Şüpheden boğulmak üzereyim

aldatmanın normal şartı olmaz. sorun varsa işin içinden çıkamıyorsan ki sorunun ne olduğu önemli değil, karını yada kocanı alırsın karşına bak dersin bu evlilik böyle gitmiyor. olmuyor ,yapamıyorum. yanlışlar içine girmekte istemiyorum. o yüzden ayrılmak en doğrusuu.

bu yapılan
hem pastam dursun hem karnım doysun olayı.
dürüst olmak en güzelidir. boşanacaktı bu kadar rahatsızsa. arayış içine girmeyecekti. ayrıca karşısındaki suçlamakta çok acımasızca. suçunu böylece kamufle ediyor. suçu karşısındakine atarakki en acımasız olanda bu

Maalesef bende böyle düşünmeye başladım eğer adam ilk açıklamasında sizi ikna edebilseydi kızla cinsellik ilişkisi olmamış arkadaşça konuşulmuş bitmiş sizde affetmiş olacaktınız...

Ama siz hala ikna olmadığınız için çirkefliğe vurmaya başlamış ve vajınusmusu bahane etmiş bi sonra Ki adımı ( yalanı) nedir acaba merak ediyorum...

5 sene uzun bir süre doktora gitmedin mi,yani böyle devam etsin ne olacak mı dedin, umursamadıysan eşine haksızlık, elbette onu haklı çıkarmaz ama haksızlık yani,tedavi olmadıysan bunca sene

yok efendim yakalamasaydın daha büyük günah işleyecektim diyen koca,aldatmadım dediği de bu olsa gerek yani henüz kızla cinsellik yaşamamıştım ama ramak kalmıştı tüh yakaladın beni.şu son yazılan ayrıntıdan çıkan sonuç kocanız olacak adama zarf atan kız değil kızı kandırıp cinsellik yaşamak isteyen kendisi bence,evliliğinde karısına destek olarak çözülmesi gereken bir problem dururken adam kendine seks partneri arayışına girmiş üstüne de karısını suçlu hissettirmeyi başarmış görünüyor,demek ki 1 yıldır vicdanı sızlamadan kızla fingirdeşmesi bu sebeptenmiş nasılsa suçlayacak bir karısı var !!

Doktora gidin ve unutun olanlari. 5 sene beklemis simdide size yardim edecek ve asacaksiniz tum bunlari. Benim tavsiyem budur..

Peki hiç çabalamadınız mı aşmak için doktora falan gitmediniz mi ?? (yine haklı çıkarmaz yaptığını ama)

5 yildir evlisin ve sen simdi, kizmisin ?
kusura bakma açik yazdigim için ama anlamadim tam
dr a gitmeliydin ,5 yil çok uzun bi zaman

Birde konu sahibi vajinismussun frijit degil
yani seninde ne kadar korksan da arzularin vardir
tutup da baska adam bulayim onla olur belki dedin mi ?

tedavi görmediniz mi ? 5 senedir kardeş gibi mi yaşıyorsunuz yani?
evlilik cinsellik olmadan asla tam olmaz.adamın aldatıyor olmasını haklı çıkarmaz ama başlı başına bu çookkk büyük bir sorun..adam da aldatacağına boşansaydı daha iyiydi..
5 yıldır sevişilmeden yaşanan evlilik olmaz bana göre..nasıl çözüm bulamazsınız bunca senedir?

Esinizi kendi içinizde aklamaya çalıştığınız için vaginismus olduğunuzu açıkladiniz. Ancak bu esinizi haklı çıkartmaz. Vaginismus olduğu halde aldatilmayan bir çok kadın tanıyorum. Esinizin sizi bir yıl boyunca kaldırmasını, aptal yerine koymasını, bir seref yoksunu icin gurunuzu hice saymasini, vaginismus yerine başka bir şeyle açıklayın. Tabii varsa.

5 yıl evet uzun bir süre ama aldatmayı haklı kılmaz
Gel doktora gidelim denir, olmuyorsa boşanılır, sonra ne nane yenecekse yenir

5 yıl boyunca olmadı anladığım kadarıyla,
5 yılın çok uzun bir süre olduğunu biliyoruz.
Senin bu çabalardan ümitsizliğe kapılıp bıraktıgını ve karsılıklı olarak yıprandığınızı da zaten az çok anladım.
Biliyorsun ki siz gercek anlamda karı koca olmaktan çok ev arkadası pozisyonuna geçmişsiniz.
Eşinin seni rencide etmemesi olması gereken.
Seninle birlikte eşinin de psikolojisinin çok iyi oldugunu düşünmüyorum ve anlıyorum.
Suan sen bu evliligin bu şartlarda devam etmesini istiyormusun peki.

Seks olmayan evliliğe mi mükemmel evlilik diyordun sen yani? Benim nezdimde inandırıcılığını kaybediyorsun bu son vajinusmus açıklamanla. Keşke baştan söyleseydin bu durumu. 5 senedir seks yapılmayan evliliğin mükemmel olmasını geç, ona evlilik bile denmez, ev arkadaşlığı denir sadece...5 senedir çözememişsiniz bu sorunu, adama da yazık, sana da yazık, boşanın kurtulun ikiniz de... Yoksa cinsellik yaşamak için hep seni aldatacak bu adam.

Atıyorum eşim iktidarsız, doktora gidip tedavi olması elinden geleni yapması ayrı şey, umursamaması ayrı şey, hangisi oldu sizde? Ha tedavi olursun 2 3 5 neyse o kadar sene sürer ama korkuyorum diyip çekilmek olmaz
burda konu bile açtyılar hatırlarsan..adam iktidarsız tedavi oluyor ama ilaçları devamlı kullanaması lazım..çocuk yapıyor,ilacı bırakıyor...1 seferde tamam diyor gerisi yok..valla kadına boşan dedim,adamın çabası yok çünkü..
aynı şey kadın için de geçerli.konu sahibi çabalamıyorsa tedavi olmuyorsa ,boşanıp gitmeli..

Hatırladım,ben de boşan demiştim, bencillik yani tedavi olmamak

Sorun vajinismus muymus?
Konu sahibinin esi rahatsizlansa. Allah korusun bir kaza gelse basina. Iliskiye giremese bu karisinin onu aldatabilecegi anlamina mi geliyor?

O kadina söylicek bir sey yok yaptigi etik degil ama konu sahibine hastalikta saglikta diye söz veren adam. O kadin Allah'a havale edilir. Ama adamla yüzlesmek haktir.

Konu sahibi vajinusmusu aşmak zor degil inan bana. Af mi edeceksin yoksa hidecek misin bilmiyorum. Ama bu sorununu da yeneceksin bir gün. Kendini sakın eksik hissetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…