sureklı aklıma gelıyo ve evlılıgımı etkılıyo :(((

ofpufof

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
85
40
38
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım var esımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((

Evlilik yaşamamış olsaydı da birilerinin saçını v.s. okşamış olacaktı yüzde doksan. Türk erkek zihniyetinin kadın versiyonusunuz :) Ama anlıyorumda sizi aslında, kafaya takılacak bir şey yok çünki bakir erkek az zaten, en azından resmi bir şeyler yaşamış ) bir de böyle düşünün :)

Kendi ağızınızla söylemişsiniz, bana hiç yansıtmadı belli etmedi eski eşini diye..
Demek ki bitmiş dimi..
Oyuzden neden en güzel zamanlarınızı cehenneme çeviriyorsunuz kendinize dert yaparak...
Kocanız sizi sewiyorsa, saygılıysa, ilgiliyse neyin kıskançlığı bu...

bunları düşünüceksen, pişman olucaksan niye evlendin ?
ömür boyu bekar kalacak halim yok, yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten kı usttekı arkadaslar yorumları ıle ne kadar guzel ınsanın ıcıne su serpıyo lutfen kırıcı yorum yapma

olan olmuş kaldıramıyacaksan evlenmseydin

Evli olmayıp da bunları yaşayanlar da var, adı belli nikahlı eşiyle yaşamış yani ne var bunda...evcilik oynayacak hali yoktu zaten biliyormuşsunuz
Bekarken hiç bir şey hissetmediği sevgilisi bile olmayan kadınlarla neler yaşayanlar var...o çok daha kötü bir durum. Ama bekarım diye ortaya çıkıyorlar ve daha kolay tolare ediliyor niyeyse
Aynı şey boşanmış kadın için de geçerli tabii...

keşke sizinde önceden sevgiliniz olsaymış yoksa bu kadar bağnaz düşünmezdiniz etme bulma dünyası allah esirgesin ama sizde evlenip ayrılmış olabilirdiniz
canım tabıkı benımde oldu , bağnaz degılım olsam evlenır mıydım sadece kıskanıyorum dıyorum herkesın basına gelebılır allah yasatmasın ama

evlenmeseydide mutlaka birilerinin saçını okşamış olacaktı:)) bu zamanda böyle düşünen erkek mi kaldı diye erkeklere kızıyoruz ama siz bayan olarak çok çok ilginç düşünüyorsunuz.

boş yere kendinizi yıpratmayın allah aşkına.komik

valla benim eşiminde başından bi evlilik geçmiş olmasaydı iyiydi ama olmuş ben onu böyle kabullendim ki insanız olabilir.şimdi 2 aylık evliyiz bizde seviyoruz mutluyuz çok şükür aklıma bile gelmiyor çünkü şuan benim yanımda eski eskide kaldı senin hiç mi sevgilin olmadı yaşamadın mı bişeyler bu da ona benzer bişey bence

Adam evlenmış olmamış olsa bile sevgilisininde saçını okşayacaktı öpecektı belkıde daha ılerı gıdılcektı .s
Bunları düşünüp kendını üzmene ne gerek var.
Böyle düşüncelerı at kafandan evlılığının tadını cıkar ilk aylarınız bunlar bir daha geri gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…