ömür boyu bekar kalacak halim yok, yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten kı usttekı arkadaslar yorumları ıle ne kadar guzel ınsanın ıcıne su serpıyo lutfen kırıcı yorum yapmabunları düşünüceksen, pişman olucaksan niye evlendin ?
olan olmuş kaldıramıyacaksan evlenmseydinmerhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
daha ıkı aylık evlıyım, aslında donem donem boyle kıskanclık krızı yasıyorum tabı olmayan bırı gıbı oluyo1,5 önce tanıştınız nezaman evlendiniz?
tesekkur ederımbırılerının sacını oksaması opmesı ıcın ılla evlenmesı gerekmıyor kı
bu dusunceler ancak sızı yıpratır
daha ıkı aylık evlıyım, aslında donem donem boyle kıskanclık krızı yasıyorum tabı olmayan bırı gıbı oluyo
hayır, niçin sordunuzİsminiz hande mi ?
canım tabıkı benımde oldu , bağnaz degılım olsam evlenır mıydım sadece kıskanıyorum dıyorum herkesın basına gelebılır allah yasatmasın amakeşke sizinde önceden sevgiliniz olsaymış yoksa bu kadar bağnaz düşünmezdiniz etme bulma dünyası allah esirgesin ama sizde evlenip ayrılmış olabilirdiniz
hayır, niçin sordunuz
valla benim eşiminde başından bi evlilik geçmiş olmasaydı iyiydi ama olmuş ben onu böyle kabullendim ki insanız olabilir.şimdi 2 aylık evliyiz bizde seviyoruz mutluyuz çok şükür aklıma bile gelmiyor çünkü şuan benim yanımda eski eskide kaldı senin hiç mi sevgilin olmadı yaşamadın mı bişeyler bu da ona benzer bişey bencemerhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?