suratından bıktım artık

nazar boncuxgxum

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
517
8
296
38
Ankara
arkadaşlar 5 aylık hamileyim ve kaynanamın sürekli laf sokmasından surat asmasından bıktım dayanamıorum artık bi gün patlıcam ama ne zaman malesef beraberde oturuoz sürekli kapılar çarpılıo ben otururken iş yapıo gözüme bakarak biz çok zorluklardan geçerek evlendik eşimle iyide anlaşıoruz ama böle olaylar yıpratıo bizi karı koca hayatımız biticek annesine kızıp ona soğuk davranıorum bende surat yapıorm kimseyede anlatamıorum çünki dışarıya çok iyi başkasının yanında kızım canım özellikle ailemin yanında yardım edin

ayrı eve çıkma sansınız varsa çıkın yoksa görmezden gelebilirsin. hamileliğinin tadını çıkar. istedği kadar çarpsın aldırma. hamileliğin ne kdr sinirli geçerse bebeğinde stresli olur
allah yardımcın olsun bu mübarek günlerde

ayrı eve çıkmayı düşünüyoruz ama bunu öğrendiğinden beri iyici değişdi gidince daha büyük sorunlar yaratmasından korkuyorum mübarek gün sabret diyorum ama azda o beni düşünsün bu kız hamile die ama yok illa yapacak yapacağını

Sen onun yanından ayrıl da ne sorun çıkarırsa çıkarsın
Yazık valla eşinle aran bozulcak

bazen evin ayrı olsa bile sorunlar arkandan gelir. bnm kayınvaldem karşı binamda oturuyor. 9 ay boyunca 1 kere yardım etmedi bana temizlikte. birde ramazan ayında geçen sene ben oruç tutcm sen yemek yaparsn bana zor olur dedi. hamileym 3 aylık ve bulantı kusma var. ama rabbim ona oruç tutturmadı hastalandı.
aldırma sakin ol bebeğini düşün. hissediyor seni unutma

cnm iş yapsın sen hamilesin bundan rahatsız olma...hatta şuraları daha iyi sil bak orda toz kalmış flnde ....
işin şakası bu ama bence herşeyin farkında olduğunu ona belli et açıkca söyle ben oturunca iş yapmaya başlıyosun kapı çarpıyosun başkalarının yanında kızım yalnızken
asık suratlısın .....ben sana ne yaptım benle ilgili sorunun ne de ????
cadoloz işte napcan evin yuvan için alttan almak gerekiyor bazen....evine çkana kadar sabret...

nasıl dicem öle valla bu bana hesap soruo die oğluna şikayet eder

sakin kayinvaliedene kizip esine surat yapma. insallah esin anlayislidir. bu durumu anlat, boyle olmaz de..ayrica esinin annesinide cekmek zorunda degilsin.kimseninde hamileliginin burnundan gelmesine hakki yok ..

walla bazen ayrı evin olması da uzak sehırlerde olması da çare olmuyor malesef yapan her türlü yapıyor..benımde güyaaaaa evim ayrııı..benım kıde camlarım sılınmedı evım temızlenmedı dıye aglarr...halbukii her gıttıgımde evı bastan asagı sıler supururum ama o temızlık degılmişşşş....

ŞUNA inanıyorumm varsak kaynananı dinlesek o da kendince haklıdır ayrıca bende senin sorun yarattığını düşünüyorum mesele yapma mesele olursun

ay canim ne deyim Allah yardimcin olsun surda 1 ayligina gidiyomda bosandirmaya kalkiyor tabi oglundan yuz bulamiyordahada kotu oluyor böyle fesat insanlar cekmeyi hakediyorlar isleride zaten rast gitmez..bu sene esim daha iyiydi...kaynanam bildiginiz gibi kocasiz buyuttum kocasiz buyuttum ....neyse bu sene ev aldik arkadaslar...evine misafir gelmisti kaynanamin...bana misafirin yaninda bagirdi burasi benim evim sudur budur terbiyesizlikte sinir tanimiyorlar...neyse ev aldik esimle.....esim bu problemler hep olur...her evde olabilir dedi...gel ev alalim dedi aldik hayirlisi ins...kadin evide bana sahpettirmiyor cahil yaa...eskilerini bize verecekmis yenileri evine dolduracakmis...kadin dunyalik yaa...Allaha havale ettim ve dua ettim Allahim benim evimi bana layik gormuyorsa kendi evinde tadiyla otrtma dedim..evdeki eltimle dusman gibi olmuslar...ayrilacakmis....eltime neler etmmis ohhh iyi onun hakindan o gelir canima degsin...benim ahim tuttu...arkadaslar kardesim bile diyordu seninle anlasamayan onunla hic anlasamaz diye...kadin kocamin bana aldigi teyibi odamdan gotutturmustu kaynima ....kocam aldi canim SIKILIYO getirin dedimde kadin hepten delirdi sen nee demek istiyorsun kocayin parasimi o benim oglum sen kimsinki sen dunkusun ben simdiyece oglumun kazancini yeduim yiyorum yiyecem dedim ya terbiyesizlikte bir numara Allah yuzume baktida ayriyim yurt disindayim dusunun yani....1 ay bir kalacagim vardi bana bunu etti vizem cikmasa neler olurdu hayal edin...........

nasıl dicem öle valla bu bana hesap soruo die oğluna şikayet eder

yapar cnm eminim kaynana çilesini çekmeyen bilemez ama sen aklı başında olan taraf ol ...ileri yaş cahillerinide ALLAHa havale et ..
ve evni ayırmaya bak...
çocuğun zayıf doğar sen suçlu olursun..
hasta olur çocuğu hasta ettti der.....bitmez yaniii
rabbim münafıklardan uzak tutsun...başkalrının yanında melek
yalnızken şeyttan yazık ...

ay canim ne deyim Allah yardimcin olsun surda 1 ayligina gidiyomda bosandirmaya kalkiyor tabi oglundan yuz bulamiyordahada kotu oluyor böyle fesat insanlar cekmeyi hakediyorlar isleride zaten rast gitmez..bu sene esim daha iyiydi...kaynanam bildiginiz gibi kocasiz buyuttum kocasiz buyuttum ....neyse bu sene ev aldik arkadaslar...evine misafir gelmisti kaynanamin...bana misafirin yaninda bagirdi burasi benim evim sudur budur terbiyesizlikte sinir tanimiyorlar...neyse ev aldik esimle.....esim bu problemler hep olur...her evde olabilir dedi...gel ev alalim dedi aldik hayirlisi ins...kadin evide bana sahpettirmiyor cahil yaa...eskilerini bize verecekmis yenileri evine dolduracakmis...kadin dunyalik yaa...Allaha havale ettim ve dua ettim Allahim benim evimi bana layik gormuyorsa kendi evinde tadiyla otrtma dedim..evdeki eltimle dusman gibi olmuslar...ayrilacakmis....eltime neler etmmis ohhh iyi onun hakindan o gelir canima degsin...benim ahim tuttu...arkadaslar kardesim bile diyordu seninle anlasamayan onunla hic anlasamaz diye...kadin kocamin bana aldigi teyibi odamdan gotutturmustu kaynima ....kocam aldi canim SIKILIYO getirin dedimde kadin hepten delirdi sen nee demek istiyorsun kocayin parasimi o benim oglum sen kimsinki sen dunkusun ben simdiyece oglumun kazancini yeduim yiyorum yiyecem dedim ya terbiyesizlikte bir numara Allah yuzume baktida ayriyim yurt disindayim dusunun yani....1 ay bir kalacagim vardi bana bunu etti vizem cikmasa neler olurdu hayal edin...........

Canım aynı evde yaşamak her zaman zordur evliyken biz kendi ailemizle bile yapamıyoruz.evde anne baba çocuktan başkası olmayacak. imkanınız varsa taşının öyle de böyle de kötü olacaksan işine geldiği gibi yap hem daha az kötü olursun. ayrılınca kıymetli de olunuyo özleniyo da bazen.aynı mahallede olsan da çatının ayrı olması çok önemli.
eğer başka eve çıkma imkanın varsa sabret o kadar da kötü birine benzemiyo, dediğim gibi yeri geliyo kendi anne babamızla tartışıyoruz. ye, iç canım , hamile kız olmanın tadını çıkar, üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…