Şüpheden boğulmak üzereyim

Telefondan foto çektim

Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim

Durumlar böyle

Arkadaşçası mı kalmış
Ben arkadaşça bi erkeğe bebeğim diyemezsem, evli barklı adamda başka bi kadına bebeğim diyemez.

Ben de diyemem elbette. Ama insanlar farklı farklı bilemiyosun ki... benim yakın erkek arkadasının dizine yatıp dertlesen arkadaşlarim vardı.
Ya ben kendi iliskimle cok bagdastırdım konu sahibinin iliskisini. Aklim çıkıyor, sürekli iyi tarafndan bakmak istiyorum.

Bu tarz şeyler onceden bana iğrenç ötesi gelirdi simdi okuyorum amann buda biseymi diyorum gerisini siz düşünün aldatmalarin en berbat olanını yaşadım ben cookkk kötü bişey ama hayat devam ediyor...
Sizede çok geçmiş olsun...
Çok ağır travmalar şimdi iyi olmanıza sevindim...

Sevgili kon
Neden istenemiyo, farkı ne
yurtdışından yönetilen sistemler bunlar.. Sahipleri yabancı...

Farklı hukuk sistemleri söz konusu

Artı whatsappın açıklaması vardır sitesinde mesela .. Yedeğini kendin Tut , ben tutmam her gece sabah 4te silerim diye ..

Bariz depolamıyorum diyor yani ...

Ekran görüntüsü almak dışında çare yok onda da numara yazmıyor ki ekranda kişi adı resim oluyor . Eşim tezgahlamış benim resmimi koymuş, adımı yaZmış der mi Ada'm bilemedim.

İhaneti ispat etmek çok zor ya..

kesinlikle katılıyorum, bırakın asilce, o pişman olsun yaptığına
Hangi şerefsiz erkek pişman olur aldattığı eşi asilce hayatından çıktı diye. Adamın ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil bence. Biz kendimizi kandırıyoruz asilce gidelim o pişman olsun diye. Zaten karşıdaki şerefsiz kadın adamın evli olduğunu bilerek görüşüp konuşuyor. Bi oh çeker karısından ayırdım adam bana kaldı diye. İkisini de kepaze edip sürüm sürüm süründürmek lazım

Dün konu sahibinin aklını bulandırma, kötü kötü yazıyosun diyenler olmuştu
Keşke ben yanılsaydım ama 'merhaba canım' yabana atılacak bi hitap gelmemişti bana
Konu sahibine çok üzüldüm sabah sabah güne ne biçim başladık
Allah eşinin, o kızın ve onlar gibilerin cezasını versin
İlahi adaletin yanı sıra birde sen cezalarını kesmelisin
Gördüğün herşeyi kaydet delil olarak kullanmak adına
Eşin olacak mahlukata tazminat davası aç, o kızı da rezil et
Yaptıkları yanına kalmasın anneleri yedi sülaleri duysun işten çıkartılsınlar inşallah

Yedek tutulmuşsa mail olabilir ama kendi telinden tel görüşmesi yapmayacak kadar çakal Bi Adam yedek tutmaz ..

Ben bile tutmuyorum yedek ne gerek var diye

Düşünün

Allah kahretsin ikisine de! Ya lanet olsun adam gibi erkek kalmadı mı şu yeryüzünde?
Şüphelensem de ben bile iyi niyetli yaklaştım sen ne haldesin Allah bilir.
Allah yardımcın olsun.

Ya tatlımlı bebegimli konusan adam niye aramaz ki? Ya da o kız niye aramasını istemez.. bi yanım hala haddini asan bir samimiyet olsun aldatma olmasn diyip duruyor..
A akasya-06 nolur bizi habersiz bırakma..

Ya tatlımlı bebegimli konusan adam niye aramaz ki? Ya da o kız niye aramasını istemez.. bi yanım hala haddini asan bir samimiyet olsun aldatma olmasn diyip duruyor..
Çünkü adam çakal
Whatsapp dökümlerde bile yer almıyor, en sağlam aldatma şekli
E bi de avm de buluşunca niye arasın, whatsapptan geliyorum bebeğim dese yeter
Pis reziller, ben sakin kalamazdım rezil rüsva ederdim sanırım konu sahibinin sakinliğine hayranım ama aklı başında bi kadın gerekeni yapacağına inanıyorum

Orasi da öyle.. hay allahım sen güçkuvvet,vicdan ver hepimize.

Allah yardimcisi olsun insan yasamadan anlayamaz bu durumu,rabbim düsmanima yasatmasin...bu arada konu sahibi suan konuya bakiyor ama bisey yazmiyor..

Bunu en güzel suç üstü yapmak lazım. Bu konuşmaları elbette buluşmaya gidecek. Ama o zamana kadar sukunet sağlayabilir mi konu sahibi.
Şu an pat diye girse konuya hiç görüşme dahi olmasa aklında hep soru işareti kalacak.
Biraz bekleyip konuşmanın seyrini izlemesinde fayda var kesinlikle.

Şu da mümkün Adam çağrı atıyor ya da whatsapptan ara diyordur . Kız arıyordur . Sonuçta kızın aramaları Adamın dökümünde gözükmez .
Bi ihtimal yedek tlf var .

Kendisinden kaç yaş küçük üni öğrencisi kızla sapık herif ..

Çakal

Aramaz çünkü evli
hat dökümlerinde çıkar yakalanır
adam çok iyi biliyor işini
konu sahibi akşam hava almaya çıkar telefonu evde birakır yazmış
telefonu bırakıyor çünkü zaten kızla buluşmaya gittiği için aranmayacağını biliyor
ben bu işin yüzeysel olduğunu düşünmüyorum
çok üzücü bir durum ancak adam çok iyi oyuncu osskar alır o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…