- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
bu işn duygusal boyutuna giren karısından uzaklaşıyor iyi geçinmek gibi bir derdide olmuyor bu türlerinDuygusal yakınlaşmaysa sürebilir. Of bıktım bu insanların pislik yüzlerinden. Eşine sadık olmak bu kadar mı zor, derdin ne senin be adam.
arkadaş takip programıyla almış ya görüntülerini, böyle bir delil kullanılabiliyor mu?Kanıtlanmışsa evet kusurlu oluyor
Naptın merak içindeyim..Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
mrb arkadasim bende bunu biliyordum ama yapamadim telefondan olmazmi bu olayşunu yapabilirsin
whatsap mesajlarını bilgisayardan da takip edebilir yazabilirsin
google chrome tarayıcı yoksa bilgisayarına kur.
chrome ile http://web.whatsapp.com a gir
sonra eşinin cep telefonundan whatsapp açıkken sol alttaki tuştan whatsapp web e tıkla
karekod okuyucu açılacak o okuyucuyla chrome daki karekodu okut
sonra her gelen mesajı bilgisayardan okuyabilirsin.
Bilgisayarının sesini kıs...
Offf dün akşam girip bakmıştımKızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
arkadaş takip programıyla almış ya görüntülerini, böyle bir delil kullanılabiliyor mu?
hani özel hayatın gizliliği vs. gizli ses kaydı da kullanılamıyor. acaba bu kanıt olarak kullanılabilir mi? merak ettim
Yaa bu korkunç bir şey. Merakımdan kendi telefonumda denedim de. İnsanın özel hayatı kalmaz yaaşunu yapabilirsin
whatsap mesajlarını bilgisayardan da takip edebilir yazabilirsin
google chrome tarayıcı yoksa bilgisayarına kur.
chrome ile http://web.whatsapp.com a gir
sonra eşinin cep telefonundan whatsapp açıkken sol alttaki tuştan whatsapp web e tıkla
karekod okuyucu açılacak o okuyucuyla chrome daki karekodu okut
sonra her gelen mesajı bilgisayardan okuyabilirsin.
Bilgisayarının sesini kıs...
Çok kötü sonuç kızlar
off hadi yaaa.Çok kötü sonuç kızlar
Canım cicim bebeğimli konuşmalarını yakalamış konu sahibi
Bende işe yeni geldim açtım hemen, okuya okuya geliyorum
Yüzleşsem mi beklesem mi diye sormuşoff hadi yaaa.
yazık kadına.çok üzüldüm.
eşiyle yüzleşti mi ki?
Arkadaşçası mı kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?