Suratına tükürsen yarabbi şükür diyen erkek aileleri...

nursesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
330
2
96
İstanbul
Bu davranista olan ailelere yaklaşım nasıl olmalı... Sanırım erkek ailelerinin %70 i böyle...

Son düzenleme:
Ne alaka
Siz öylelerine denk gelmişsiniz
Sizin abiniz varsa sizde öyle oluyorsunuz

O ilk cümleden hiçbir şey anlamadım
yanlış bir harf mi yazdınız?

bu denli hakaret etmeyelim lütfen.

Sonuçta onlarda anne.

Sorunlar yaşayabilirsiniz.Ama bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez.

bu denli hakaret etmeyelim lütfen.

Sonuçta onlarda anne.

Sorunlar yaşayabilirsiniz.Ama bu onlara hakaret etmemizi gerektirmez.

Hakaret değil bu...ewet gercekten oyle bir aileler anne baba ve kızları. Kocam ne kdr gururluysa onlar o kdr gurursuzlar. Anne değil yani sadece konu. Yalnız anne olsa derim evladı icin yapıyor ama bunların hepsi aynı. Şimdi bnm asıl sorum nasil davranmalıyım? Bende bu gidişle onlara benzicem ondan korkuyorum...

Son düzenleme:
Yok canım neredeeeeeeeeeee
aileden geçtim eş izin vermez bi kere böyle bir şey yapmana

sen ne dersen de bildiğini okuyan cinsler bunlar..
soyları tükenmek bilmez habure artar..
senin üzülmen kırılman kızman hasta olman umurlarında bile olmazz
çünki sen elkızısındır.. onlar hep varlardı sen sonradan geldinn.. bu anlayış içinde zihinleri olan insanlar işde..
hepimizde var

hatta ben fazlasıyla uğraşıyorum..

eşimin ailesiyle görüşmüyorum ne annesi ne başkasıylaa onlar şuan benim annemlerin konuşmadıkları eski bi komşumuzla yağ bal olmuşlar bisim dedikodumuzu yapıyorlar şok oldum görünceee.. kol kol gezip kikirdiyolar sokaklarda..

o yüzden çok iyi anladım kii insanoğlu çiğ süt emmiş kimseye güvenmeyin..

Son düzenleme:

Konuşurken suratlarına bakmıyorum hosgeldin falan demiyorum. görmezden geliyorum halen kötü olmuyorum. Yine gelip gidiyolarr utanmiyolar yaptıklarını anlamiyolar...

Konuşurken suratlarına bakmıyorum hosgeldin falan demiyorum. görmezden geliyorum halen kötü olmuyorum. Yine gelip gidiyolarr utanmiyolar yaptıklarını anlamiyolar...

canım 7 sene çektimmm seni çok iyi anlıyorumm..
evimde kaldı bu 7 sene içinde bendee açıkça belli ediyordum zaten ne o beni istiyodu nede ben kaynanamı karşılıklı anlaşamıyorduk..
bende tavrımı belli ediyordum o da ama yine gelip evimde kalıyordu..
ve açık açık diyordukii
ben burda kalıcammm hiç bi yere gitmicemm diyodu..
bilerek yanii sırf bana gıcıklık olsun diye sırf huzursuz etmek için rahatımız bozmak için yaptığını açıkca zaten kendi söylüyordu..

yani bilerek kasti yapıyolar kii..

ben paçamı kurtardım dedim bide bugün baktım kii yanımdan geçtiler bide kikirdeyerek hala benimle uğraşıyoo
benim ailemin konuşmadığı eski bi tanıdığımızın koluna girmiş kaynanam nispet yapıyoo alenen açık bana hala dedikonu yapıyorum der gibi..

Nasıl can vericekler nasıl bunların cevabını vericekler öte dünyada ben bilmiyorum..
Hiç ses etmedim görmemezliğe geldim geçtim..

Utansa kaynanam utanırdı pişkin pişkin oturup pişirdiğimi yiyodu nasıl boğazından geçiyodu ben anlamıyorum arsız olmuşlar bunlarr ben görüşmeyi kesip evimi taşıdım öle kurtuldumm artık gelemiyo evime ancak öyle kurtulabilirsin şimdide çarşıda pazarda bana nispet ediyo o ayrı evime gelemiyo ama okadarı yemezzz..

Son düzenleme:
Evim ayrı ama yakınıma taşındılar 2 ay oldu iyice nefret ettirdiler kendilerinden. Haber vermeden geliyolarrrr.suratlarına bakmıyorum basmıyor kafaları. 17.15 de eve girdim daha wc ye girdim hop kapı çaldı geldiler 1 saat durdular kayınvalide kayınpeder konuşmadım hiç gittim yemek yaptın . Ve dedimki şimdi girdim ewe daha üstünü çıkarmadım. Kaynanam gidelim diyo pislik kayınpeder kalkmadı.kocama desem olay büyür bende onlara kocamın yanında ii o yokken hiç konuşmuyorum bile:)

Son düzenleme:

sen işden gelmişsin sanırım hemen senin geldiğini nasıl görüpde başına geliyolar anlamıyorum ben..
yada gelip napıyolar kaynan hani dulda diilmiş benimki duldu..
otursun evinde kocasıyla pişirsin yesin gelip napcak senle oturup napcak ayy ne düşüncesizlik yaa
insanın evindede rahat yok dimi böyle olunca insan evine bile gitmek istemiyoo

Ewet isten gelmiştim. Aynen ya bazen ışık yakmimdaa utansınlar donsünler diyorum.artık gelirlerse acmicam banyodayim dicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…