suratından bıktım artık

Kayınvalidenle olan sürtüşmeyi eşine yansıtmamalısın, eşini kendinden soğutmaktan başka bir ie yaramaz. Kendimden biliyorum eşime anlatmıyordum olanları ama bütün sinirimi hırsımı ondan çıkarıyordum. Şimdiki aklım olsa daha politik davranırdım. Herkesin, özellikle eşinin yanında canııım annecim olursun sonra nasıl istersen öyle davran. O zaman kocana şikayet etse bile inanmaz, önemsemez.

Kaynananlami evlendin canim sen?
Kaynananin senin evinde isi ne?
Yoksa senmi kaynananin evinde oturuyorsun, eger öyleyse suratinida cekeceksin, herseyinide...
Evlenmeden önce düsünseydin halini, gökten düsmedi ya bu kadin.

ca cıkar huy cıkmaz
fızanada gtsen kotu kotudur bırsekıld eulasır snaa
ama tabıkı sorun aynı evdekı gıbı olmaz
hc deılse onun suratını arada br gorursun
rabbm yardımcın olsun

bence bosver kaynanani yapsin isleri sen seyfine bak hamileliginin tadini cikar..surat asarsada assin senin dinlenmeye ihtiyacin var bebegini düsün..bence onu hic takma hic rahatsizda olma sana bakarak is yapiyosa..hatta imkaniniz varsa ayri eve cikin..bende kaynanamla ayni evde oturmak istemezdim..senin kendi evin kendi düzenin olsun cocugunuda kendi evinde büyük..esinlede iyi anlasiyorsan kaynananin bunu bozmasina izin verme..sonucda bi ömür paylasacaksin esinle..allah simdiden cocugunu anali babali büyüksün mutluluklar diliyorum canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…