sureklı aklıma gelıyo ve evlılıgımı etkılıyo :(((

keşke bakir biriyle evlenseydiniz...
erkeklerin bakire birini istemesi hakkında ne diyorsak bu konuda da geçerli.
kabullenemeyebilirsiniz ama kabul etmişsiniz ki evlenmişsiniz. o zaman evliliğinizi burnunuzdan getirmek neden?

daha ıkı aylık evlıyım, aslında donem donem boyle kıskanclık krızı yasıyorum tabı olmayan bırı gıbı oluyo

benim ki resmi olarak evlenmemi$ ama o deiklerinizizde yapmis
simdi benimde aklima geldi valla
neyse geçmisi mazi derler unutun evlilikde en gzel gunlerinizi heba etmeyin

Şu an sizinle ve bunun tadını çıkartın.

Düşündüğünün saçma olduğunu sen de biliyorsun canım ama kendini ikna edemiyorsun. Bir takıntı halini almış. Mutlaka bir psikoloğa git. İlerde daha büyük skıntılara dönüşmesin.
Eğer gidecek durumun yoksa ve eşin güzel konuşanm, anlayışlı birisiyse onunla paylaş. Şimdi kafamıza taktığımız küçük şeyler, ilerde önü alınamayan hastalıklara çeviriyor.

Onunla zaman gecirmek dokunmak güzel olsaydi ondan ayrilmazdi .. böyle düsünün

erkeğin az kullanılmışı makbuldur )) takma kafana , geçmiş geçmişte kalmıştır...

yani kendi fikrim ama çok saçma buldum. nedenmi?

insanların hayatının bır donemınde hoslandıgı sevdıgıbelkı de asık oldugu zamanlar olmustur.
ki eşinizin başından bir evlilik geçmiş. bu çok normal yarın bir gün bizlerde boşanabılırız. uzun yıllar sonra farklı bır ınsanla hayatımızı paylasabılırız. bunu sızde yasayabılırsınız. o zaman ıkıncı es. senbırıncı esınle neler yasadın dıye dusunse acıkcası hıc hos olmazdı.

kaldı ki ben eşimle dalga bile geçerim bazen senın su eski sevgilini gördüm falan fılan dıye abartmayın bence.

Aman onu takmasan başka bişey takacaktın. Sen benim Kafama ne saçma şeyler taktığımı bilsen. Kadınız biz takmadan duramayız. Adam sana hissettirmiyosa boşver. Kocan unutmuş sen unutmamışsın.

Evet sinir bozucu bi durum ama kabullendiysen bırak düşünmeyi yahu biraz güven biraz özgüven ile çözülür bence..öyle ya da boyle çoğu kişinin hayatında bazı yasanmisliklar var ne yapalım yani bu durumu aklımıza getirmemiz bizi ve evliligimizi yipratir..boşver canım takma yaa düşünme lütfen kendini üzme

Söylediklerini yasamis olmadi icin evlenmesi gerekmiyodu

Hem kendin demissin bana yansitmadi diye ozaman ne diye kendini yipratiyosun

HAKLISINIZ TESEKKUR EDERIM YORUMLAR ICIN BAZEN YAPMAMAM DERSIN AMA İÇİN İÇİNİ YER BENIMKI OYLE BIRSEYDI :))

Arkadaşım da sizinle aynı durumda bi kaç farkla yeni evlendi 3 senelik birlikteliğin sonunda. Eşi daha önce evlilik yapmış ve iki çocuğu var. 10 senelik sevgilisiymış eşi aldatmis kadın öyle bitmiş.
Arkadaşıma hep dedim bu adam aldatılmanın acısını yaşayıp tekrar evlenme cesareti gösteriyorsa gerçekten seviyordur.
Ki arkadaşım eşinin ailesi tarafından 2. Olduğunu hep hissetti düğün yapmayız bir kere yaptık takı takmayız bir kere taktık laflariyla ama arkadaşım hep der eşim hiç hissettirmedi ve benim isteklerimi hep yaptı. Hiç düşünmüyor bile geçmişi size de tavsiye ederim mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah :)

Bahsettiğiniz düşüncelere boğulduğunuz zaman anlamayabilirsiniz ama şuan mantıklı düşünüp sorguluyorsunuz. Sizin hiç sevgiliniz olmadı mı? Adam en azından nikâhına almış.

Ohohoooooo bu kadar takıntılı biriydin madem evlenmiş ayrılmış adamla hangi
cesaretle evlendin arkadaşım?

Senden önce eşiyle yaptı her şeyi tabi ki.
Sevgilisi değildi ki sınırlı yaşasın..

Azıcık mantık.

Bile bile evet dediysen, hatırlayıp hatırlayıp kendini kahretmek niye?

Aşmalısınız yoksa bu takıntı ilerler daha kötü olur

Özgüvensizlik

Öncelikle Allah evliliğinizi huzur içinde daim kılsın inșallah.
Bence fazla sevdiğin için kıskanıyorsun zaman ile duyguların yerine oturur ve aklına eșinin eskilerini yașamıș olabileceklerini daha az, yada sağlıklı düșünerek getirebileceksin.
Zaman ile alıșıp eșinide tam anlamı ile tanıyınca "bir zamanları' umursamayacak hatta unutacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…