- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Yok yok ne demek, 4 gözle bekliyorum bugün nasıl dehşet bir konu açacak diyeyaaa ozurndilerim .kirmak.istemedim.aklim kariisk yani siz benimle dalga geciyor olabilirisniz iki gozumun cicegi nerde kaldin gibi konusunca.rahatsizlik vermiyorum umarim konularimla
Önceki konuları bilseniiz oooooİnançlı biri, karısına boş ol diyor, aynı evde yaşamaya devam ediyorlar, poposuna dokunup böylesi daha zevkli diyor. Uuuuuuuuv
Önceki konuları bilseniiz ooooo
Oh cok sukur , cok sevindimcanim psikoyerapist randevum var bu cums
Kizlar konulara göz gezdirdim buyrun celiskiler
Varan 1: Evliligim sallantıda konusu 3 nisanda açılmış 2 yıllık evliyim demis
Varan 2 : kocam beni savunmadı konusu 16 nisanda açılmış 3 aylık bebegim var demis
Varan 3 : eşimin yaptığı hereketler konusu 22 mayısta açılmış 1 yıllık evliyim ve 2 aylık Bebegim var demiş
Varan 4 : popomu elledi konusu 6 haziranda açılmış ve bebek birden 4 aylık olmuş
İste analiz diye ben buna derimKizlar konulara göz gezdirdim buyrun celiskiler
Varan 2 : kocam beni savunmadı konusu 16 nisanda açılmış 3 aylık bebegim var demis
Varan 3 : eşimin yaptığı hereketler konusu 22 mayısta açılmış 1 yıllık evliyim ve 2 aylık Bebegim var demiş
Varan 4 : popomu elledi konusu 6 haziranda açılmış ve bebek birden 4 aylık olmuş
Ya saçmalama lütfen , o kavga YAPMALAR, o yağmur gibi tukurmeler, bakteriler , popolar yalan olamaaaaz, bunu kabul edememKizlar konulara göz gezdirdim buyrun celiskiler
konularda kaybolmuştum. Teşekkür ederim
İste analiz diye ben buna derim
Bende hayal kirikligina ugradim asil korkum konularin devami gelecekmi gelmeyecekmi ama kendime engel olamadimYa saçmalama lütfen , o kavga YAPMALAR, o yağmur gibi tukurmeler, bakteriler , popolar yalan olamaaaaz, bunu kabul edemem
Ay gelir inşallah, bir seri olarak devam etmeli . Bende bağımlılık yaptıBende hayal kirikligina ugradim asil korkum konularin devami gelecekmi gelmeyecekmi ama kendime engel olamadim
Bencede gelmeli yoksa kime analiz yapicamAy gelir inşallah, bir seri olarak devam etmeli . Bende bağımlılık yaptı
yanlislikla yazmisimdir telefondan giriyorum surekli yanlis olabiliyor bebegimin yasiniKizlar konulara göz gezdirdim buyrun celiskiler
hic de bile yalan degildi yaziiklarim celiski de yok.dini nikahin baslangici sayarsak evet sure uzar.istemeyen yazmasun
Geliyor baksanaBencede gelmeli yoksa kime analiz yapicam
hayir cznim bugun baristik gayet iyiyiz nazar degmesin.ben psikoterapi destegi alicam cumaya
Ay benimde bebem varda daha hic yasini karistirmadim hele daha yasini doldurmamisyanlislikla yazmisimdir telefondan giriyorum surekli yanlis olabiliyor bebegimin yasini
Sansina küs canim bugun yapmamislar
Ya çok sevindim mutlu olmanıza , dini nikahinizi da tazeleyin ya malum milyon kere bos oldunuzhayir cznim bugun baristik gayet iyiyiz nazar degmesin.ben psikoterapi destegi alicam cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?