Şüpheden boğulmak üzereyim

Ne kadarlık evlisiniz de 1 yılına diğer kızı da sığıştırmış şıppadanak
Cinsellik önemliyse önemli, doktora gitmeyi deneseymiş ya da boşansın adam gibi
Ne demek vajinismussun diye aldattım

Madem memnun değilsin ya bi uzmana başvur çözüm bulmaya çalış ya da karakterli ol boşanmayı teklif et. Ama olmaz neden çünkü çevresine karşı mutlu görünen bir evliliği var, evde de allah mutluluğumuzu bozmasın vs diye cümleler kuruluyor. Ama 1 senedir o evlilik yalan olmuş da kimsenin haberi yok...

Cinselliğin evliliğin başından beri olmayışı bence evliliği geçersiz kılar demek istedim yani ben ortada evlilik göremiyorum ki... Cinsellik için mi evlenilirmiş diyenleri evet ütopik buldum.

BENCE DİREK EVDEN ŞUTLAYIN. Kafamı dinliycem deyin nasıl öğrendiğinizi watsap webi kurduğunuzu bilmiyorsa bu süreçte takip edin neyapıyor görüşmeleri ne düzeyde. Bu süre zarfında illa ki konuşup görüşecekler adam direk kızla görüşmeyi kestirip atamaz. 1 senedir canımlı bebeğimli konuştuğun bi insanı aramayı kesersen çok ters tepkilerle karşılaşabilirsin. Oyüzden adamı evden yollayıp takibe devam edin.(TABİ EĞER ŞİMDİYE KADAR ÖĞRENDİĞİNİZ BERABER YEDİKLERİ HALTLARI ÖĞRENMEK BOŞANMANIZ İÇİN YETERLİ DEĞİLSE). Allah kimsenin başına vermesin de ben olsam şu öğrendiklerimden sonra ikisini de rezil kepaze ederim adamı direk atarım sokağa. Bundan sonra hangi B.ka konarsa konsun benden uzak dursun da.
Kız ilişkileri duyulsun diye senin görebileceğin saatte mesaj atmış bana kalırsa. Ve aralarında bişey geçmemiş olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Konunun ilk başlarında eşinden şüphelenmemiştim kız yazıyordur o da karşılık vermemiştir gibi düşünmüştüm ama konunun gidişatıyla işin rengi değişti. Kocan şerefsiz karaktersiz sinsi herifin teki seni ayak üzerinde uyutmuş. Buna da kılıf hazırlıyor. Vajinismusu bahane ediyor. Hem ilişkiye girememenizi bahane ediyor kızla görüşme sebebi olarak hemde aramızda bişey geçmedi diyor. Çok tezat adamın söyledikleri.

Cinselliğin evliliğin başından beri olmayışı bence evliliği geçersiz kılar demek istedim yani ben ortada evlilik göremiyorum ki... Cinsellik için mi evlenilirmiş diyenleri evet ütopik buldum.
bana göre evlilik zaten cinselliğin yasalarla serbest kılınmış hali.

elbette kanka olmak için evlenilmiyor ama eşler cinsel sorunlarda aldatmaya giderse işte bu büyük sorun.

Bu arada adamın ne halt yediği tam olarak bilinmediği zamandan beri kızın o mesajı bilerek attığına emindim diyebilirim.
Kız belli ki aksiyon yaratmak istedi. Başardı da..
Sırf bu sebepten bile aksiyonun kralını yaşatırdım ona.

Şimdi kılıf uydurmaya çalışmış ne güzel, suçluda yine kadın mı ?
Peki sizi de bu sıkıntı olduğu için yöneldiğine ikna etmeye çalışıyor ise , durum daha da vahim lütfen konu sahibi ...
Müsaade etmeyin lütfen , çözülemeyecek sorun değil ki , bu pisliğini nasıl bu şekilde örtbas etmeye çalışır .
Yazık çok üzüldüm , yine bir aldatılma ve sonuç bu ...
Mutluluklar ne diyim Allah yardımcınız olsun...

Cinsellik olmaması aldatmayı gerektirmez arkadaşlar ,madem katlanılacak bi durum değil ayrılsaymış o zaman bu kadar hadsizleşmenin küçülmenin mantığı nedir??? Cinsellik yok diyordu beyfendi nolduuu??? Neymiş peki kız adamı teselli mi ediyormuş "vajinumus herkeste olabilir bebeğim sabırla karını bekle Mi" diyormuş ? Affedilmemeli bence ,kendinize saygınız olsun A akasya-06

o zaman boşanacak hem karım evde dursun hemde bben eksik olanı dışarda karşılayım

yok öyle nane.

İnan ruhum sıkıştı söylmicem dedim ama o evi boş bıraktığında o kızın geleceğine yüzde yüz emin ol

Bu ilişkinin cinsellikle ilgili olduğu zaten başından beri aşikardı

Onlar herşeyi yaşıyolar cnm kendinide kandırma
Suçuda kendinde bulma

İstersen eve gizli cam koy git gör bak o ayaklarında yatan adamı pişmanmıymış

Birde erkekler cinsellik olmadan duramaz denilmiyor mu sanki cinsellik erkeklere mahsus, sanki evlenene kadar bütün erkeklerin aktif bir cinsel hayatı var!

aha bir erkekler cinselliğe bizden daha düşkünler mesajı daha.. yapmayın lütfen bir kadın bunu hemde inanarak söylerse bu erkekler tabi tepemize çıkar...
Lütfen yanlış anlaşılmak istemem ama cinsellik hem kadının hem erkeğin ihtiyacı. Ben demek istedğim şeyi anlatamamşm benm hatam. Ne olursa olsun aldatmayı açıklamaz ama istemesekte gözü dışarı kayar. Yoksa ben erkeğin üstün oldğnu yaptğı herşeye bi kılıfı oldğnu düşünen biri değilim. Tam tersi ama demek istedğimi anlatamamşm. Yanlş anlaşılmak istemem. Cinsellik doğanın kanunu yaradılışta var bunuda unutmayalım.

K

Kocasinin kusu otmuyor diye kac kadin aldatiyor acaba???????

Eğer hiç cinsel birliktelik oluşmamışsa kadınlar genelde hemen boşanmayı tercih ederler, toplum içinde ki konumlarını daha fazla sarsmak istemezler. HİÇ olmayan bir şeyden bahsediyorum...

Tabiki aldatmak çok yanlış ama her aldatılma olayını körü körüne aynı maddelerle yorumlayamam bu konuda ilginç o anlamda bana göre.

Daha önce neden demedin vajinismus oldugunu yetersiz olan senmişsin kocan haklı olarak aldatmış seni tabiki de ! Bunu mu dememiz lazımdı mazeret mi diye sormuşsunuz ya , Aldatmanın mazereti olamaz eski mesjlarınıza baktım diğer konu sahiplerine aldatmanın mazereti olmaz boşanın diye çok kolay akıllar vermişsiniz şimdi iş kendinize gelince mi mazeret arar oldunuz? Şu an yaşadıgınız durum zor şoktasın ama eşinin de seni bu şekilde zehirlemesine izin verme , neredeyse seni suçlayacak kendini eksik hissetme sende suç yok o kızla da cinsellik yaşamadığını kimse yutmaz siz de yutmayın.

Ben de öyle en başta yazdım. Kız kendini haberdar etmek istiyor diye.
Akasya nın cinsel problemini daha biliyordur

Arkadaşım cinsellik evlilikte mihenk taşı tamam amenna ama adam bunu sorun ediyorsa boşansın. Kadını ayak üstü uyutup hemde tanıdığı biriyle aldatmak ve bu süre zarfında da hiçbirşey yokmuş gibi evde de evliliğimiz huzurumuz bozulmasın diye dualar etmek kadını el üstünde tutmak ne demektir.

Bu nasil sevgi bu nasil vicdan Allahindan kork be adam.

Esin rahatsiz simdi bunu ogrenerek psikolojik olarak daha cok kapatti kendini simdi artik asla duzelmez. Yerinde olsam bu evliligi sonlandirirdim. Bu adam bencil seni zerre dusunmemis.

Ihtiyacmismisssss. Senin savasin beni alakadar etmez ben sevisen biriyim bu halin bana eziyet diyip sabredememis beyefendi

Resmen ALDATMISSSS resmen hemde

Ayrilin be sizin elinizden alninizdan opupte bu sorun ikimizin asicaz diyerek size gercek deger veren bir adam gibi adamla hayata yeniden baslayin

Terbiyesiz adam kacinci bu ya kacinci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…