Şüpheden boğulmak üzereyim

Yaptığını haklı göstermez konu sahibinin vajinismus olması evlilikte tek beklenen o olamaz ama bir gerçekte evliliğin %90 cinsellik arkadaşlar hele ki Türkiye'de.

Şu konuya öyle yorumlar yazıldı ki artık çoğuna kaile alıp cevap bile vermiyorum. Büyüden vajinusmusa ulaştı. Gittikçe saçma sapan bir hal aldı. O zaman demek ki bu ilişki sadece whatsaap ile sınırlı değil. 1 yıldır birbirlerine aşk sözcükleri söylemedi ya bunlar.
Aklıma bir olay geldi. Kuzenim tesadüfen kızı mail sayfasını açıp babasının mailleri görmüş iş yerinde. İş için görüştüğü bir kadın var ne mailler atmış neler demiş çok da alımlı bir kadın. Kuzenim tanıyor. Dayım öyle bir ağzının payını vermiş ki. Ve yengem hasta 3-4 yıldır. Kadınsal hastalıkları, psikolojik rahatsızları var. Yani karı-koca hayatları yok. İstese yapardı ama yapmamış. Anneannem boşa o kadını der hep, o boşayamam günah o bana hayatını verdi der.
Bir kadın kendini aldatılmayı hakedecek kadar ezik ve silik görmemeli ya.

Birbirimizin herşeyiyiz sırdaş dost yaren dört dörtlük evliliğimiz dediğiniz halde 'merhaba canım' boş bir mesaj olamaz demiştim
Ki böyle temel meselelerde problemleriniz var ve 5 yıldır çözememişseniz kusura bakma birbirinizin herşeyi olmamışsınızdır

5 sene manuel çalışacak değiller ya..ne önemi var tedavi olup,çzöüm bulup sevişemedikten sonra?

Kadın sorununu asamiyordur, ama esini de rahatlatmak istiyordur. Bu bir fedakarlık. Buna ragmen o adam hala boyle vajinismus iması yapiyorsa igrenc kere igrenç .
Ama konu sahibi de bu isin ustune dusmemis tedavisiyle ilgilenmediyse bu o adama da haksızlık. Tamamen hakli bulmuyorum; eger arada bir cinsellik yoksa o kızla koca arasnda muhabbet etmek onun hormonlarini devreye sokmus olabilir. Ben cok fazla suclu göremem o zaman adamı. Yani konu sahibi iyilesmek icin bi caba gostermediyse doktora gitmek gibi vs. Hatirlarsanz bir konu vardi burda, adam istemiyordu cinsellik ve tedavisine de bakmıyordu; herkes kadına bosan gitsin bu önemli bir konu cabalamiyorsa bencillik bu bilmem ne demisti.
Akasya da cabalamadysa eger adamın bu tarz bir egilini olmasina sasırmam ben. Kötu olan evliligi bitirmeden bunu yapması.

Arkadaşlar,
5 yıldır cinsellik olmayan ve bu çabalardan yılmış yıpranmış iki birey var bu konuda.
Bu durum sadece kadını değil eşinide etkiler.
Bütünlük bunu gerektirir.
Cinsellik yaşanmıyorsa aldatmasaydı boşansaydı gibi yorumlara çok katılamıyorum,
düşünsenize konu sahibi çabalıyor çabalıyor ama olmuyor.
Eşi çıkıp kusura bakma ben ayrılıyorum çünkü seninle sevişemiyorum diyor.
Çok acımasızca değil mi? 5 yıl boyunca çırpınmış, başarısız olmuş, yıpranmış fakat taraflardan birinin ne gidebildigi ne de kalabildigi bir evlilik görüyorum ben konuda.

5 yılmı. çok fazla.
. çözülmemişse yapılacak en doğru şey boşanmaktı. çünkü 5 yıl cinsellik olmadan süren bir evliliğin sonu bellidir. bunu düşünüp keşke siz ayrılsaydınız.

İş farklı bir boyuta geldi beş yıl bu bende bir iki yıl sandım beş koca yıl ve çabaladım olmadı ümitsizliğe kapıldım.. Tamam bu aldatmasını haklı çıkarmaz ama benim düşüncem bu evlilikte sizde hatalısınız bişeyler yapmalıydınız ne düşünüyordunuz nereye kadar gidebilirdi ki şimdiye kadar hep boşanmanız yönünde yorum yaptım ama şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum aranızı eşinizin size Nasıl davrandığını hepsini siz daha iyi bilirsiniz.. Ama herşeye rağmen size ne yapsaydım sen benim ihtiyaçlarımı karşılayamadın bende gittim dememiş beni bırakma demiş demek kızla bi gelecek düşünmemiş öyle olsa işine gelirdi herşeye rağmen kendini haklı çıkarabilecek kozları olmasına rağmen bunları kullanmamış çok daha farklı savunabilirdi kendini.. Hatta bunu fırsat bilip boşanmak isteyip ailesine de aranızdaki bu durumdan bahsedip haklı çıkarabilirdi...
Hiçbir şey aldatmasını haklı çıkarmaz ama evliliğiniz konusunda sizde çok hatalısınız bu bir hastalık ama anladığıma göre ortada ümitsizlik var çaba yok okuduklarıma göre konuşuyorum..

Beş yıllık evlilik... Ama birliktelik yok.. Aldatmayı haklı kılmaz ama evliliğiniz yarım evlilik. Sevgi barındıran ev arkadaşlığı gibi.

Eşin muhtemelen sadece bu kızla değil birkaç kişi ile daha bunları yaşamıştır.

Beş yıllık bir süreçte siz kendi durumunuzu kabullenip hiç harekete geçmemişsiniz, ama bu büyük bir eksiklik. Ve burda hatalısınız.
Ama aldatması, aldattığı kızı gözünüze sokması ise onun şerefsizliği.

CİNSİYETÇİ YAKLAŞIYORSUNUZ DEMİYORUM. TAM BİR EVLİLİK OLMAMIŞ DEDİĞİNİZ İÇİN DİYORUM Kİ MADEM TAM DEĞİL BOŞANSIN.NİYE ALDATIYOR...

Vajinismus sorununuz var ama eşiniz tedavi konusunda talepkar olmadı tam 5sene böyle bir evlilik devam ettirildi.
Şimdide mağazadaki kızla bebeğimli,canımlı yazısmasının bahanesi bu mu oldu?
Böyle bir dünya yok yani,eşiniz iktidarsız olsaydı,sizde başkasıyla mı görüşecektiniz? Tedavi olmak,bunu asmaya çalışmak yerine.
Zaten 1 yıl sadece whatsaptan mesajlaşıldığına inanmıyorum,eşiniz o avm'ye sıkça gidiyor,yürüyüşe çıkıyor,muhakkak görüşmüşlerdir yüzyüze ,liseli aşık olmadıklarına göre. Ha cinsellik yaşanmıştır yaşanmamıştır bilemem ama 1 sene sadece mesajlaşma çok masum bir senaryo.

Bence 1 yıldır ayakta uyutması daha acımasızca

5 yıl bir erkek için çok uzun bir süre..Kadınlar bile katlanamıyorlar artık..Biliyorum elinizde değildir ama 5 yılda cok cok uzun.Tedaviye devam edip üzerine daha fazla gitmeliydiniz diye düşünüyorum.
Sizi sevdiği belli yoksa kimse katlanmazdı ama aldatmasıda çelişkili seven adamda aldatmaz..
Kafam yandıı benim şimdi ne diyeceğimi bilemedim...
Yorumsuz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…