sürekli açım

bu tarz biseyi düsünüyorum aslında ama insülin direncini iyi mi etkiler kötü mü emin olamıyorum. benim ac kalınca hemen elim titriyor cunku

bu tarz biseyi düsünüyorum aslında ama insülin direncini iyi mi etkiler kötü mü emin olamıyorum. benim ac kalınca hemen elim titriyor cunku

Biraz arastirin, taktikler veriyorlar bu tarz durumlar icin. Cok kaynak var ama cogu ingilizce, youtubeda bir kac turkce altyazili olan da var gordugum. Aclik bastirinca ben bir kahve iciyorum geciyor, siz de ilk hafta 12 saat ile baslarsiniz 8 saat uyku desek 4 saat idare edersiniz bence, 2. Hafta 14 sonraki hafta 16 saat yaparsiniz. 16 saat en satandarti saniyorum ki. Ben zorlanmadan 18 saat yapiyorum, haftasonlari yapmiyorum sadece.

peki kilo verebildiniz mi?

bir de yemek yiyebildiğimiz saatlerde bir kısıtlama var mı istediğimizi yiyebiliyor muyuz

bir de yemek yiyebildiğimiz saatlerde bir kısıtlama var mı istediğimizi yiyebiliyor muyuz

Normalde yok, ama kilo vermek icin millet genelde keto diyet ile birlestiriyor. Cok basarili diyorlar.
Ben karatay tarzina yakinim, yavas yavas veriyorum kilo. Spor da yapiyorum, direk yaglarin eridigine sahidim :)

eğer aç değilsem bile aklımda sürekli yemek yemek var
uff benimde öyle. Bazı dönemler özellikle akşamı yemek için bekliyorum. Ertesi gün için anneme soruyorum ne pişircez diye. Ders çalışmayı atıştırıyorsam becerebiliyorum. Hani sırf yiyim diye yiyorum aklımdan çıkmıyor yemek fikri. Ben de mesela havuç yiyorum kemire kemire ne biliyim ayva yiyorum yemesi uzun ve zor şeyleri ya da büyük boy kahve yapıyorum. Hem aklımdaki yemek fikrini atıyor bir süre, hem de sağlıklı kilo da aldırmıyor

bende tok olsam dahı yıyordum.kuruyemiş çiğ olsun ve kuru meyve aşırı derecede tok tutuyor.gerçi benım sındırım de sorun var.bır akşamdan bır akşama bır fınfık atsam ağzıma dururum ama gözüm aç.. fındık ,kuruyemiş,yoğurt süt turk kahvesi iç birde.

ben de öyle aklım fikrim yemekte yerken keyif alıyorum ama yemek bittigi gibi yine bir seyler yeme istegi geliyor

aynen öyle yapıyorum yanımda meyve kuruyemis götürüyorum bir yere giderken

bende sürekli açim..
86 den bi türlü inmedi.
tahillerimi yaptırdım
b12 vitamin eksikliği..
igne oluyorum
vitaimn haplari kullaniyorum.
2 gün oldu bugün..
bakalım nereye kadar dayancam
ben cabuk pes eden biriyim

Dene faydasını görürsün
62 den 55 e indim 7 kilo verdim uzun bir süreçte oldu
Ama kararlı iradeli olsaydım kısa zamanda verirdim
zaten 62 de cok yuksek bi kilo değil o yuzden vermen de daha yavas olmustur tebrik ederim valla tam hedeflediğim kilodasın ne kadar sürdü vermen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…