Şüpheden boğulmak üzereyim

Bizi boşver sence mazeret mi?

Bunu dillendirmesi bile nefretlik, sen hiç hamile olmayacak mısın hasta olmayacak mısın, regl olmayacak mısın her fırsatta aldatacak mı

Adam iktidarsız olsa koşup avm'den adam mı arayacaktınız? Böyle bir ''mazeret'' nasıl olurda ''acaba?'' diye düşündürür sizi?
Kınamak istemiyorum bana düşmez zaten ayrıl boşan vs demek ama her mantığın şuan vereceği cevap bu.

Cinsellik yok diye mi aldatmış, oh ne ala kocaları cinsellikten kacan kadınlarda aldatsın o zaman vajinusmusu yenmen icin asıl eşinin sana destek olmasi lazım konu sahibi, senin eşine değil, adama bak yüzsüz...
Eşinde vajinusmus sorunu olan tüm erkekler aldatmıyor değil mi eflalim?
Kendince nedenlere sığınarak kocasına ihanet eden kadınlar yok mu?

konu sahibi kocam iktidarsız olsaydı veya başka bir sorunu olsaydı ben de 1 yıl boyunca elin adamıyla yazışır canım cicim bebeğim konuşurdum ( daha ilerisi var mı bilemem elde veri yok ama mantık yürütmek zor değil) ve böyle bir durum da gayette doğal olurdu diyebiliyor musun. Yoksa asla böyle bir şey yapmazdım mı diyorsun.
bu sorulara vereceğin cevaba göre eşinin yaptığının mazur görülüp görülemeyeceğine karar ver.
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum.

bana göre evlilik zaten cinselliğin yasalarla serbest kılınmış hali.

elbette kanka olmak için evlenilmiyor ama eşler cinsel sorunlarda aldatmaya giderse işte bu büyük sorun.

Katılıyorum..

Evliliğin temeli cinsellik olabilir belki ama vefa ,sevgi ,saygı diye kavramlar var , madem sadece cinsellik için evleniliyor basta hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye söz veriliyor nerde bu beyfendinin sözü , konu sahibi hastalıkta ve kötü gündeyken yanında olamayıp gidip başka kızlarla ... Bişeyler yapması kabul edilemez...

EVLİLİĞİN YAZILI OLMAYAN KURALLARI VARDIR...

aslaaaa ve asla degill 8 ay vajinumsla ugraştım bende
ama bu aldatılmak için bir mazeret degil

egerki sizi cinsel yönde aldatsaydı bunu savunabilirdi , duygularına yenik düştügüne göre
vajinismus degil sorun

Adamı haklı bulmuyorum ki. Yani demek istediğim zaten bu evlilik hiç bir zaman tam bir evlilik olmamış ki. Adam suçlu amenna ama adam normal şartlar altında aldatmamış demek istiyorum. Belki her şey gerçekten süper olsaydı adam o zamanda aldatacaktı. ama ikisi bir değil şu an benim gözümde. Ve bu cinsiyetçi bir yaklaşım değil emin olun.

aslaaaa ve asla degill 8 ay vajinumsla ugraştım bende
ama bu aldatılmak için bir mazeret degil

egerki sizi cinsel yönde aldatsaydı bunu savunabilirdi , duygularına yenik düştügüne göre
vajinismus degil sorun
Belki de her ikisi
Hem cinsel hem duygusal yani

esin yalan atmis kandirmis seni bir yil boyunca
bundan sonra sen kendini kandirma kendine yalan atarak gercekleri görmemezlikten gelme
Allah sabir versin

DIYELIMKI kocan dogru soyluyor,evlenip muradina eremedigi için, senin yuzunden konustu o kizla
, pastam dursun hem karnim doysun dedi, nefsine uydu seytani bile solladi yaptikalriyla

e o zaman adama demezlermi hani cinsellik yokdu diye ?
madem cinsellik yok niye konustu sirnasti elin bilmemnesiyle
sana bebegim deyince tatmin olmuyormuymus
he cinsellik varsa zaten olay bitmis demekdir,iyikide vajinusmus olup boyle bi adamla gerçek kari koca olmamissin
hamileykende lihusayken ayni halti yer bu adam seninde yine ruhun duymazdu belki
senle olan sorunlari eli n o.. da konusmustur
bu adami annindan vuracaksin ibreti alem olsun butun erkeklere ibret olsun diye
Allahini sevrsen daha fazla irdeleme, seni suçluycak bi sonraki adiminda ona hazirlaniyor
mahkemeye evrsen tek celsede bosanirsin kurtul bu adamdan

Konu sahibi sen bu adamı affedeceksin yer yapıyorsun kadesaya katılıyorum,adama karşı ezik hissediyorsun kendini,seks yapmıyoruz adam haklı diyorsun belki içten içe,ama bak burda bir çelişki var adam senin vajinismusuna atıfta bulunuyor ama kızla cinsellik yaşamadım diyo, kızda ne arıyordu peki sadece ilgi mi, sen ilgisiz miydin? Sanmam, sen sevişmiyodun onunla sevişti işte

1 ay öncekini gsteriyo online işlemi

5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…