:)))Ayrıca Murat Dalkılıç'ın dediği gibi : 'Eski hikayen benı üzmez nasılsa yenısını yazıyoruz artıkk ''
haklısın canım , allah mutlulugunu daım etsınBenim ikinci evliliğim ve ilk eşim ilk aşkımdi üniversite hayatı boyunca sevgilim sonra da eşim oldu. Herşeyi onla yaşadık ilk ve aldattı boşandım. Şimdi yine evliyim ve bekar biriyle evlendim. Tabi ki eski anılar da hayatımda çok aşık tim o dönem. Asla da acısı tatlısı unutulmaz. Esin de birini sevmiş evlenmiş bunu kabullen. Şimdi seni seviyor ya onu bil yeter. Öyle saç oksadi vs de saçma o onun esiydi saç oksamasi ne hayat kurmuştu ama bitti saygı duy
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
ne kadar guzel cumleler kurmusunuz Allah razı olsun, tesekkur ederımDaha yeni evli olduğun için zamanla yerlesecek içine ve inan bir gün hiçbir rahatsızlık hissetmeyeceksin hatta şu günlerine yanacaksin. ..Zamanında aklının bir köşesini sürekli meşgul eden şeye karşı ruhun savunma mekanizması bu;Nasirlasmak. ...Hissiyatin azalacak kardeşim emin ol sadece zikredip durup beynini kulaginla besleme! Bakışacini değiştirmeye çalış. Evet herkes daha önce birseyler yaşayabilir ama geçmiş bitmiş ölmüş. ...şimdi var artık sadece gerçekçi ol...Rabbim gerçek aciyla sinamasin sizi çünkü bu konu bile değil; Tecrübeyle Sabittir:))
Üzmeyin kendinizi Eşinizin tavrına bakın sadecene kadar guzel cumleler kurmusunuz Allah razı olsun, tesekkur ederım
sen kırıcı yorum görmemişsin.ömür boyu bekar kalacak halim yok, yaptıgımın dogru oldugunu savunmuyorum zaten kı usttekı arkadaslar yorumları ıle ne kadar guzel ınsanın ıcıne su serpıyo lutfen kırıcı yorum yapma
E evlenmeseydin sendemerhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?