- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
e biz de sana acil psikoloğa git dedik zaten değerli fakekizlar son gelismeyi yaziyirum.dr isini bugune aldik.acil yardima ihtiyacim oldugunu duusnuyor.psikolojikbdestek ve jinekolog.bakteri olayini cok saplanti yaptim.bugun test yaptirticak bana
Oturumunu bir yerde açık unutmuş olabilir ya da hesabını eşi eline geçirmiş sanırım. Ama her türlü kafa buluyor birileri..e biz de sana acil psikoloğa git dedik zaten değerli fake
elledikten sonra çocuğun yüzünü de yıkasınsen de onun çükünü çek kaçhem o senin popona da dokunmuştu intikam olur.
oncelikle ben kotu bir durumdayim ama yorumlar komik evetKonuya yorumum yok amma vallahi yorumlar efsane hunharca güldüm hepsine vallahi çok iyi geldi sabahtan beri ölü balik gibiydim acaip güldüm yaşasın kk
Buna niye izin veriyorsunuz?bu arada esim suratima bildiigniz yagmur gibi tukurdu.tuh sana falan ddgil yani.
cok kotuydu kavgamiz cileden cikmisti beni dovmemek icin suratima tukurduBuna niye izin veriyorsunuz?
Yaaaa sen Nerede kaldın? Gözüm hep seni aradı. Çok özledim seni iki gözümün çiçeğibu arada esim suratima bildiigniz yagmur gibi tukurdu.tuh sana falan ddgil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?