sürekli açım

Ben de şu an evdeyim. Canım sıkıldıkça yiyorum. Yedikçe kendime sinir oluyorum. Sinir oldukça daha çok yiyorum. Kısa sürede kilo aldım. Özellikle aksam yemekten sonra aklıma geliyor. En cok kaloriyi o aralar alıyorum.

Çocuklugumdan beri kilo alıp veriyorum. 3 basarılı kilo verme sürecim oldu. Gercekten dirayetliydim. Ama şu an yapamıyorum nerde o eski ben diyorum. Ne bilim sıkıntılar filan arttıkça artık eskisi gibi olamiyorum.

Öğrenilmiş çaresizlik midir nedir? Sanki şimdi baslasan 1 2 kilo versen sonra yine almayacak misin?
Sorunlar bitmeyecek gene yiyeceksin diyorum kendime. Biraz usandım yani bu durumlarda. Enerji bulamiyorum.

Çok uzun yazmışım kusuruma bakmayin konunuzu sabote ettiysem

Son düzenleme:
zaten 62 de cok yuksek bi kilo değil o yuzden vermen de daha yavas olmustur tebrik ederim valla tam hedeflediğim kilodasın ne kadar sürdü vermen?
6-7 ay
Ama çok bozdum
Çok yüklenmemek istedim kendime
Patlayacak kadar yediğim günler oldu
Sağlıklı beslenme işin sırrı
Dozunda yemek
2 öğünle başlayabilirsin işe

Ben şu şekilde yendim bu durumu. Kahvaltı akşam yemeği zaten bebekten öğlen yiyemiyordum aralarda da bol sıvı. Yeşilçay, yoğurt veya ayran kuruyemiş yulaftan puding yapıyordum bazen. Kalorisiz herseyi yiyorum yani hala düzenim aynı.

Yapacağınız şey basit aslında. Hayatınızdan unlu gıdaları ekmek başta olmak üzere çıkarmak. Bunlar kısa süreli tokluk verir sonra birden açlık bastırır. Kahvaltıda zeytin peynir domates bol salata bol zeytin ve 2 yumurta yerseniz ekmek yemezseniz daha uzun süre tok kalırsınız. Acıktığınızda kraker falan gibi şeylere yönelmeyin, badem ceviz fındık tüketin. Meyveyi sınırlayın. Akşam yemekleri de aynı şekilde. Bol sebze yemekleri tüketin mutlaka yanında salata tüketin istediğiniz kadar. Peynir ekleyin salatanıza doyurmuyorsa. Balık falan da yiyebilirsiniz. Sürekli açsanız muhtemel ki ekmek vs tüketiyorsunuz . Bunu kesmeden problemi çözemezsiniz

İnsülin direnciniz için yemeniz gerekiyor 6 öğün ama 3 ana 3 ara diyetisyenle görüşün yemek programı yapın kilo almazsınız verirsiniz salata çorba sebze yemeği mutlaka olsun ekmeği sabah öğle 1akşam 2 dilim yiyin pilav makarna varsa ekmek yemeğin ekmek dilimleri Etimek dilimi kadar düşünün ve pilav makarnayı 1 ekmek 3 kaşık makarna pilav gibi ayarlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…