sureklı aklıma gelıyo ve evlılıgımı etkılıyo :(((

Benim ikinci evliliğim ve ilk eşim ilk aşkımdi üniversite hayatı boyunca sevgilim sonra da eşim oldu. Herşeyi onla yaşadık ilk ve aldattı boşandım. Şimdi yine evliyim ve bekar biriyle evlendim. Tabi ki eski anılar da hayatımda çok aşık tim o dönem. Asla da acısı tatlısı unutulmaz. Esin de birini sevmiş evlenmiş bunu kabullen. Şimdi seni seviyor ya onu bil yeter. Öyle saç oksadi vs de saçma o onun esiydi saç oksamasi ne hayat kurmuştu ama bitti saygı duy

haklısın canım , allah mutlulugunu daım etsın

eşinizden ayrılmak istemiyorsanız unutun o şuan sizinle ve evlisiniz geçmiş geçmişte kaldı...

size yansıtmıyorsa ne güzel.
daha önce evlenmemiş güüüya masum ilişkileri olmuş sonrasında neler neler çıkmış adamcıklar var.
ne güzel eşiniz baştan söylemiş, gizlememiş. ki gizlenecek bir şey de yok.
o artık sizin hayatınızda.
şu güzel zamanların kıymetini bilin.
2 aylık evlilik cicim ayları mis gibi.

Boşuna takılıyorsunuz, benimde eşim daha önce evlenmiş. Hatta bir tane de kızı var ilk evliliğinden. Olan olmuş, bitmiş. Yeni hayatlar kurulmuş. Boşverin, ben hep şunu düşünürüm "boşanma sonrası tekrar evlenmeye cesaret gösteren insan gerçekten seviyordur".

Evliliginizin mutluluğunuzun kıymetini bilin ve tadını cikarin öyle düşüncelerle enerjinizi dusurmeyin neyseki yanlış olduğunun farkindasiniz.Kısa zamanda toparlanirsiniz.Herşeyin yolunda gitmesinden rahatsız olan ego taktikleri.. En kötü günümüz böyle olsun.

haklısınız arkadaslar tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıçın :)

Daha yeni evli olduğun için zamanla yerlesecek içine ve inan bir gün hiçbir rahatsızlık hissetmeyeceksin hatta şu günlerine yanacaksin. ..Zamanında aklının bir köşesini sürekli meşgul eden şeye karşı ruhun savunma mekanizması bu;Nasirlasmak. ...Hissiyatin azalacak kardeşim emin ol sadece zikredip durup beynini kulaginla besleme! Bakışacini değiştirmeye çalış. Evet herkes daha önce birseyler yaşayabilir ama geçmiş bitmiş ölmüş. ...şimdi var artık sadece gerçekçi ol...Rabbim gerçek aciyla sinamasin sizi çünkü bu konu bile değil; Tecrübeyle Sabittir:))

eşin evlen dedi diye evlenilir mi ya?

olan olmuş artık evlisin geçmişi unut sil.yapacak bir şeyin yok.zaten ortada kendini hırpalamak için olan bir durum da yok.

ne kadar guzel cumleler kurmusunuz Allah razı olsun, tesekkur ederım

ne kadar guzel cumleler kurmusunuz Allah razı olsun, tesekkur ederım
Üzmeyin kendinizi Eşinizin tavrına bakın sadece
Bir de aksini düşünün yansitsaydi size,uzulseydiniz hatta kıyaslama yapsaydi?
Bişey yokken uzulurseniz gerçekten bişeyler olur Allah korusun. ...duaniz için çok teşekkür ederim Allah sizden de RAZI OLSUN

ömür boyu bekar kalacak halim yok, yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten kı usttekı arkadaslar yorumları ıle ne kadar guzel ınsanın ıcıne su serpıyo lutfen kırıcı yorum yapma
sen kırıcı yorum görmemişsin.
bi cümle yorum yazdım oraya neresine kırıldın anlamadım valla.
kırılana kadar kendine bi sorsan bence daha kolay çözüme ulaşır derdin..
tahammülün yoksa farklı yorumlara konu açma o zaman arkadaşım!

E evlenmeseydin sende

anlamsız bir takıntı bu.
evlenmeseydi de sevgili döneminde sarılıp öpecek okşayacaktı.
bırakın geçmişi.

Eski eşi olmasaydı eski sevgilisini sorun edecektiniz. Tamamen kafanızda bitiyor olay. Kendi kendinize halledemiyorsanız psikologa gidin. O sizi yeterince rahatlatacaktır.

Esin eski eski eşiyle bosanmislar sonucta. Esin sevmiyomuski onu bosanmis snnle evlenmiş.dusunmemeye çalış bnce.evliliğine yansıtma eşinin bi suçu yok cnku bnda.sen kuruntu yapiyosun.kuruntu yapıyorsun diye eşini üzme bnce.iyi geçinmeye bakın

Tertemiz bir eşin var bence... Lütfen boşuna evham yapıp kendini üzme...

Bende 4 aylık evliyim ve eşiminde başından bi evlilik geçmiş en başından beri biliyorum zaten, üstelik teyzesinin kızı. Yurtdışında olsa bile bi akraba bağı var sonuçta. Şükürler olsun ki bende hiç geçmişine dair bi hissiyatını sezmedim. Hep yanında olmaya çalıştım. Benimle tanıştıgında 2 sene kadar geçmişti üstünden. Hatta ilk başladıgımız zamanlarda anlattıgında dostça onu dinledim. Başından geçen kötü, ayrılığa götüren sebeplerinide dinledim ve sonuç olarak herşeyiyle benim yanımda. Mutluluğu sizde bulduguna inandırın onu, geçmişte yaşadıgı korkuları tekrar yaşamayacagının güvenini vererek tutunun, zaten eşiniz sizi seçmiş. Benimde aklıma gelir bazen ona nasıl hitap ediyodu ya da vs saçma düşünceler ama bu kıskançlığın oyunu, dikkate almayın eüzubesmele çekip kıyaslamalarınızı unutun lütfen. Allah sizi birbirinize layık görmüş, yazmış, herşeye rağmen. Bunu düşünün. Mutlu edin - mutlu olun. Onun hayatında siz, sizin hayatınızda sadece o var. Mutlu olmaya bakın. Eşinizin sadece size ait oldugunu, hayatta yaşadıgı kötü şeylere rağmen, ne cesaretle tekrar evlenmek için sizi seçtiğini sakıııın unutmayın.

Ayrıca empati kuramayacak - incitici "evlenmeseydin" gibi anlayışsız yorumcu arkadaşlar saçma geliyosa konuyla ilgilenmeyin lütfen. herkesin başına gelebilecek bi durum bu herşey insanoğlu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…