bu tarz biseyi düsünüyorum aslında ama insülin direncini iyi mi etkiler kötü mü emin olamıyorum. benim ac kalınca hemen elim titriyor cunkuAralikli oruc (intermiddent fasting) deneyin.
Ben yapiyorum ve cok memnunum, aynen insanin kafasindan yemek fikrini atiyor, sonucta oruclusunuz yiyemezsiniz yani.
Benim arastirdigim kadari ile insulin direncini de azaltiyor. Faydasi var zarari yok diyelim :)
bu tarz biseyi düsünüyorum aslında ama insülin direncini iyi mi etkiler kötü mü emin olamıyorum. benim ac kalınca hemen elim titriyor cunku
peki kilo verebildiniz mi?Biraz arastirin, taktikler veriyorlar vu tarz durumlar icin. Cok kaybak var ama cogu ingilizce, youtube bir kac turkce altyazili olan da var gordugum. Aclik vastirinca ben bir kahve iciyorum geciyor, siz de ilk hafta 12 saat ile baslarsiniz 8 saat uyku desek 4 saat idare edersiniz bence, 2. Hafta 14 sonraki hafta 16 saat yaparsiniz. 16 saat en satbdarti saniyorum ki. Ben zorlanmadan 18 saat yapiyorum, haftasonlari yapmiyorum sadece.
bir de yemek yiyebildiğimiz saatlerde bir kısıtlama var mı istediğimizi yiyebiliyor muyuzBiraz arastirin, taktikler veriyorlar bu tarz durumlar icin. Cok kaynak var ama cogu ingilizce, youtubeda bir kac turkce altyazili olan da var gordugum. Aclik bastirinca ben bir kahve iciyorum geciyor, siz de ilk hafta 12 saat ile baslarsiniz 8 saat uyku desek 4 saat idare edersiniz bence, 2. Hafta 14 sonraki hafta 16 saat yaparsiniz. 16 saat en satandarti saniyorum ki. Ben zorlanmadan 18 saat yapiyorum, haftasonlari yapmiyorum sadece.
bir de yemek yiyebildiğimiz saatlerde bir kısıtlama var mı istediğimizi yiyebiliyor muyuz
uff benimde öyle. Bazı dönemler özellikle akşamı yemek için bekliyorum. Ertesi gün için anneme soruyorum ne pişircez diye. Ders çalışmayı atıştırıyorsam becerebiliyorum. Hani sırf yiyim diye yiyorum aklımdan çıkmıyor yemek fikri. Ben de mesela havuç yiyorum kemire kemire ne biliyim ayva yiyorum yemesi uzun ve zor şeyleri ya da büyük boy kahve yapıyorum. Hem aklımdaki yemek fikrini atıyor bir süre, hem de sağlıklı kilo da aldırmıyoreğer aç değilsem bile aklımda sürekli yemek yemek var
ben de öyle aklım fikrim yemekte yerken keyif alıyorum ama yemek bittigi gibi yine bir seyler yeme istegi geliyoruff benimde öyle. Bazı dönemler özellikle akşamı yemek için bekliyorum. Ertesi gün için anneme soruyorum ne pişircez diye. Ders çalışmayı atıştırıyorsam becerebiliyorum. Hani sırf yiyim diye yiyorum aklımdan çıkmıyor yemek fikri. Ben de mesela havuç yiyorum kemire kemire ne biliyim ayva yiyorum yemesi uzun ve zor şeyleri ya da büyük boy kahve yapıyorum. Hem aklımdaki yemek fikrini atıyor bir süre, hem de sağlıklı kilo da aldırmıyor
aynen öyle yapıyorum yanımda meyve kuruyemis götürüyorum bir yere giderkenbende tok olsam dahı yıyordum.kuruyemiş çiğ olsun ve kuru meyve aşırı derecede tok tutuyor.gerçi benım sındırım de sorun var.bır akşamdan bır akşama bır fınfık atsam ağzıma dururum ama gözüm aç.. fındık ,kuruyemiş,yoğurt süt turk kahvesi iç birde.
nereye kadar icicem kiBitki çayı iç
Benim iştahımı kesiyor valla
3-4 fincan içnereye kadar icicem ki
deneyeyim tesekkur ederim3-4 fincan iç
Kesiyor valla
Yanına sağlıklı kurabiye yada kek yapıp abartmadan yiyebilirsin
Dene faydasını görürsündeneyeyim tesekkur ederim
zaten 62 de cok yuksek bi kilo değil o yuzden vermen de daha yavas olmustur tebrik ederim valla tam hedeflediğim kilodasın ne kadar sürdü vermen?Dene faydasını görürsün
62 den 55 e indim 7 kilo verdim uzun bir süreçte oldu
Ama kararlı iradeli olsaydım kısa zamanda verirdim
vitamin hapları da iştah acıyor dayan valla sonu kötübende sürekli açim..
86 den bi türlü inmedi.
tahillerimi yaptırdım
b12 vitamin eksikliği..
igne oluyorum
vitaimn haplari kullaniyorum.
2 gün oldu bugün..
bakalım nereye kadar dayancam
ben cabuk pes eden biriyim
ama şekerli yemiyorum..vitamin hapları da iştah acıyor dayan valla sonu kötü
sasırdım hep acıyor diye duymustumama şekerli yemiyorum..
tam tersi iştah kapaniyor zorla yemek yiyorum.
her ilaç ayni olmuyor.sasırdım hep acıyor diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?