sürekli aranmak

bence sen onun aramasını değil sık aramamasını istiyorsun
istemediğin zamanlarda açmayacaksın bu kadar basit

bence sen onun aramasını değil sık aramamasını istiyorsun
istemediğin zamanlarda açmayacaksın bu kadar basit

kesinlikle. arasın tabikide ama sık sık her saat başı arayıp uzun uzun bişeyler anlatmasın bana .en ufak bişeyde arayıp anlatıyo canım sıkılıyo. ben rahatsız ederim diye hiçkimseyi ailemde dahil bukdar sık arayamam . çekinirim . sanırım yumuşak yüzlü olmanın verdiği dezavantaj. rahatsız olduuğumu söylüyorum ama hiçbizaman ciddi anlamda kızamadım bu gidişlede kızamicam galiba

evet böyle bişey uydurulabilirim . inandırıcı olur mu ki

o ne öyle ya sevgiliniz olsa aramaz o kadar açık açık söyleyin belli etmekten ziyade

aradiginda acma.israrla devam ederse mesgule at.bence yeterli tavri koymuyosun.bu kadar yapiskan olmasi mumkun degil cunku.actiginda falanda biraz mesafeli konussan zamanla azaltir diye dusunuyorum

Bende aynı fikirdeyim.
Üniversite dönemimde benim de vardı böyle belalı bi arkadaşım ooff.
Yani kız iyiydi hoş muhabbetti tamam,seviyodum da ki hala da görüşürüz bağımız hiç kopmadı. Ama o ilk arkadaş olduğumuz zamanlar...
Ben söyledim hiç sevmiyorum tlfla konuşmayı diye, ki hakikaten nefret ediyorum. Ama bu onu yıldırmak için yeterli bi sebep değildi, abartısız söylüyorum uyanır uyanmaz her 5-10 dkda bi msj atardı.Aylarca bunu yapmaktan da vazgeçmedi. İlk zamanlar 4-5 msjda bi cvplıyodum ama baktım olacak gibi değil kapattım sesi, takıldı o kendi kendine bana msj ata ata. Allah'tan sonra başka arkadaşlar edindi de azcık benim yakamdan düştü.

Madem ki senden daha değerli gördüğü arkadaşları da varmış o zaman ne diye rahatsızlığını açıkça söylemekten çekiniyosun ki ben anlamadım.
Sesi kıs tlfun, titreşimi kapat. Bu kadar basit.

zırt pırt aramak samimiyet mi? 22 yıllık,15 yıllık arkadaşlarım var,her şeyimizi biliriz.Ama bırak günde 4-5 sefer görüşmeyi,her gün bile görüşmeyiz.O ne öyle canım

ben de çok samimiyeti sevmem,her zaman belli mesafe koyarım...

bu rahatsızlığını bıze dıyecegıne arkadasının yüzüne söyle
rahatsız oldugunu belli etmeyeceksın, direkt olarak yuzune söyleyeceksın.
zorla aramıyor yaa sonucta, eşşek değildir anlar heralde söyledıgınde

direk yüzüne söylemekten kasıt nedir ? ' arama beni ' mi diyeyeim anlamadım .

çok sinir bozucu sonuna kadar haklısınız. herkesin işi gücü var zırt pırt aranmaz. yerinizde olsam açmazdım telefonları:26:

yaşadığımız şehirde en yakın arkadaşı benim . diğer arkadaşları çok uzakta malesef . bu yüzden bana bukdar sarmış durumda. bazen açık açık söylüyorum işim var bi rahat bırak ama şakayla karışık . çok ciddi bi şekilde söyleyemedim henüz daha . ama anlaması gerekmez mi ? her insan anlar bunu.

Sinir bozucu bir durum

Ben katlanamazdım heralde , benim düşüncem ''gereksiz yere bu kadar telefonda konuşmak istemiyorum '' dersen anlar diye düşünüyorum...

bende arkadaşımla konusrum 3 kızız dakka başı tırnagımız kırılsa birbirimizi ararız gece gunduz farketmezz ama bız bırıbırımızı sevdiğimiz için rahatsız olmuyoruz konuşmazsak asıl rahat edemiyoruz her dakka msjlaşmayı saymıyorm bile.... ama siz rahatsız oluyorsanız numarasını engelleyebilirsiniz basit işlem zaten oda anlar yani kafaya takmayın...

Açıkça söyle radyasyon bende başağrısı yapıyor Dr bir arkadaşım var en fazla 10 dk konuş geçer dedi de.Telefon açtığında da ağrı yapıyor başıma de. Ben öyle sıyrılmıştım bi kere😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok rahatsızlık verici seni bir nebzede olsa anlayabiliyorum. Benim facede böyle bir arkadaşım var. Sürekli yazıyor sürekli ama. Ben yazmayınca neden konuşmuyorsun diyor konuşunca çok soru soruyor sence sence deyip duruyor. Her konuda ama her konuda fikir soruyor ama özel hayatımı irdeliyor. Bir süre uzunca bir zaman cevap yazmadı sana sormam gereken şeyler var önemli diye yazmış birkaç gün sonra sor dedim aslında soracak bir şeyi yokmuş resmen beni yemlemiş. Ondan sonra bir daha yazmadım. Bir ara yine aynı yönteme başvurmuş sormam gereken şeyler var diye bu sefer yazmadım. Özellikle sağlığımla ilgili aşırı derecede sadece meraktan soru sorması beni çileden çıkarıyordu. Özel bir bölgemdeki rahatsızlığı sorup duruyordu. Üstü kapalı cevaplar veriyordum ama yetinmiyordu illa anlattıracak inini dibini. Kendisiylede yakın falan değiliz. Yıllar önce okuldan bir arkadaşımdı. Ayıp oluyordur belki ama cevap yazmıyorum.

Sende o numarayı engelle devamlı meşgul çalsın. Bir süre daha arar sonra vazgeçer herhalde. Ben ne zaman selam ordamısın mesajını görsem sinirim bozuluyor. Seni anlıyorum.

sabahın 5 inde insanı sevgilisi bile aramaz ya kolay kolay neyin kafasını yaşıyor.

Üzgünüm ama size değer vermediği ortada .Samimi arkadaşlarını aramayıp size böyle fütursuzca davranması da bunu gösteriyor. Seninle arkadaşlığıma devam etmek istemiyorum desen yeterli.

Benim de var böyle bir arkadaşım evliyim neyse ki vakitli arıyor ama müsait olmuyorum ya da işim oluyor meşgule atıyorum bir ısrar bir ısrar arıyor hala en sonunda dedim; yanlış anlama ama bekarkenki gibi olmuyor evlenince diye

Son düzenleme:

Açma aradığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…