorum amann buda biseymi diyorum gerisini siz düşünün aldatmalarin en berbat olanını yaşadım ben cookkk kötü bişey ama hayat devam ediyor...

Kesin bir şey diyemeyeceğim
işte bu yüzden sabredip daha somut delil toplaması gerekiyor
esler arasında eğer başka şekilde ispatlama sansı yoksa ses kaydı (eşler arasında geçen konuşmanın kaydıysa) kabul edilebiliyor
Her ne kadar hukuka aykırı delil olsa da esnek davranıldığı bazı kararlar var

Yaa bu korkunç bir şey. Merakımdan kendi telefonumda denedim de. İnsanın özel hayatı kalmaz yaa Ama şüphe duyuluyorsa tabiki yapılmalı.

off hadi yaaa.
yazık kadına.çok üzüldüm.
eşiyle yüzleşti mi ki?
Yüzleşsem mi beklesem mi diye sormuş
Okuyorum daha son sayfalara gelmedim, kayıt edebildiyse çatabilir bence
İllede boyutunu bilmeye gerek yok işin başka bi kadına bebeğim diyosa bitmiştir.

Arkadaşçası mı kalmış
Ben arkadaşça bi erkeğe bebeğim diyemezsem, evli barklı adamda başka bi kadına bebeğim diyemez.

Of mesajı görür gormez titremeye başladım ben. Konu sahibinin esiyle erkek arkadasımı o kadar benzettim ki... sonucu iyi cıkması benim icin de önemliydi.. allahım hala kötüyüm, konu sahibini düşünemiyorum..
Allah kimsenin kalbini bozmasın. bu yaşanılan cok zor bisey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…