neler yazıldı nelen söylendi bilemiyorum ancak zaten sayfalarca bişeyler yazılmış.
öncelikle eşiniz evlenmemiş olsaydı hiç mi kız arkadaşı olmayacaktı? onun da saçını okşayıp sarılıp öpüp koklayacaktı. aynı yatağı girermiydi o kadarını bilemem ancak girmese bile öpüp koklayacağı kesin. o yüzden evlenmiş olması bir şey ifade etmiyor. sadece tescilli olduğu için sizin aklınıza geliyor. yoksa evlenmeden ne haltlar yiyen erkekler var. bence olaya böyle bakma. onlar geçti gitti. zaten onları isteseydi onların yanında olurdu.
merhaba arkadaslar, sizlerin tavsıyelerıne ıhtıyacım var esımın ile yaklasık 1.5 yıl once tanıstık ve esım ılk gunden bana saklamadan basından bır evlılık gectıgını soyledı yıkılmıstım. çok uzuldum ıstemedım kabul edemedım yapı olarak hıc sevgılısı olmasın dıye sımarıklık yapanda bırıydım ve sanırım buyuk konusmammın karsılıgı cıktı. esımın ısrarları ıle evlendık bır kere bıle hıssetmedım eskı esı ıle ılgılı bırsey ama benım ıcım ıcımı yıyor ne yapmam gerek. benden onede bununla boyle yaptı onun sacını oksadı gıbı seyler gelıyo ve kendımı yıpratıyorum ne yapmam gerek ne olur tavsıye verın benım durumumda olan muhakkak vardır(((
canim benim daha iki aylik ewliymissin..sakin en guzel zamanlarini zehir etme kendine..bakire kadinin olmadigi bir devirde bakir erkek imkansiz nrdeyse..gecmis tozdur ufle gtsin...emin ol mutlu olsaydi x kisiyle seni secmezdi.seni cok ii anliorum..bnde bi ara deli gbi kafaya takmistim..hatta baya bi..ama sora sacma oldugunu bnde farkettim bu dusuncenin..bana hssettirmedi diosun bak ne guzel bisey bu..rahat ol..
Geçmiş sdece mutsuzluk getirir. Bunları düşünüp saplantı haline getirirsen kendi hayatını mahvedersin, kendi mutlu olma şansını yok edersin. Evet sevmiş evlenmiş sevişmiş ama mutlu olamamışki ayrılmış. Şimdi seninle yeniden denesiğine göre seni daha çok sevmiş. Her insanın ilişkisi farklıdır. Kimini daha çok seversin kimiylr hata yaparsın. Temelde evlilik standart bir prosedür olsada herkesinki farklı. Yani bir gazeteyi önce birinib okumuş olması içinde yazanları değiştirir mi? Takılma bunlara. Kafanda bu kadar ütopikleştirme önce kimle olursa olsun önemli olan şu an seninle olması.
Evet ben de kocamın eskı sevgılısını düşündükçe kuduruyorum kıskançlıktan. bıseyler yasadıgını soylemıstı. ben de soramıyorum duymak ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor çok zor bır durum. başkasnı öpmüş cinsel bıseyler yasamıs 2. el olmuş gbı bısey senı anlıyorum ben. dıger su dusunceler (yok neyms resmıyette yasamıs en azından, yok sevgılıyken de yasıyormus erkekler .....) polyannacılıktan ote degıl..
çok kıskanç bir insan olduğum için maalesef ki sizi anlıyorum
ama mantıklı düşünürsek; eşiniz sizin söylediklerinizi yapmıştır umarım, sevmiştir yani, sevmeden birlikte olmamıştır kimseyle, kimseye kalpsiz yaklaşmamıştır umarım. bence böylesi daha kötü. eşiniz ilk evliliğinde bir sınav vermiş ve o sınavdan kalmış. şimdi sizinle yeni bir sınav veriyor. ancak bu evlilik eski evliliğini kötülemesini gerektirmez ki. Onda mutsuz olmuş, bu evliliğinde mutlu olur inş.
Evet ben de kocamın eskı sevgılısını düşündükçe kuduruyorum kıskançlıktan. bıseyler yasadıgını soylemıstı. ben de soramıyorum duymak ıstemıyorum ama ıcım ıcımı yıyor çok zor bır durum. başkasnı öpmüş cinsel bıseyler yasamıs 2. el olmuş gbı bısey senı anlıyorum ben. dıger su dusunceler (yok neyms resmıyette yasamıs en azından, yok sevgılıyken de yasıyormus erkekler .....) polyannacılıktan ote degıl..
Adı polyanacılıksa eger gerçekten bakir bi erkek bulup real hayatı yeniden keşfetmeniz lazım Kaderine razı gelmeli bazen insan ve şükretmeyi öğrenmeli. Eğer bunuda yapamıyosanız, kıskançlığa ve takıntılara son sürrrrat devamsa mutlu olamazsınız ve mutlu edemezsiniz sonra bi bakmışsınız sizin teptiğiniz hayatı bi başkası yaşıyo korkunç bişe demi Bence takıntıları bırakın ve eşinizi mutlu edin ve mutlu olun benden tavsiye kızlar sevgiler, saygılar
canım şöyle düşün evlenmekle sevgili olmak ne farkeder. artık sevgiliyken bile neler yaşıyorlar çiftler. şimdi Allah aşkına ben sana desem eşimin benden önce hiç ilişkisi beraberliği olmamış inanır mısın ben şahsen inanmam anca çok içine kapanık pısırık falan biri olması lazım. e şimdi eşim bu eski sevgilileriyle de bir şeyler yaşamış ben oturup ya ona bunu yaptıysa ya onu öptüyse desem anca kendimi yerim. senin eski sevgilin olmadı mı hiç onu düşün benim de başımdan geçti de. he eşin senin ilk aşkınsa bilemem ama bu belli bir şey. herkesin geçmişte yaşanmışlıkları olur. ve son olarak böyle şeyler düşündüğünü eşine sakın söyleme erkekler bu tip şeylerden rahatsız olurlar ilişkinizi kötü yönde etkileyebilir. bu iş sende bitiyor kesinlikle aklına geldikçe başka şeyler düşün şu an eşin seninle beraber. eski eşinde onu etkileyen senden daha başka şeyler olsaydı seninle değil onunla olurdu.
Adı polyanacılıksa eger gerçekten bakir bi erkek bulup real hayatı yeniden keşfetmeniz lazım Kaderine razı gelmeli bazen insan ve şükretmeyi öğrenmeli. Eğer bunuda yapamıyosanız, kıskançlığa ve takıntılara son sürrrrat devamsa mutlu olamazsınız ve mutlu edemezsiniz sonra bi bakmışsınız sizin teptiğiniz hayatı bi başkası yaşıyo korkunç bişe demi Bence takıntıları bırakın ve eşinizi mutlu edin ve mutlu olun benden tavsiye kızlar sevgiler, saygılar
Keske dediğiniz gibi bakir olunsa insan tabii ki ister ama gerçekler böyle değil....
Sevgilisi ile yaşanmış olmasını bile ben normal karşılıyorum artık, f.hişelerle yaşanmasındansa...çünkü huylu huyundan kolayca vazgeçmez, cinselliği duygular olmadan basit bir şey olarak görüyordur evliyken de yapma ihtimal var.
Keske dediğiniz gibi bakir olunsa insan tabii ki ister ama gerçekler böyle değil....
Sevgilisi ile yaşanmış olmasını bile ben normal karşılıyorum artık, f.hişelerle yaşanmasındansa...çünkü huylu huyundan kolayca vazgeçmez, cinselliği duygular olmadan basit bir şey olarak görüyordur evliyken de yapma ihtimal var.
Guzel bır bakış acısı.. Cınsellıgı yemek ıcmek kadar doğal gören ınsanlar var.. Hayvan gıbı ıcgudulerı nereye gotururse oyle yasıyolar.. Bu acıdan bakarsak dedıklerınız cok doğru