bu denli hakaret etmeyelim lütfen.
Sonuçta onlarda anne.
Sorunlar yaşayabilirsiniz.Ama bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez.
Yok canım neredeeeeeeeeeee
aileden geçtim eş izin vermez bi kere böyle bir şey yapmana
Anliyamadimmmm:2:
oylede yapıyorum ama olmuyor...Hani Derler Ya, Sırf Konuşmuş Olmak İçin Konuşmak......
oylede yapıyorum ama olmuyor...
Kimse değişmez şekerim malesef
karşındakini değiştireceğine kendin değiş ve umursamaz ol
görme duyma bilme yani
sen ne dersen de bildiğini okuyan cinsler bunlar..
soyları tükenmek bilmez habure artar..
senin üzülmen kırılman kızman hasta olman umurlarında bile olmazz
çünki sen elkızısındır.. onlar hep varlardı sen sonradan geldinn.. bu anlayış içinde zihinleri olan insanlar işde..
hepimizde var
hatta ben fazlasıyla uğraşıyorum..
eşimin ailesiyle görüşmüyorum ne annesi ne başkasıylaa onlar şuan benim annemlerin konuşmadıkları eski bi komşumuzla yağ bal olmuşlar bisim dedikodumuzu yapıyorlar şok oldum görünceee.. kol kol gezip kikirdiyolar sokaklarda..
o yüzden çok iyi anladım kii insanoğlu çiğ süt emmiş kimseye güvenmeyin..
Konuşurken suratlarına bakmıyorum hosgeldin falan demiyorum. görmezden geliyorum halen kötü olmuyorum. Yine gelip gidiyolarr utanmiyolar yaptıklarını anlamiyolar...
Evim ayrı ama yakınıma taşındılar 2 ay oldu iyice nefret ettirdiler kendilerinden. Haber vermeden geliyolarrrr.suratlarına bakmıyorum basmıyor kafaları. 17.15 de eve girdim daha wc ye girdim hop kapı çaldı geldiler 1 saat durdular kayınvalide kayınpeder konuşmadım hiç gittim yemek yaptın . Ve dedimki şimdi girdim ewe daha üstünü çıkarmadım. Kaynanam gidelim diyo pislik kayınpeder kalkmadı.kocama desem olay büyür bende onlara kocamın yanında ii o yokken hiç konuşmuyorum bile:)
sen işden gelmişsin sanırım hemen senin geldiğini nasıl görüpde başına geliyolar anlamıyorum ben..
yada gelip napıyolar kaynan hani dulda diilmiş benimki duldu..
otursun evinde kocasıyla pişirsin yesin gelip napcak senle oturup napcak ayy ne düşüncesizlik yaa
insanın evindede rahat yok dimi böyle olunca insan evine bile gitmek istemiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?