Suratsız kasiyer!

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?

Bir daha tekrarlanacagini sanmiyorum. Belki cok buyuk bi sikintisi vardi. Size karsi ozellikle yapilan bi hareket degil sonucta yuzunuzu bile gormemis. Belki de yogunluktan hizli hareket ederken oyle algilanmistir. Tekrari olursa o zaman dusunursunuz bos yere onemsiz bi konuya takilmayin.

Sürekli yapıyorsa can sıkıcı olabilir ama
İlk defa başınıza gelmiş
Bence çok büyütmeyin
Zaten başka personelede anlatmışsınız sıkıntınızı

Tekrar yaparsa tepkinizi verin
Ama bence yapmaz
Öfke mutluluk anlık duygular olduğu için
Belli ki sıkıntısı vardı o an
Kimisi duygularını kontrol altına alamaz

Evet aslında önemsiz haklısınız. Çok sık yolum düştüğü için oradaki çalışanların çoğu tanır beni. Yani çok ta yabancı bir yer değil belki ondan taktım kafaya. İlla ki tekrar o kızın kasasına denk geleceğim.

Tekrarı olursa 1 degil 2 degil bu kaçıncı işinize gelmiyorsa çalışmayın de.

Eline aldığı bozuk paraların insanların elinden daha temiz olduğunu sanmıyorum. Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı. Ayrıca konu benim beklentilerim değil.

Elin kasiyerinden nasıl bir ilgi bekliyorsunuz Allah Aşkına? Parayı aldı kasaya yapıştırdı, hoşgeldin güle güle demedi. Gülmedi. Market kasiyeri dediğin banta koyulan ürünleri alıp barkodunu okutan bir insan, işini hızlı yapsın kafi, karşılıklı muhattap olmanızı gerektiren bir durum yok.

Tek sıkan bu olduğunu nerden biliyorsun? Yoksa beni tanıyor musun?

Yokta saatin 2.30 unda insan kasiyerle ilgili konu acar mi
Yok hoşgeldin deseymiş
Yok güle güle deseymis..
Madem bu kadar dert her köşe başı market oralara gidin
Bir de uzun uzun yorum yaptırıyorsunuz insana hayret valla

Eline aldığı bozuk paraların insanların elinden daha temiz olduğunu sanmıyorum. Tezgaha koymak ayrı, saatte 180 km hızla tezgaha yapıştırmak ayrı. Ayrıca konu benim beklentilerim değil.

temizlikten bahsetmedimki. niye günde bir ton insanla temas etsin dedim.
hızlı koyduysa zaten suratsızlığına dönüyoruz cidden bir sorunu vardı demek ki.
konu aslında tamda beklentileriniz hiç tanımadığınız birinin size sırf müşteri olduğunuz için hoş geldin beş gittin demesi.
dese ne demese ne? gerçekten size hoş geldiniz güle güle demiş olsaydı ne değişecekti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…