- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Kızlar beynim uyuşmuş gibi, acaip bi sakinlik var üstümde, düşünemiyorum pek..
Biraz kendi halime kalmam lazım ama bu adam biliyorum ki beni kendi halime bırakmayı kabul etmeyecek, bir hafta sonra seminer için yaklaşık üç haftalığına şehir değişikliği yapıcam. bu zaman dilimini fırsat olarak görüyorum.
İnanılmaz kırgınım, bu kırgınlığı da uyuşmam geçince daha ağır hissedicem galiba(
Bana dua edin lütfen..
Bu arada bir sıkıntımı daha paylaşıcam sizinle, söylemeyi düşünmüyordum aslında ama yorumlarınıza etki edeceğini düşündüğüm için açıklamak istiyorum.
Benim vajinismus problemim var, henüz aşamadım. Eşim 'bana destek ol' derken bunu kastediyordu. Cinsellik yaşayamadığı için kızın ilgisine karşılık verdiğini ima etti, ama kızla cinsellik yaşamadığını söyledi.
Bana dediği, 'bana destek ol, yanımda ol, bu problemi aşalım, bu şekilde ben de nefsime uymam.'
Size soruyorum.. mazeret midir bu, devam etmek için..
Eşinde vajinusmus sorunu olan tüm erkekler aldatmıyor değil mi eflalim?Cinsellik yok diye mi aldatmış, oh ne ala kocaları cinsellikten kacan kadınlarda aldatsın o zamanvajinusmusu yenmen icin asıl eşinin sana destek olmasi lazım konu sahibi, senin eşine değil, adama bak yüzsüz...
bana göre evlilik zaten cinselliğin yasalarla serbest kılınmış hali.
elbette kanka olmak için evlenilmiyor ama eşler cinsel sorunlarda aldatmaya giderse işte bu büyük sorun.
Kızlar beynim uyuşmuş gibi, acaip bi sakinlik var üstümde, düşünemiyorum pek..
Biraz kendi halime kalmam lazım ama bu adam biliyorum ki beni kendi halime bırakmayı kabul etmeyecek, bir hafta sonra seminer için yaklaşık üç haftalığına şehir değişikliği yapıcam. bu zaman dilimini fırsat olarak görüyorum.
İnanılmaz kırgınım, bu kırgınlığı da uyuşmam geçince daha ağır hissedicem galiba(
Bana dua edin lütfen..
Bu arada bir sıkıntımı daha paylaşıcam sizinle, söylemeyi düşünmüyordum aslında ama yorumlarınıza etki edeceğini düşündüğüm için açıklamak istiyorum.
Benim vajinismus problemim var, henüz aşamadım. Eşim 'bana destek ol' derken bunu kastediyordu. Cinsellik yaşayamadığı için kızın ilgisine karşılık verdiğini ima etti, ama kızla cinsellik yaşamadığını söyledi.
Bana dediği, 'bana destek ol, yanımda ol, bu problemi aşalım, bu şekilde ben de nefsime uymam.'
Size soruyorum.. mazeret midir bu, devam etmek için..
Arkadaşım cinsellik evlilikte mihenk taşı tamam amenna ama adam bunu sorun ediyorsa boşansın. Kadını ayak üstü uyutup hemde tanıdığı biriyle aldatmak ve bu süre zarfında da hiçbirşey yokmuş gibi evde de evliliğimiz huzurumuz bozulmasın diye dualar etmek kadını el üstünde tutmak ne demektir.
Belki de her ikisiaslaaaa ve asla degill 8 ay vajinumsla ugraştım bende
ama bu aldatılmak için bir mazeret degil
egerki sizi cinsel yönde aldatsaydı bunu savunabilirdi , duygularına yenik düştügüne göre
vajinismus degil sorun
Şişme bebek falan alınabilirdi olay sadece oysa tabiii...Otursun mastürbasyon yapsın yahu, sen bu sorunu halledene kadar yapsın yani
1 ay öncekini gsteriyo online işlemiNeler konuştuklarını görür olursun bu şekilde. Ama eşine sabah hiç bir şey olmamış gibi böyle bir mesaj geldi aşkım falan de.
Bir de her gsm operatöründe oluyor mu bilmiyorum ama online işlemlerden bak bakalim aramış mı.
Belki de her ikisi
Hem cinsel hem duygusal yani
Akasya, kaç yıllık bir evlilik bu.
Vajinusmus psikolojik bir hastalık olmakla birlikte sadece kadını degil erkegide etkileyen bir durumdur.
Birlikte olma çabaları, her başarısızlık yıpranma getirir.
Bunu aşmak için elinden geleni yapanlardan mısın, yoksa olmuyor deyip ümitsizliğe kapılıp bırakanlar dan mı.
Cinselligin olmadığı bir evlilik tam olarak bütünlük sağlamaz.
Fakat eşinin bu durumda araya 3. birini sokması da mazeret olamaz.
Fakat senin kadar onuda anlayabilmemiz için bu sorularımı cevaplarsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?