Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşsizlik olabilir....Dr. Now tonlamasıyla soruyorum, bu aşırı yemelerin temelinde duygusal boşluk olabilir mi acaba?
Yaa çok tatlısınCanım benim, bunun adı duygusal açlık ve insülin direnci gelişmiş sürekli ve sağlıksız beslendiğin için. Aynı durumdaydık.. ben 40 gün falan oldu sanırım 9 kilo verdim ve Hiç acıkmıyorum kafaya yer etmesi kolay olmadı elbette ama başardım sende yapabilirsin.. haydi tut elimden beraber yapalım :) öncelikle mantıyı unut koca fincan bitki çayı tercihen yeşil çay yada papatya vs iç olur mu üzerine de koca bi bardak su :) mesajını bekliyorum kuzum
Aynı hisleri paylaşıyoruz ve insülin direncimçok yuksek diyet gibi dikkat ederek yasamaya çalışıyorum
Bu saldırmaların nedeni genelde “insilün direnci” yüzünden oluyor.Vakit kaybetmeden doktora gidin tahlil isteyin
Haklısınız, aburcuburu sıfırlamak ilk işim olucak zaten, bu gün başladımŞekeri bırak.
Şekeri bırak.
Şekeri bırak.
Sadece 7 günde bitecek, şekeri bırak.
Sonrasında bi daha açlık hissi yok, şekeri bırak.
Bir dönem yapıyordum gerçekten çok iyi geliyordu bana ama şu an için bünyem buna uygun değil maalesefAralıklı orucu ve karatay diyetini araştırın..
Üstüne iyice aldım işteE bu verilere göre evlenmeden önce de 75 civarındaymışsınız. O kilo da az değil ki, bekar 20 li yaşlardaki birine.
Karatay diyeti o da çok iyi hem doyuyorsunuz hem kilolar gidiyor ama 1 saat tempolu yürüyüşle mutlaka destekleyin.Bir dönem yapıyordum gerçekten çok iyi geliyordu bana ama şu an için bünyem buna uygun değil maalesef
İlla çikolata yenecekse yüz de 80 bitter olandan haftada 4 kare yiyebilirsiniz.. tadı kesiyor insanı. Eğer olmazsa günlük trabzon hurması ile tarçın karıştırıp yiyinBi şey sorayım o zaman belki bilen çıkar, bimdeki şekersiz çikolata hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ülker yüzde 80 bitter olan en az kalorili olan onda bile 300 kalori var bir paketteBi şey sorayım o zaman belki bilen çıkar, bimdeki şekersiz çikolata hakkında ne düşünüyorsunuz ?
İfin saatlerini çalışma saatlerine nasıl uydurabiliyorsunuzAralıklı orucu ve karatay diyetini araştırın..
Ben saatleri çok çok aştım aslında sabah işe gidiyordum öğle 1 gibi evde oluyordum saat 2 gibi sebze protein ağırlıklı yiyecekler yedikten sonra yemeği tamamen kesiyordum taa ki ertesi güne kadar 3 ayda 19 kilo verdim .Enerjim arttı günde 1 saat yürüyüş hatta 2 saate çıkmıştı son ay .İfin saatlerini çalışma saatlerine nasıl uydurabiliyorsunuz
En iyisi 9-4olan gibi ama bir türlü o tempo olmuyor