Yüzleşip yüzleşmediğiyle ilgili dönüş yapmadı. Ben de merak içindeyimoff hadi yaaa.
yazık kadına.çok üzüldüm.
eşiyle yüzleşti mi ki?
Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Telefondan foto çektim
Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim
Arkadaşçası mı kalmış
Ben arkadaşça bi erkeğe bebeğim diyemezsem, evli barklı adamda başka bi kadına bebeğim diyemez.
Sizede çok geçmiş olsun...Bu tarz şeyler onceden bana iğrenç ötesi gelirdi simdi okuyorum amann buda biseymi diyorum gerisini siz düşünün aldatmalarin en berbat olanını yaşadım ben cookkk kötü bişey ama hayat devam ediyor...
yurtdışından yönetilen sistemler bunlar.. Sahipleri yabancı...Neden istenemiyo, farkı ne
Hangi şerefsiz erkek pişman olur aldattığı eşi asilce hayatından çıktı diye. Adamın ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil bence. Biz kendimizi kandırıyoruz asilce gidelim o pişman olsun diye. Zaten karşıdaki şerefsiz kadın adamın evli olduğunu bilerek görüşüp konuşuyor. Bi oh çeker karısından ayırdım adam bana kaldı diye. İkisini de kepaze edip sürüm sürüm süründürmek lazımkesinlikle katılıyorum, bırakın asilce, o pişman olsun yaptığına
Yedek tutulmuşsa mail olabilir ama kendi telinden tel görüşmesi yapmayacak kadar çakal Bi Adam yedek tutmaz ..Arkadaşım maile gönderiliyor tüm yazışmalar
Benim arkadaşın kocasının gezdiği kız tüm yazışmalarını arkadaşıma mail atmıştı çıktısıylada mahkemeye gitti
Saati ve resim ve ismlerle ..
Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Dün konu sahibinin aklını bulandırma, kötü kötü yazıyosun diyenler olmuştu
Keşke ben yanılsaydım ama 'merhaba canım' yabana atılacak bi hitap gelmemişti bana
Konu sahibine çok üzüldüm sabah sabah güne ne biçim başladık
Allah eşinin, o kızın ve onlar gibilerin cezasını versin
İlahi adaletin yanı sıra birde sen cezalarını kesmelisin
Gördüğün herşeyi kaydet delil olarak kullanmak adına
Eşin olacak mahlukata tazminat davası aç, o kızı da rezil et
Yaptıkları yanına kalmasın anneleri yedi sülaleri duysun işten çıkartılsınlar inşallah
Çünkü adam çakal
Çünkü adam çakal
Whatsapp dökümlerde bile yer almıyor, en sağlam aldatma şekli
E bi de avm de buluşunca niye arasın, whatsapptan geliyorum bebeğim dese yeter
Pis reziller, ben sakin kalamazdım rezil rüsva ederdim sanırım konu sahibinin sakinliğine hayranım ama aklı başında bi kadın gerekeni yapacağına inanıyorum
Bi de mutluyuz sırdaşız rolü yapma bari sevmiyorum de iki kişiyi bir arada idare etmek ne ya gerizekalıAdamdaki cesaret yan oda da eşi var o orada kızla yazışıyor .
Şu da mümkün Adam çağrı atıyor ya da whatsapptan ara diyordur . Kız arıyordur . Sonuçta kızın aramaları Adamın dökümünde gözükmez .Çünkü adam çakal
Whatsapp dökümlerde bile yer almıyor, en sağlam aldatma şekli
E bi de avm de buluşunca niye arasın, whatsapptan geliyorum bebeğim dese yeter
Pis reziller, ben sakin kalamazdım rezil rüsva ederdim sanırım konu sahibinin sakinliğine hayranım ama aklı başında bi kadın gerekeni yapacağına inanıyorum
Bi de mutluyuz sırdaşız rolü yapma bari sevmiyorum de iki kişiyi bir arada idare etmek ne ya gerizekalı
Çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?