- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
bu fazla sert değil mi . ben bunları söyliyemem gibi.
bence sen onun aramasını değil sık aramamasını istiyorsun
istemediğin zamanlarda açmayacaksın bu kadar basit
telefonla konuşmak başımı ağrıtıyor de, mecbur kalmadıkça ailemdekilerle bile konuşmuyorum de. sana değer veriyorsa anlayışla karşılar. sağlık sorununa rağmen rahatsız etmeye devam ederse engelle gitsin
sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .
bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.
yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .
yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .
bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .
ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorumrahatsız olduğumuda belli ediyorum
Bilemedim şimdi o kadar sorunlu mu :)engellesem sorun var desemde alır telefoncuya kadar götürür beni sorunu hallet diye. yapar bunu yani .yaptırana kadar başımın etini yer.
aradiginda acma.israrla devam ederse mesgule at.bence yeterli tavri koymuyosun.bu kadar yapiskan olmasi mumkun degil cunku.actiginda falanda biraz mesafeli konussan zamanla azaltir diye dusunuyorum
Yok bu cins; sevgilisi olunca da onunla her konuşmasını, buluşmasını, aldığı hediyeleri vs anlatmak için daha çok arar hale geliyo. Benim ki öyle olmuştu
Böylelerini direk kovalamak lazım çevreden, çekilir gibi değiller.
Sanıyolar ki senin başka hayatın yok her aradığında çene çalacaksın
bu rahatsızlığını bıze dıyecegıne arkadasının yüzüne söylesizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .
bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.
yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .
yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .
bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .
ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorumrahatsız olduğumuda belli ediyorum
bu rahatsızlığını bıze dıyecegıne arkadasının yüzüne söyle
rahatsız oldugunu belli etmeyeceksın, direkt olarak yuzune söyleyeceksın.
zorla aramıyor yaa sonucta, eşşek değildir anlar heralde söyledıgınde
Bende aynı fikirdeyim.
Üniversite dönemimde benim de vardı böyle belalı bi arkadaşım ooff.
Yani kız iyiydi hoş muhabbetti tamam,seviyodum da ki hala da görüşürüz bağımız hiç kopmadı. Ama o ilk arkadaş olduğumuz zamanlar...
Ben söyledim hiç sevmiyorum tlfla konuşmayı diye, ki hakikaten nefret ediyorum. Ama bu onu yıldırmak için yeterli bi sebep değildi, abartısız söylüyorum uyanır uyanmaz her 5-10 dkda bi msj atardı.Aylarca bunu yapmaktan da vazgeçmedi. İlk zamanlar 4-5 msjda bi cvplıyodum ama baktım olacak gibi değil kapattım sesi, takıldı o kendi kendine bana msj ata ata. Allah'tan sonra başka arkadaşlar edindi de azcık benim yakamdan düştü.
Madem ki senden daha değerli gördüğü arkadaşları da varmış o zaman ne diye rahatsızlığını açıkça söylemekten çekiniyosun ki ben anlamadım.
Sesi kıs tlfun, titreşimi kapat. Bu kadar basit.
çok sinir bozucu sonuna kadar haklısınız. herkesin işi gücü var zırt pırt aranmaz. yerinizde olsam açmazdım telefonları:26:
sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?