Sürekli aç hissediyorum

Ya cidden, niye evlenince kilo alıyor çiftler? Eşimle ben nisanliyken başladık hatta 😂 Hayır o kadar zayiftik ki üstelik. Eşime giydiği pantolon yakismazdi, çöp gibiydi bacakları. Ben 34 beden giymeme ragmen pantolonumu fermuarini açmadan cikarabiliyordum. Ne oldu bize anlamadım. 😅

Canım benim, bunun adı duygusal açlık ve insülin direnci gelişmiş sürekli ve sağlıksız beslendiğin için. Aynı durumdaydık.. ben 40 gün falan oldu sanırım 9 kilo verdim ve Hiç acıkmıyorum kafaya yer etmesi kolay olmadı elbette ama başardım sende yapabilirsin.. haydi tut elimden beraber yapalım :) öncelikle mantıyı unut koca fincan bitki çayı tercihen yeşil çay yada papatya vs iç olur mu üzerine de koca bi bardak su :) mesajını bekliyorum kuzum
Yaa çok tatlısın😘 ama mantı artık midemde... daha dikkat etmeye çalışacağım her geçen gün

Aynı hisleri paylaşıyoruz ve insülin direncimçok yuksek diyet gibi dikkat ederek yasamaya çalışıyorum
Bu saldırmaların nedeni genelde “insilün direnci” yüzünden oluyor.Vakit kaybetmeden doktora gidin tahlil isteyin

kilolu olduğunuz için insülin direnciniz var. insülin direnciniz olduğu için kilolu değilsiniz. bu yanlış bilgiyi düzeltelim.

E bu verilere göre evlenmeden önce de 75 civarındaymışsınız. O kilo da az değil ki, bekar 20 li yaşlardaki birine.

Bir dönem yapıyordum gerçekten çok iyi geliyordu bana ama şu an için bünyem buna uygun değil maalesef
Karatay diyeti o da çok iyi hem doyuyorsunuz hem kilolar gidiyor ama 1 saat tempolu yürüyüşle mutlaka destekleyin.

İnsilün direnci ve kilo alımı zaten birbirine bağlı bir zincir halkası. Kısır döngüye giriyoruz. İnsilün direnci olduğu için karbonhidrat ve abur cubur ve şeker düşkünü oluyoruz. Bunları sürekli yediğimiz için de kalori fazlalığından ve kandaki şeker oranının artmasıyla yağlanıyoruz.

Bi şey sorayım o zaman belki bilen çıkar, bimdeki şekersiz çikolata hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bi şey sorayım o zaman belki bilen çıkar, bimdeki şekersiz çikolata hakkında ne düşünüyorsunuz ?
İlla çikolata yenecekse yüz de 80 bitter olandan haftada 4 kare yiyebilirsiniz.. tadı kesiyor insanı. Eğer olmazsa günlük trabzon hurması ile tarçın karıştırıp yiyin

Diyetisyenler Kızıyorlar ama ekmeği tamamen bırakmak gerekiyor bence
Çünkü güne karbonhidratlarla başlayınca gerisi geliyor sonrası geçmeyen bir açlık
Birde şeker aynı şekilde çaya kahveye şeker atmamak yeterli gelmiyormuş
Meyve bile sınırlı yenilmeliymiş
yulafın içinde bile şeker olduğunu öğrendiğimden beri iyi değilim

Ülker yüzde 80 bitter olan en az kalorili olan onda bile 300 kalori var bir pakette
Diğerleri 500 kalori falan normal çikolatayla aralarında kalori olarak fark yok
Bu gıda illüzyonu
Şekersiz demek kalorisi demek değil birde tatlandırıcıyla yapılmış olsa bile aynı kalori de olabiliyor

İfin saatlerini çalışma saatlerine nasıl uydurabiliyorsunuz
En iyisi 9-4olan gibi ama bir türlü o tempo olmuyor
Ben saatleri çok çok aştım aslında sabah işe gidiyordum öğle 1 gibi evde oluyordum saat 2 gibi sebze protein ağırlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeği tamamen kesiyordum taa ki ertesi güne kadar 3 ayda 19 kilo verdim .Enerjim arttı günde 1 saat yürüyüş hatta 2 saate çıkmıştı son ay .
Bir de gluten içeren her şeyden uzak durdum.. Beyaz şekerden de ..
Ama ara ara kuru kayisi bol bol tahin pekmez yedim..Enerjime iyi geldi.

Fermuarı kararli bir sekilde kapatmak gerekiyor..İnanın ki o zaman zor gelmiyor.

Back
X