- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Peki çileden çıkma kısmı tek taraflı mı? Siz çileden çıktığınızda neler yapıyorsunuz? Merak ettiğim, bu sıkça olan bir şey mi ve sizin için normal mi?cok kotuydu kavgamiz cileden cikmisti beni dovmemek icin suratima tukurdu
ciddi misiniz dalga mi geciyorsunzYaaaa sen Nerede kaldın? Gözüm hep seni aradı. Çok özledim seni iki gözümün çiçeği
ben ondan daha cok cileden cikiylrum hatta ben cikeden ciktigim.icin o da cileden cikiyor.ben cileden ciktigim zamanlarda o sakin kalmaya calisiyor sallamiyor beni.bu sefer ben daha cok cileden cikiyorumPeki çileden çıkma kısmı tek taraflı mı? Siz çileden çıktığınızda neler yapıyorsunuz? Merak ettiğim, bu sıkça olan bir şey mi ve sizin için normal mi?
Ciddiyim tabi ne sandın, aşk olsunciddi misiniz dalga mi geciyorsunz
Ne için kavga ettiğinizi bilmiyorum fakat eşimin suratıma tükürebilmesi için tek gerekçe ihanet olabilir. Bunun dışında çileden çıkınca "dövmemek" için surata lama edasıyla tükürmek ne demek?ben ondan daha cok cileden cikiylrum hatta ben cikeden ciktigim.icin o da cileden cikiyor.ben cileden ciktigim zamanlarda o sakin kalmaya calisiyor sallamiyor beni.bu sefer ben daha cok cileden cikiyorum
canim psikoyerapist randevum var bu cumsNe için kavga ettiğinizi bilmiyorum fakat eşimin suratıma tükürebilmesi için tek gerekçe ihanet olabilir. Bunun dışında çileden çıkınca "dövmemek" için surata lama edasıyla tükürmek ne demek?
Saygısız ve sevgisiz bir evlilik gibi görünüyor açtığınız konulardan. Neden evliliğiniz için destek almak ya da boşanmak gibi seçeneklerden birini tercih etmiyorsunuz?
Ya eşiniz? Çift olarak destek almaktan bahsediyorum. Kişisel sorunlarınız olabilir fakat ilişkiniz de normal görünmüyor.canim psikoyerapist randevum var bu cums
cnim esim cok inancli ve kaderci biri.bNa diyor ki tam anlamiyla dine yonelsen bu sorublarun kalmaz diyor gereksiz goruyior bu tur syleri munkun degil gelmez ama aslinss birsz zorlasam ikna edebiliurmYa eşiniz? Çift olarak destek almaktan bahsediyorum. Kişisel sorunlarınız olabilir fakat ilişkiniz de normal görünmüyor.
inanin cok duygulandim.esimden sevgi goremiylrum.birinin beni ozlemesi beni duygulandirdiCiddiyim tabi ne sandın, aşk olsun
Esin inançlı mi? Boş ol dedikten sonra dokunmak daha zevkli diyen kim?cnim esim cok inancli ve kaderci biri.bNa diyor ki tam anlamiyla dine yonelsen bu sorublarun kalmaz diyor gereksiz goruyior bu tur syleri munkun degil gelmez ama aslinss birsz zorlasam ikna edebiliurm
Agam bizimle eyleniyirinanin cok duygulandim.esimden sevgi goremiylrum.birinin beni ozlemesi beni duygulandirdi
ok pardon.siz baska basliklarda yazin da sizinle eglenmeyeyim.Agam bizimle eyleniyir
cnim esim cok inancli ve kaderci biri.bNa diyor ki tam anlamiyla dine yonelsen bu sorublarun kalmaz diyor gereksiz goruyior bu tur syleri munkun degil gelmez ama aslinss birsz zorlasam ikna edebiliurm
Kırıldımok pardon.siz baska basliklarda yazin da sizinle eglenmeyeyim.
Esin inançlı mi? Boş ol dedikten sonra dokunmak daha zevkli diyen kim?
Yani öyle yazdı, gerçekliği tartışılırBu gerçek mi?
yaaa ozurndilerim .kirmak.istemedim.aklim kariisk yani siz benimle dalga geciyor olabilirisniz iki gozumun cicegi nerde kaldin gibi konusunca.rahatsizlik vermiyorum umarim konularimlaKırıldım
Yani öyle yazdı, gerçekliği tartışılır
Rahatsızlık ne kelime yorumlari okudukca cok egleniyorum benyaaa ozurndilerim .kirmak.istemedim.aklim kariisk yani siz benimle dalga geciyor olabilirisniz iki gozumun cicegi nerde kaldin gibi konusunca.rahatsizlik vermiyorum umarim konularimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?