- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
sence mazeret midir?
senin bu kocan cin olmadan adam çarpmaya kalkan cinsten.
üstü kapalı olarak sana şu msjı veriyor; sen beni cinsel açıdan tatmin edemediğin için ben de bu açlığımı duygusal anlamda doyurmaya çalıştım.
Kızlar çok doğru konuşmussun evet üçüncü bi şajıs araya kesinlikle girmemeliydi ama evliliğin temel taşlarından biri cinsellik. Erkeğinde cinselliğe düşkünlüğü su götürmez bir gerçek. Bir yıldır o kadınla konştğnda göre ortada bir yıllık bir cinsel sorun var. Çiftin bşr yıldır birlikte olmadğnı var sayarsak. İster istemez gözü dışarı kayar. Biz kadınlar gibi değil erkekler cinselliğe bizden fazla düşkün. Bunuda göz önünde bulunduralım. Çünkü bu bi hamilelik süreci değil.
aynen öyle.Yani onca yaptığı yalanın dolanın ,ahlaksızlığın ,karaktersizliğin üstüne ekledikçe ekliyor değil mi??
Kızlar beynim uyuşmuş gibi, acaip bi sakinlik var üstümde, düşünemiyorum pek..
Biraz kendi halime kalmam lazım ama bu adam biliyorum ki beni kendi halime bırakmayı kabul etmeyecek, bir hafta sonra seminer için yaklaşık üç haftalığına şehir değişikliği yapıcam. bu zaman dilimini fırsat olarak görüyorum.
İnanılmaz kırgınım, bu kırgınlığı da uyuşmam geçince daha ağır hissedicem galiba(
Bana dua edin lütfen..
Bu arada bir sıkıntımı daha paylaşıcam sizinle, söylemeyi düşünmüyordum aslında ama yorumlarınıza etki edeceğini düşündüğüm için açıklamak istiyorum.
Benim vajinismus problemim var, henüz aşamadım. Eşim 'bana destek ol' derken bunu kastediyordu. Cinsellik yaşayamadığı için kızın ilgisine karşılık verdiğini ima etti, ama kızla cinsellik yaşamadığını söyledi.
Bana dediği, 'bana destek ol, yanımda ol, bu problemi aşalım, bu şekilde ben de nefsime uymam.'
Size soruyorum.. mazeret midir bu, devam etmek için..
Kızlar çok doğru konuşmussun evet üçüncü bi şajıs araya kesinlikle girmemeliydi ama evliliğin temel taşlarından biri cinsellik. Erkeğinde cinselliğe düşkünlüğü su götürmez bir gerçek. Bir yıldır o kadınla konştğnda göre ortada bir yıllık bir cinsel sorun var. Çiftin bşr yıldır birlikte olmadğnı var sayarsak. İster istemez gözü dışarı kayar. Biz kadınlar gibi değil erkekler cinselliğe bizden fazla düşkün. Bunuda göz önünde bulunduralım. Çünkü bu bi hamilelik süreci değil.
Biraz kendi halime kalmam lazım ama bu adam biliyorum ki beni kendi halime bırakmayı kabul etmeyecek, bir hafta sonra seminer için yaklaşık üç haftalığına şehir değişikliği yapıcam. bu zaman dilimini fırsat olarak görüyorum.
İnanılmaz kırgınım, bu kırgınlığı da uyuşmam geçince daha ağır hissedicem galiba(
Bana dua edin lütfen..
Bu arada bir sıkıntımı daha paylaşıcam sizinle, söylemeyi düşünmüyordum aslında ama yorumlarınıza etki edeceğini düşündüğüm için açıklamak istiyorum.
Benim vajinismus problemim var, henüz aşamadım. Eşim 'bana destek ol' derken bunu kastediyordu. Cinsellik yaşayamadığı için kızın ilgisine karşılık verdiğini ima etti, ama kızla cinsellik yaşamadığını söyledi.
Bana dediği, 'bana destek ol, yanımda ol, bu problemi aşalım, bu şekilde ben de nefsime uymam.'
sence mazeret midir?
senin bu kocan cin olmadan adam çarpmaya kalkan cinsten.
üstü kapalı olarak sana şu msjı veriyor; sen beni cinsel açıdan tatmin edemediğin için ben de bu açlığımı duygusal anlamda doyurmaya çalıştım.
tamam da adam olan karısı ile tedavi yolu arar 1 yıldır başka bir kadın ile birliktelik yaşamaz.Kaç yıllık evlisin? Hiç mi olmadı? Bence bunlar konunun seyrini değiştirecek bilgiler. 4 4 lük bir evlilik yokmuş ki ama burada cinsellik yok bir kere. Bence bu sorunu aşmanız gerekirdi. Bilemiyorum. zor bir duruma dönüştü olay.
Bazıları ütopik şeyler yazmış yok cinsellik için mi evlenmiş yok hamilelikte ne yapack mış... Arkadaşlar hamilelikte de sex yapılıyor bilginize ve evliliğin temel taşlarındandır, bunun içinde evleniliyor evet.
Başlangıç noktası farklı olaylar farklı..Muhtemelen tezgahtar kızı da 1 yıldır "karımla hiç mutlu değilim, boşanma aşamasındayız" vs... diye oyalıyordu. Kızın da artık canına tak etmiş olmalı ki, bile bile gece mesaj attı; artık karısı görsün adamı boşasın diye...Yoksa evde olduğunu bile bile neden mesaj atsın ki? Ortaya çıksın istemiş artık bu ilişki...
Kocasinin kusu otmuyor diye kac kadin aldatiyor acaba???????Kaç yıllık evlisin? Hiç mi olmadı? Bence bunlar konunun seyrini değiştirecek bilgiler. 4 4 lük bir evlilik yokmuş ki ama burada cinsellik yok bir kere. Bence bu sorunu aşmanız gerekirdi. Bilemiyorum. zor bir duruma dönüştü olay.
Bazıları ütopik şeyler yazmış yok cinsellik için mi evlenmiş yok hamilelikte ne yapack mış... Arkadaşlar hamilelikte de sex yapılıyor bilginize ve evliliğin temel taşlarındandır, bunun içinde evleniliyor evet.
Bana dua edin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?