- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Haha en komik olanları kuaförlerdeki ya da güzellik salonlarındaki hanımlarımız. Pedikür yapılınca filan nasıl kendilerini prenses zannediyorlar.Bende insanların para veriyor diye kendilerini ayrıcalıklı sanmalarina hastayım
Her yerde oluyorlar cafede ,markette,hastanede,restaurantta..
Ben böylesine gülüp geçiyorum .
He canim bi tek sen para veriyon
Biz takas usulü yaşıyoruz ya
Sana hizmet etmek zorunda
Saldırmak için pusuda siz beklemişsiniz ki, üşenmeden gidip kızı orda çalışan bir baskasına şikayet etmişsinizYahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
Niye bu kadar tahammülsüz olduk.Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Neye uğradığımı şaşırdım bi an. Yüksek sesle bağırasım geldi o an “kafama atsaydın” diye. Fakat kasada çok sıra vardı kalabalıktı, bende diğer çalışana dedim (beni tanır sık sık alışveriş yaptığım için), parayı az daha kafama fırlatıyordu hayırdır diye. Kız da ne diyeceğini bilemedi özür diledi.
Keşke o an ağzımı açıp haddini bildirseydim diyorum kendi kendime. Evime en yakın market olduğu için en çok oraya giderim. Mutlaka yine o kıza denk geleceğim. Aynı hareketi bir daha yapsın direk müdürle görüşmeyi düşünüyorum.
Tamam suratı asık morali bozuk olabilir onu anlarım da o parayı o tezgaha yapıştırmak nedir. Zaten ne bir hoşgeldiniz ne bir güle güle. Bir daha tekrarlanırsa ne yapmalıyım sizce hanımlar?
Herkes kulunuz , köleniz olacak demi orda çalışıyor diye!!!!! Ne bu tahammülsüzlük?? Aksatmamış, işini görmüş, parasını eksiksiz vermiş eee ? Morali bozuk olamazmi robot mu o ?ne bu tavır neyaptık düzgünce müsait degil surdan devam edin deseydiniz bidaha yaparsada ortayı ayaga kaldırın saygısız
Sırf egonu okşamadı sana güler yüz göstermedi diye kızı işinden etme planları yaparsan burdaki insanlar da sana saldırır hiccccc kusura bakma . Haksızsın işte kabul et . 2 kuruşluk alış veriş yaptın diye kimse sana kul köle olmaz .Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
2 Sene boyunca kasiyerlik yaptım yerel bir markette iş hiç kolay değil çok stresli en basiti wc ihtiyacı vardır yemek yememiştir gergindir iş yerinde problem olmuştur o an suratı asıktır çok normal bunlar biz bazen ödeme yaparken jasiyerlerin yüzüne bile bakmıyoruz telaşımızdan aman alayım da hemen eve çkayım dediğimizden dimi .. böyle küçük birşeyden hatta ortada da birşey yok bir çalışanı işinden etmeyin şubeden biri gıcık oluyordur bunu kullanarak direk çıkış verirler ve siz sorumlu olursunuz ... ayrıca parayı herkes elden almak istemediği için kasiyerler genelde tezgaha bırakır parayı bir çok yerde bu böyledir ..Arkadaşlar dert sayılmaz ama fikir almak istiyorum. Bugün markete gittim ufak tefek eksiklerim vardı. Kasada parayı uzattım kasiyer hanımefendiye, zaten yüzüme bile bakmadı suratı asıktı. Neyse para üstünü kasadan çıkardı ve tezgaha bi yapıştırdı.
Yahu ben kızı kovdurtacağım işten atılsın falan mı dedim? Nerelere çekiyorsunuz konuyu hayret birşey gerçekten. Yok popomu evde yaymak yerine çalışmalıymışım yok mis gibi evdeyim onları anlayamazmışım. Ben de yıllarca çalıştım gayet de iyi anlıyorum. Kolay gelsin demeden çıkmam o kapıdan her yerde herkese karşı öyleyim. Siz ne çirkin insanlarsınız ya gerçekten ağzım açık okudum bazı yorumları. Bu kadar çirkinlik bu kadar öfke. Saldırmak için pusuda bekleyen vahşi yaratıklar gibisiniz.
Haha en komik olanları kuaförlerdeki ya da güzellik salonlarındaki hanımlarımız. Pedikür yapılınca filan nasıl kendilerini prenses zannediyorlar.
Gidip yanlarına kendinize hizmet ettirebileceğiniz tek insanlar bunlar zaten neyin havası bu diyeceğim ama sonra eve gidip ağlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?