Şüpheden boğulmak üzereyim

Yani onca yaptığı yalanın dolanın ,ahlaksızlığın ,karaktersizliğin üstüne ekledikçe ekliyor değil mi??

Önceki mesajları okumadınız sanırım. Çünkü adam başta 1 yıldır bu kızla görüştüğünü ama asla asla cinsellik yaşamadığını belirtmiş. Sonra da sen bana yardımcı ol vs vs diye işi buraya bağlamış. Tek sorun cinsellikse neden yaşamadığını iddia ediyor ? Her cinsellik yaşamayan eş aldatsın o zaman. Burda kaç konu okuyoruz hanımlar eşlerini yıllarca bekliyor. Adamakıllı bir çözüm bulmaya çalışmak yerine aldatmak bu adamı asla haklı yapmaz. Bir de evde dua etmeler vs. yok mutluluğumuz bozulmasın demeler. Bildiğin yapmacık.

Kaç yıllık evlisin? Hiç mi olmadı? Bence bunlar konunun seyrini değiştirecek bilgiler. 4 4 lük bir evlilik yokmuş ki ama burada cinsellik yok bir kere. Bence bu sorunu aşmanız gerekirdi. Bilemiyorum. zor bir duruma dönüştü olay.

Bazıları ütopik şeyler yazmış yok cinsellik için mi evlenmiş yok hamilelikte ne yapack mış... Arkadaşlar hamilelikte de sex yapılıyor bilginize ve evliliğin temel taşlarındandır, bunun içinde evleniliyor evet.

Son durum nedir aldatmış mı

O mesajlaşmaların çıktısını alıp o... kızınızın kocamla yazışmaları deyip babasına postalayıp, kocamı da boşardım galiba. Allah size sabır versin. Affetmeyin ne olur. Namus sadece kadınlara ve bacak arasına mahsus birşey değil.

aha bir erkekler cinselliğe bizden daha düşkünler mesajı daha.. yapmayın lütfen bir kadın bunu hemde inanarak söylerse bu erkekler tabi tepemize çıkar...

Bence de bahanesi canım benim.hic de destek olman gerekmiyor.onun bu ihtiyacına mi destek olacakmissin!terbiyesiz ya.ozru kabahatinden büyük.

Senin adına çok üzüldüm canım ya.anliyorum seni.ben de altı ay kadar vajinismus yaşadım. Kk sayesinde atlattım.sakın bu yaşadıklarının üstüne bir de kendini suçlama. Eşinin bu durumunu kullanmasına izin verme.asil destek olması gereken kendisiydi. Elin kiziyla konusacagina az senle ilgilenseymis.Bir yıldır elin kızıyla sadece konuştuğunu da sanmıyorum ayrıca. ..hey allahım ya.kusura bakma canım tutamıyorum kendimi.ne bu erkekler ya neymiş arkadas

senin bu durumdan faydalanacığına
bir yıl boyunca o kızla msjlaşacağına birlikte yardım alıp bu durumu aşmanıza vakit ayırsaymışya
bi de sonra gel bana destek ol oldu canım başka

Vajinismus probleminiz varsa bu doktor la aşılacak bi durum ama aldatmak aşılacak bi durum değil şimdi kimin desteğe yardıma ihtiyacı var ???
Ne yani doktora gidip çok sevdiği karısına destek olmak zormuş da elin kızı ile eşini aldatmak daha mı kolay gelmiş ? Üstelik o kızı eşi ile tanıştırıp arkadaş yapıp ilişkinin üstğnü örtmeye çalışmak ,eşini o kıza karsı gülünç duruma düşürmek bence affedilmeyi haketmiyor bu adam ...

evlilikte eksik olan cinsellik. ve bunu zaten eşin kendi demiş. o yüzdende beni dıışarı ittin demiş.
bu durumda aradığın nedir derler adama.
cevabı gayet basit..
aradığı cinsellik...
zaten 1 sene normal arkadaşa ihtiyacı neden olacak kocasının.aradığı cinsellikse demekki bu ilişkinin boyurtu farklı. bunun derinine inilse bunların paylaştıkları şeylerin sadece mesajlaşma olmadığı ortaya çıkar.

eksik olan neyse onu bir yerlerde bulmak istemiş. nitekim bulmş bencede.

Bu ancak ve ancak bahanedir ..
Aldatmanın hiçbir mazereti olduğuna inanmıyorum ben ..
Seninle eksik birşeyler varsa ilişkisinde bunu onarmak için çabalamalı ya da dürüst olmalıydı ..
Hiç buluşmamış olmaları imkansız bence ayrıca ..
Ne kadarlık evlisiniz bu arada ?

Cinsellik yok diye mi aldatmış, oh ne ala kocaları cinsellikten kacan kadınlarda aldatsın o zaman vajinusmusu yenmen icin asıl eşinin sana destek olmasi lazım konu sahibi, senin eşine değil, adama bak yüzsüz...

cinsel açlık duygusal olarak nasıl doyurulabiliyor o da başka bir muamma. hani kadın duygusal anlamda ilgi göstermez falan bu bahaneyi uydursa tamam ( yine kabul edilecek cinsten değil) yine bir bağ kurulabilir ama öyle bir durum yok. adam s..mış sıvamaya çalışıyor resmen.

tamam da adam olan karısı ile tedavi yolu arar 1 yıldır başka bir kadın ile birliktelik yaşamaz.

cinselliğin olmayışı aldatılmayı haklı mı kılar?

burada 2-3 sene evli kalıp kocası iktidarsız olduğu için ayrılan kadınlar oldu,okuduk konularını.neden hiç biri kocam beni tatmin etmiyor o zaman aldatayım demedi?

neden ütopik buldun?

Başlangıç noktası farklı olaylar farklı..
Bence bu öyle bir ilişki değil tekrar söylüyorum
Eve geldiğinde kadını engelliyodu bence bir anlık unutmuş olabilir ve o arada msj farkedildi
Çünkü msjları bile siliyo adam

K
Kocasinin kusu otmuyor diye kac kadin aldatiyor acaba???????

Akasya, kaç yıllık bir evlilik bu.
Vajinusmus psikolojik bir hastalık olmakla birlikte sadece kadını degil erkegide etkileyen bir durumdur.
Birlikte olma çabaları, her başarısızlık yıpranma getirir.
Bunu aşmak için elinden geleni yapanlardan mısın, yoksa olmuyor deyip ümitsizliğe kapılıp bırakanlar dan mı.
Cinselligin olmadığı bir evlilik tam olarak bütünlük sağlamaz.
Fakat eşinin bu durumda araya 3. birini sokması da mazeret olamaz.
Fakat senin kadar onuda anlayabilmemiz için bu sorularımı cevaplarsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…