suratima tükürdü

Peki çileden çıkma kısmı tek taraflı mı? Siz çileden çıktığınızda neler yapıyorsunuz? Merak ettiğim, bu sıkça olan bir şey mi ve sizin için normal mi?
ben ondan daha cok cileden cikiylrum hatta ben cikeden ciktigim.icin o da cileden cikiyor.ben cileden ciktigim zamanlarda o sakin kalmaya calisiyor sallamiyor beni.bu sefer ben daha cok cileden cikiyorum

ben ondan daha cok cileden cikiylrum hatta ben cikeden ciktigim.icin o da cileden cikiyor.ben cileden ciktigim zamanlarda o sakin kalmaya calisiyor sallamiyor beni.bu sefer ben daha cok cileden cikiyorum
Ne için kavga ettiğinizi bilmiyorum fakat eşimin suratıma tükürebilmesi için tek gerekçe ihanet olabilir. Bunun dışında çileden çıkınca "dövmemek" için surata lama edasıyla tükürmek ne demek?

Saygısız ve sevgisiz bir evlilik gibi görünüyor açtığınız konulardan. Neden evliliğiniz için destek almak ya da boşanmak gibi seçeneklerden birini tercih etmiyorsunuz?

canim psikoyerapist randevum var bu cums

Ya eşiniz? Çift olarak destek almaktan bahsediyorum. Kişisel sorunlarınız olabilir fakat ilişkiniz de normal görünmüyor.
cnim esim cok inancli ve kaderci biri.bNa diyor ki tam anlamiyla dine yonelsen bu sorublarun kalmaz diyor gereksiz goruyior bu tur syleri munkun degil gelmez ama aslinss birsz zorlasam ikna edebiliurm

cnim esim cok inancli ve kaderci biri.bNa diyor ki tam anlamiyla dine yonelsen bu sorublarun kalmaz diyor gereksiz goruyior bu tur syleri munkun degil gelmez ama aslinss birsz zorlasam ikna edebiliurm
Esin inançlı mi? Boş ol dedikten sonra dokunmak daha zevkli diyen kim?

Sahiden çok inançlıysa size karşı naif davranması da gerekir. Sizi Allah'ın emaneti olarak görür ve incitmek istemez. Herkesin sorunları olabilir. Kimi zaman anne babamız, kimi zaman eşimiz kimi zaman evlatlarımız imtihanımız olur. İnançlı bir insan böyle durumlarda sabır göstermenin ne kadar önemli olduğunu bilir ve öyle davranır. İşine gelmediğinde böyle davranması...

Eğer ikna edebileceğinize inanıyorsanız bunun için çaba harcayın. Madem devam etmesini istediğiniz bir evliliğiniz var, kişisel sorunlarını çözmeye çalışın, daha sonra ondan da bunu isteyebilirsiniz.

yaaa ozurndilerim .kirmak.istemedim.aklim kariisk yani siz benimle dalga geciyor olabilirisniz iki gozumun cicegi nerde kaldin gibi konusunca.rahatsizlik vermiyorum umarim konularimla
Rahatsızlık ne kelime yorumlari okudukca cok egleniyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…