- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Arkadaşlar bana acilen yol gösterin. Ben yoksa tepkimi kontrol edemicem. Ama planlı gitmek istiyorum. Saf saf ortalarda dolanıpta gene aynı saflıkla sadece soru sormuş olmak istemiyorum. Ben sevgilimin bana yalan söylediğinden şüpheleniyorum. Sebepte şu!!! Bu aralar benim yaşadığım şehirde kendisi iş dolayısıyla. Çok yoğun bir tempoda çalışıyo. Akşam 6-7 gibi ancak bitiyor işi. Ama gerçekten çok çook yorgun oluyor. Normalde iş çıkışı çok nadirdir bu yorgunlukla internete gittiği. Ama şu 2 haftadır hergün internet cafede ama hergünnnnnnn!!!!! Hatta ilk başlarda şöyle bir şey oldu. İş çıkışı yani 8-9 gibi arasam açmazdı, meşgule atardı. Sonra görüşelim arkadaşlarla geziyorum vs vs... Büüüüyyüüükkk kavgalar sonucu artık o telefon açılıyor!!! Her nerde olursa olsun. İtserse tuvalatte olsun. Beni bi kere gıcıklandırdı çünkü. Neyse bi akşam gene aradım. Aşkım internetteyim dedi. Ben hiiç istifimi bozmadım. Eee napıyosun aşkım dedim. Aşkım pes oynuyorum dedi. Tamam aşkım ii oyunlar diyip kapadımm. ( Bu arada her nete girdiğinde mutlaka face e bi iki dakkada olsa uğrardı. ) Son zamanlarda face e de girmez oldu. 1-1.5 saat nette kalırdı. Çarşamda günü beyfendinin işi erken bitti. Hemen bana mesaj attı. Aşkım napıyosun zart zurt. O bana mesaj atınca anlıyorum ki işi bitti. Sonra birden aşkım işim var die kapadı. Akşam iş çıkışımda, yani ben eve gidince görüştük. Dedim ki; ee aşkım bugün nete gitmicek misin? Yok aşkım gitmicem dedi. Tamam aşkım diyip konuşmaya devam ettik. Bu durum dünde tekrarlandı. Dünde internetteydi. Arayınca açtı, gelince hbr verdi. Ama şöle bi durum gözüme çarptı!!!!!
İnternete gitmeden, ve internetteyken gayet neşeliydi, huzurluydu, herşey iyiydi yani. İnternetten bi geldi. Canı sıkkın beyfendinin. Noldu aşkım dedim. Bide üstüne fırça yedim. Sabahta küsmemden korkup mesaj attı hemen. Ama bugün internete bi girdim. Bana çaşamba günü girmedim dediği sıralarda netteymiş!!!!!!!!!!! Yani ogün nete girmiş. Yalan söylemiş!!!! Arkadaşlar bu adam beni 6 sene önce birbirimize ciddi bakmazken aldattı. Bende tam 5 sene konuşmadım. İnadımın farkında. Bidaha yaparsa beni kaybedicenin farkında. Kendide diyo zaten. Ama ben şüphelerimde haksız mıyım sizce? Bu kdr çok nete girmesi felan? Nasıl ortaya çıkarırım? Bi yol gösterin lütfen...
canım normalde ılıman yazardım ama bu sefer okuduktan sonra içime doğanları yazacağım
bence sevgilin internette bir şekilde birisiyle tanıştı tabi başlarda önemli birşey olarak görmedi zamanla kapıldı genelde internette yazışmalar böyle oluyormuş neyse o kişiyi ya ciddi düşünmüyordu geçici eğlence olarak düşünüyordu bu sebeple senide kaybetmek istemiyordu sana hissettirmeden yazışmaya devam etti ve alışkanlık oldu
demişsin ya sabahtan neşeliydi demekki o kişiyle işler istediği gibi ilerliyordu , birde kadın o gün için internete giremem dediyse sevgilinde hazır boştayken senle vakit geçirmeyi palnladı sonra kadın internete geldi oda sana işim var dedi
bir ogün internette o kadınla işler istediği gibi gitmedi sevgilinde o sinirle senin yanına gelip seni tersledi
lütfen bana kızma ama kalbime öyle doğdu bunlar benim hayal ürünüm sakın olayın özünü anlamadan adama ani tepkiler verme
bu tür durumları erkekler yaşıyor
canım belki abartı diyecen ama bende içimden geleni yazayım bir kadın hisseder canım aldatıldığını bu allahım kadınlara verdiği 6. his gibi bir duygu eğer kadın anlamıyorsa kimse kusura bakmasın ama salağa yatmak hoşuna gidiyordur yani hersey bellidir ama o yokları oynuyordur... bunada aşk deniyor galiba o yüzden içine doğduysa çok da kanıta ihtiyacın yok galiba bide ben bu erkekleri hiç anlamıyorum hem kaybetmekten deli gibi korkuyorlar hemde her naneyi yiyorlar e kaybetme korkuları olsa yapmazlar dimi sevselerde aldatamazlar sen direkt sor canım bana nette değilim dediğin gün netteymisin illa aldatman gerekmez yalan söylemekte bir nevi ihanet de ve akıllı güçlü bir kız imajı çizdin bana yapman gerekeni vermen gereken tepkiyi verebilecek durumdasın ama bence hissilerine güven rabbim yardım etsin bir halt yiyosada ayağına eline bulaştırıp senin önüne çıkarsın
Arkadaşlar bana acilen yol gösterin. Ben yoksa tepkimi kontrol edemicem. Ama planlı gitmek istiyorum. Saf saf ortalarda dolanıpta gene aynı saflıkla sadece soru sormuş olmak istemiyorum. Ben sevgilimin bana yalan söylediğinden şüpheleniyorum. Sebepte şu!!! Bu aralar benim yaşadığım şehirde kendisi iş dolayısıyla. Çok yoğun bir tempoda çalışıyo. Akşam 6-7 gibi ancak bitiyor işi. Ama gerçekten çok çook yorgun oluyor. Normalde iş çıkışı çok nadirdir bu yorgunlukla internete gittiği. Ama şu 2 haftadır hergün internet cafede ama hergünnnnnnn!!!!! Hatta ilk başlarda şöyle bir şey oldu. İş çıkışı yani 8-9 gibi arasam açmazdı, meşgule atardı. Sonra görüşelim arkadaşlarla geziyorum vs vs... Büüüüyyüüükkk kavgalar sonucu artık o telefon açılıyor!!! Her nerde olursa olsun. İtserse tuvalatte olsun. Beni bi kere gıcıklandırdı çünkü. Neyse bi akşam gene aradım. Aşkım internetteyim dedi. Ben hiiç istifimi bozmadım. Eee napıyosun aşkım dedim. Aşkım pes oynuyorum dedi. Tamam aşkım ii oyunlar diyip kapadımm. ( Bu arada her nete girdiğinde mutlaka face e bi iki dakkada olsa uğrardı. ) Son zamanlarda face e de girmez oldu. 1-1.5 saat nette kalırdı. Çarşamda günü beyfendinin işi erken bitti. Hemen bana mesaj attı. Aşkım napıyosun zart zurt. O bana mesaj atınca anlıyorum ki işi bitti. Sonra birden aşkım işim var die kapadı. Akşam iş çıkışımda, yani ben eve gidince görüştük. Dedim ki; ee aşkım bugün nete gitmicek misin? Yok aşkım gitmicem dedi. Tamam aşkım diyip konuşmaya devam ettik. Bu durum dünde tekrarlandı. Dünde internetteydi. Arayınca açtı, gelince hbr verdi. Ama şöle bi durum gözüme çarptı!!!!!
İnternete gitmeden, ve internetteyken gayet neşeliydi, huzurluydu, herşey iyiydi yani. İnternetten bi geldi. Canı sıkkın beyfendinin. Noldu aşkım dedim. Bide üstüne fırça yedim. Sabahta küsmemden korkup mesaj attı hemen. Ama bugün internete bi girdim. Bana çaşamba günü girmedim dediği sıralarda netteymiş!!!!!!!!!!! Yani ogün nete girmiş. Yalan söylemiş!!!! Arkadaşlar bu adam beni 6 sene önce birbirimize ciddi bakmazken aldattı. Bende tam 5 sene konuşmadım. İnadımın farkında. Bidaha yaparsa beni kaybedicenin farkında. Kendide diyo zaten. Ama ben şüphelerimde haksız mıyım sizce? Bu kdr çok nete girmesi felan? Nasıl ortaya çıkarırım? Bi yol gösterin lütfen...
Canım aynen bunu düşündüm bende. Ama ani tepki verip ele geçecekken, ipuclarınıda ssaklamasını önlemek istiyorum... Ne yapmam lazım? Bi yol gösterin..
bencede ani tepki verme bakarsın bir ihtimal adam doğruyu diyorudr hiç yoktan sorun yaşamayın
girdiği pc yi inceleme veya gizli program yerleştirme şansın varsa uygula bak bakalım neler yapıyor
eğer öyle bir şansın yoksa hangi sitelere takılıyorsa sende farklı adla profil açıp yavaş yavaş iletişime geçip senin dışında başka kadınlarla neler konuşabilire bak
diğer bir fikirde onun çalıştığı iş yerinde samimi bir arkadaşın varsa neler yapıyormuş o senin için sevgiline hissettirmeden takip edebilir
tam olarak ne iş yapıyorsunuz ilişkiniz nasıl falan sizin hakkınızda bir bilgimiz olmadığı için daha fazla akıl veremiyorum canım
selam incimnaz naber tatlım uzun zamandır konuşamıyoruz karşılaşamıyoruz nasılsın neler yapıyosun pis hayırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?