- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Bende insanların para veriyor diye kendilerini ayrıcalıklı sanmalarina hastayım
Her yerde oluyorlar cafede ,markette,hastanede,restaurantta..
Ben böylesine gülüp geçiyorum .
He canim bi tek sen para veriyon
Biz takas usulü yaşıyoruz ya
Sana hizmet etmek zorunda
Bende insanların para veriyor diye kendilerini ayrıcalıklı sanmalarina hastayım
Her yerde oluyorlar cafede ,markette,hastanede,restaurantta..
Ben böylesine gülüp geçiyorum .
He canim bi tek sen para veriyon
Biz takas usulü yaşıyoruz ya
Sana hizmet etmek zorunda
hayır birde altı üstü market.
sanki beş yıldızlı otelin resepsiyonisti hoş geldiniz dememiş oda kartlarını da şak diye tezgaha yapıştırmış.
Valla komik geliyor ya ..hayır birde altı üstü market.
sanki beş yıldızlı otelin resepsiyonisti hoş geldiniz dememiş oda kartlarını da şak diye tezgaha yapıştırmış.
Valla komik geliyor ya ..
Cafeye gidiyorum lanet olası bi kahve içmek için ;
Bakıyorum garsona kafayı takıyo kadın ,etrafında for dönsün istiyor.
Ayda yılda bir mi dışarı çıkıyor bu tipler anlamadim .
Ya da kahve içmeyi lüks mu sayıyorlar :)
Erkek olsa heyyyyyy birader ..
Biz medeniyet kısmında maalesef takılıyoruz..
Irrite edici kadın davranışları görmekten sıkıldım..
Aferin dostum sen de çok pis laf soktun yerin dibine gömdün beni çakkkk.
Kusura bakmayinda ben nasil is yerimde uygun davranislar sergilemek zorundaysam kasiyerde bunu yapmak mecburiyetinde. Marketde olsa otelde olsa kimse suratima cakar gibi parayi önüme küt diye koyamaz SAYGI denen birsey var. Ha ben kafama takarmiyim? ASLA. O parayi geri firlatir tekrar dene derim orasi ayri! Ister market olsun ister otel.Valla komik geliyor ya ..
Cafeye gidiyorum lanet olası bi kahve içmek için ;
Bakıyorum garsona kafayı takıyo kadın ,etrafında fir dönsün istiyor.
Ayda yılda bir mi dışarı çıkıyor bu tipler anlamadim .
Ya da kahve içmeyi lüks mu sayıyorlar :)
Erkek olsa heyyyyyy birader ..
Biz medeniyet kısmında maalesef takılıyoruz..
Irrite edici kadın davranışları görmekten sıkıldım..
Yahu görende bunalımlara girdim kafama takmaktan ayılıp bayılıyorum zannedecek. Ufacık bir şeyi danıştım amma abarttınız yapmayın Allah aşkına. Sırf eleştirmek için yorum yapıyorsunuz. Ben kasiyere ağzımı bile açmadım, açsam diyebilirdiniz konu sahibi kendini bişey sanıyor falan. Öyle birşey de yok.dostum derken?
fazla negatifsiniz, sanırım genel hayatınıza da yansıyor bu durum. daha ılımlı yaklaşmaya çalışırsanız bu kadar sıkıntı etmezsiniz kendinize.
Bana kac kez aynisi oldu inanin. Almanyada yasiyorum ve suan almanlar türklere karsi biraz tuhaflar malum politikadan dolayi. Kasiyer hanim (her görügümde) okadar suratsizdiki dayanamayip 'Pardon, sanirim pek hosgelmedim?' Dedim. Ve kadin hop diye toparladi kendini. Kusura bakmayin fln dedi. O günden sonra beni gördügünde hep güler. Böyle birsey oldugunda bence direk söylemelisiniz.
Bu konunun sonu ban'la bitsin istemiyorsanız konu sahibesi de dahil olmak üzere herkes üsluplara dikkat etmeli, polemiğe girmemeli.
Tekrarlanacak olursa bence kasiyeri uyarin. Ben herzaman direk söyleme taraftariyim. Ha büyük birseydir veya bana karsi büyük bi terbiyesizligi olur ozaman müdüre giderim. Evet almanyada cok önemseniyor böyle seyler. Burada dissiplin ilk sirada. Bu yüzden zaten o anlsttigim kasiyer tavrini degistirdi.Bende Almanyada yıllarca kasiyerlik yaptım. Bu hareketi orada yapsaydım anında kapının önüne koymuşlardı
Orada öğrendiğimle burada karşılaştığım çok farklı. Müşteri memnuniyeti fazla önemsenmiyor bu ülkede galiba. Ki ben sadece tekrarlanırsa kendisine mi müdüre mi yöneleyim gibisinden fikir sordum, konu nerelere geldi
İnsan bi hoş geldiniz veya bir güle güle bekliyor yani. Veya bi kafasını kaldırıp baksın çok zor değil.
Siz söyleyin mesela?
Ürünleri koyarken,
Merhabalar, kolay gelsin, diyin.
Çalışan o olduğu için nezaketi sadece ondan beklemek mi doğru olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?