- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
arkadaşlar 5 aylık hamileyim ve kaynanamın sürekli laf sokmasından surat asmasından bıktım dayanamıorum artık bi gün patlıcam ama ne zaman malesef beraberde oturuoz sürekli kapılar çarpılıo ben otururken iş yapıo gözüme bakarak biz çok zorluklardan geçerek evlendik eşimle iyide anlaşıoruz ama böle olaylar yıpratıo bizi karı koca hayatımız biticek annesine kızıp ona soğuk davranıorum bende surat yapıorm kimseyede anlatamıorum çünki dışarıya çok iyi başkasının yanında kızım canım özellikle ailemin yanında yardım edin
ayrı eve çıkmayı düşünüyoruz ama bunu öğrendiğinden beri iyici değişdi gidince daha büyük sorunlar yaratmasından korkuyorum mübarek gün sabret diyorum ama azda o beni düşünsün bu kız hamile die ama yok illa yapacak yapacağını
cnm iş yapsın sen hamilesin bundan rahatsız olma...hatta şuraları daha iyi sil bak orda toz kalmış flnde ....
işin şakası bu ama bence herşeyin farkında olduğunu ona belli et açıkca söyle ben oturunca iş yapmaya başlıyosun kapı çarpıyosun başkalarının yanında kızım yalnızken
asık suratlısın .....ben sana ne yaptım benle ilgili sorunun ne de ????
cadoloz işte napcan evin yuvan için alttan almak gerekiyor bazen....evine çkana kadar sabret...
arkadaşlar 5 aylık hamileyim ve kaynanamın sürekli laf sokmasından surat asmasından bıktım dayanamıorum artık bi gün patlıcam ama ne zaman malesef beraberde oturuoz sürekli kapılar çarpılıo ben otururken iş yapıo gözüme bakarak biz çok zorluklardan geçerek evlendik eşimle iyide anlaşıoruz ama böle olaylar yıpratıo bizi karı koca hayatımız biticek annesine kızıp ona soğuk davranıorum bende surat yapıorm kimseyede anlatamıorum çünki dışarıya çok iyi başkasının yanında kızım canım özellikle ailemin yanında yardım edin
bazen evin ayrı olsa bile sorunlar arkandan gelir. bnm kayınvaldem karşı binamda oturuyor. 9 ay boyunca 1 kere yardım etmedi bana temizlikte. birde ramazan ayında geçen sene ben oruç tutcm sen yemek yaparsn bana zor olur dedi. hamileym 3 aylık ve bulantı kusma var. ama rabbim ona oruç tutturmadı hastalandı.
aldırma sakin ol bebeğini düşün. hissediyor seni unutma
nasıl dicem öle valla bu bana hesap soruo die oğluna şikayet eder
ŞUNA inanıyorumm varsak kaynananı dinlesek o da kendince haklıdır ayrıca bende senin sorun yarattığını düşünüyorum mesele yapma mesele olursun
nasıl dicem öle valla bu bana hesap soruo die oğluna şikayet eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?