suratima tükürdü

Az önceki konuyla bağlantılı sanırım.
Buradan şunu söyleyebilirim ki,bu yazdığınız iki cümlenin arkasında olan olaylar var. Eşiniz bir lama değilse veya hasta değilse boşu boşuna tükürmez. Tükürmek hem başkasına hem de kendisine karşı saygı yoksunluğu olmasıyla birlikte çok da çileden çıkmış bir profil görüyorum. Evliliğinizde çiftler arası frekans uyuşmamış,evlilik oturmamış.
Buradan ne yapılabilir?
1-Aile terapistine veyahut psikoloğa gitmek
2-Boşanmak

Arkadaş ne yiyip ne içiyorsunuz evlerde neler oluyor kocaman insanların düştükleri duruma bakın hey Allahım Allah aklı fikir verirken nerdelerdi acaba kesin şemsiye tutuyorlardı bana gelmsin diye

Konuya yorumum yok amma vallahi yorumlar efsane hunharca güldüm hepsine vallahi çok iyi geldi sabahtan beri ölü balik gibiydim acaip güldüm yaşasın kk
oncelikle ben kotu bir durumdayim ama yorumlar komik evet
arkadaslar neden fake olayim acin okuyun oncrki konularimi nerelere mesajlar yazmisim okuyun.tamam ok bir daha konu acmiyorum buraya.sadece sizlerden destek beklemistim.
surekli oturum acik demissiniz.ben ustten oturumu kapat demiyorum o yizden surekli cevrimici gorunuyor olabiliirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…