- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
daha ıkı aylık evlıyım, aslında donem donem boyle kıskanclık krızı yasıyorum tabı olmayan bırı gıbı oluyo
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
erkeğin az kullanılmışı makbuldurmerhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
Evlilik yaşamamış olsaydı da birilerinin saçını v.s. okşamış olacaktı yüzde doksan. Türk erkek zihniyetinin kadın versiyonusunuz :) Ama anlıyorumda sizi aslında, kafaya takılacak bir şey yok çünki bakir erkek az zaten, en azından resmi bir şeyler yaşamış) bir de böyle düşünün :)
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım varesımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?