- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Kızlar selamlar
Önümüzdeki ay eşimin doğum günü bu ayın başından beri düşünüp duruyorum kafama uyan yapabileceğim bir süpriz bulamadım netten çok araştırdım bana uymuyor dert oldu banabana yardımcı olabilir misiniz? eşime güzel bir doğum günü süprizi yapmak istiyorum mütevazi öyle çok iddaalı bir şey olmasın kendisi pek hoşlanmıyor da hadi fikirlerinizi paylaşın fiyonkla
Tatil tatil tatil. Erkek milletini en çok mutlu eden şey bu. İmkan varsa bir iki geceligine bir yerlere kaçın.
Bende Aynı düşüncelerdeyim kafayı yicem aklıma bişi gelmio takılıyim bu konuya belki güzel fikirler gelir :)
Aklima çok muzur fikirler geliyor, durduramiyorum, çok fena hepsi
valla 1-2 gün herşeyden uzak bi kaçamak çok iyi olur oteli arayıp odayı biraz süsleme ve küçük bi pasta istetebiliyosunuz
Hafta sonuna plan yap o zaman cicim. Ben zorla götürüyorum valla.Ay nasıl güzel olur sephoraa eşim yoğun çalışıyor adamın 4 haftalık yıllık izni var kullanamıyor bile dün mesai yaptılar düşün
Söyle bişi yapmıstım cok mutlu olmustu :)
Hafta sonuna plan yap o zaman cicim. Ben zorla götürüyorum valla.
en azından sabah işe kalkıp gidebilcek şekilde bi yer olsun(mesafe olarak arabanız varsa bnce güzel olur) ona da ii gelir gece tabii yapacaklarınız size kalmış adamın kafasındaki yoğunluğu 1 gece de olsa unutturabilirsindaha fazla konuşamıyorummmm
Şahane olur bence. Bir de guzelinden bir restoran ayarla. Miss...Aslında olabilitelidur bakim araştırayım hafta sonu cmt akşamı giriş yapsak koca bir pazar günü bize kalır ağva tarafı hmm
Konuyu takip edeyim de ben de faydalanayım bari.
Şahane olur bence. Bir de guzelinden bir restoran ayarla. Miss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?