- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Samimi arkadaslar boyle mi olmali diyorsunuz da siz samimi arkadas degilsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
samimiyiz ama en yakın arkadaşı ben değilim . bazen en yakın arkadaşlarını sıralıyo beni 4. sıraya koyuyo mesela.
Ben size hak verdim.Ben de cok icli disli olmamayi tercih ediyordum.Ama simdi de sorun olmaya basladi hayatimda
bende arkadaşımla konusrum 3 kızız dakka başı tırnagımız kırılsa birbirimizi ararız gece gunduz farketmezz ama bız bırıbırımızı sevdiğimiz için rahatsız olmuyoruz konuşmazsak asıl rahat edemiyoruz her dakka msjlaşmayı saymıyorm bile.... ama siz rahatsız oluyorsanız numarasını engelleyebilirsiniz basit işlem zaten oda anlar yani kafaya takmayın...
bu tip durumlarda bir cinnet herşeyi çözer
Çok rahatsızlık verici seni bir nebzede olsa anlayabiliyorum. Benim facede böyle bir arkadaşım var. Sürekli yazıyor sürekli ama. Ben yazmayınca neden konuşmuyorsun diyor konuşunca çok soru soruyor sence sence deyip duruyor. Her konuda ama her konuda fikir soruyor ama özel hayatımı irdeliyor. Bir süre uzunca bir zaman cevap yazmadı sana sormam gereken şeyler var önemli diye yazmış birkaç gün sonra sor dedim aslında soracak bir şeyi yokmuş resmen beni yemlemiş. Ondan sonra bir daha yazmadım. Bir ara yine aynı yönteme başvurmuş sormam gereken şeyler var diye bu sefer yazmadım. Özellikle sağlığımla ilgili aşırı derecede sadece meraktan soru sorması beni çileden çıkarıyordu. Özel bir bölgemdeki rahatsızlığı sorup duruyordu. Üstü kapalı cevaplar veriyordum ama yetinmiyordu illa anlattıracak inini dibini. Kendisiylede yakın falan değiliz. Yıllar önce okuldan bir arkadaşımdı. Ayıp oluyordur belki ama cevap yazmıyorum.
Sende o numarayı engelle devamlı meşgul çalsın. Bir süre daha arar sonra vazgeçer herhalde. Ben ne zaman selam ordamısın mesajını görsem sinirim bozuluyor. Seni anlıyorum.
benimki malesef yakın ama fazla yakın bana . seviyorum aslında ama kafa yapılarımız biraz farklı . aslında pek çok analaşamıyoruz. bazen mecburiyyetn benle arkadaşlık ettiğini düşünüyorum bazende evet seviyo bu kız beni diyorum . anlamaıyorum pek.
yakın olmasak bende kestirip atabilirdim
bence karar verın yakınmı uzakmı sevıyomusunuz sevmıyomusunuz gercekten anlamakta zorlandım su yazdıgınızı
maalesef benimde öyle bir arkadasim var !!!!!!!
"Naber?" yazayim diyorum arkasindan soruma cevap gelmeden arasana beni der.
Ilk baslarda önemli birsey diyecek sanirim diye ariyordum. Baktim ordan burdan konusuyor vaktimi caliyor. Biraktim aramayi.
Duruyor duruyor sürekli napiyorsun arasana yada arayim seni. Su an isim bar müsait olunca ararim diyorum örnegin, bir kac saat geciyor- Ara beni bekliyorum hala diyor.
Aramadigim zaman bizim evi ariyor !!!!
Hemen hemen hergün böyle....aylarca sesimi cikarmadim kirilmasin diye.
Sabah ise giderken arasana gidene kadar konusuruz diyor. Sonra ögle arasi arasanna beni zaten yemek molasi veriyorsun diyor.
EEEE iyide kardesim yemek yemek istiyoruz belki bir iki dakika nefes falan almak istiyoruz degilmi yani.
Iyi tamam kacta isten cikiyorsun is cikisinda konusalim diyor.Ondan sonraaaaa uyumadan ara diyor.
TÖvbee yarabbim sanki benim baska hic isim yok sürekli kulagimda telefonla gezicem.
EN SONUNDA SÖYLEDIM ARTIK, benim öyle sürekli telefon konusmaya vaktim yok kusura bakma diye...
Benimde bir arkadaşım var aynen böyle, yalnız onun tek arkadaşı benim :)
Saplantılı bir aşkı var, nişanlıydılar nişanı attı karşı taraf, arıyo durmadan onu anlatıyor.
Ayrılalı 1 seneyi geçti, hala takip eder, kıskandırmaya çalışır, biri hediye almış gibi yapar, ilişki durumu yapar. 26 yaşında biri gibi davranmıyor pek.
Faceden izliyor bir yerde etiket mi yaptı ne işi var orada? Ne için gitti diye oturup ağlıyor.
Bir gün boyunca face de paylaşım yapmamış, delirmiş meraktan ne olmuş acaba da bişey paylaşmamış?
25 dk da boyunca ne hissettiğini anlattı, saat gece yarısını geçmiş, sonra da insanın sevdiğinden haber alamaması çok kötü bişeymiş kuzu dedi.
Ben genelde sessize veriyorum aradığı zaman ne yapayım? Saatlerce aynı meseleyi lastik gibi uzatacağıma, erkek arkadaşımla bile günde 2 kez konuşabiliyorum, telefonda çok konuşmayı sevmiyorum zaten..
sizinkide çok betermiş . benimkinin saplantılı aşkı yok ama bütün gün arkadaşlarını intenetten takip edip bana anlatıyo bu bunu giymiş bu buraya gitmiş diye . bunlar ilgimi çekmiyo sıkıcı diyorum ısrarla anlatmaya devam ediyo. halbuki ben bişey anlatınca hiç cevap vermiyo sadece öyle mi diyip geçiştiriyo .
sizinkide çok betermiş . benimkinin saplantılı aşkı yok ama bütün gün arkadaşlarını intenetten takip edip bana anlatıyo bu bunu giymiş bu buraya gitmiş diye . bunlar ilgimi çekmiyo sıkıcı diyorum ısrarla anlatmaya devam ediyo. halbuki ben bişey anlatınca hiç cevap vermiyo sadece öyle mi diyip geçiştiriyo .
Hadi benimkinin tek arkadaşı benim, madem asıl arkadaşları başka arasın onları canım, sıkıntını dile getir bişey mi dedi ben senin en samimi arkadaşın değilim ki der geçersin. Ha bi de komşu kızımız var, elimi uzattım kolum gitti resmen, ben çalışan bi insanım o evde, sürekli arıyor telefonu zor kapatıyordum açmamaya başladım. Bu sefer msj atıyor nbr, özledim seni diye. Her akşam bize gel, çay içelim, özledim!
Eşi de gece vardiyalı çalışıyor, gittim bi kaç kez selamsız sabahsız zaten bende rahat değilim gidiyor yatak odasına kutu gibi ev zaten, ben rahatsız oluyorum insan eşini de düşünür azıcık, telefona bakmayınca zile basıyor kardeşim çıkıyor ablan çay içmeye gelsin diyormuş.
Bu sefer de kız kardeşimin numarasını istemiş, benim numaramıda kaybetmiş..
Şimdi onu arıyor sürekli..
sizinde benim gibi günde en az 4-5 kere arayan bi arkadaşınız var mı ? ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok rahatsız oluyorum bu durumdan. hergün istinasız arıyor yani önemli bişeyde yok ortada . bi rüya görüyo anlatmak için arıyo (manalı bişeyde değil rüya ) tabak kırıyo arıyo yemeği fazla kaçıyırıyo arıyo uykusu gelmiyo arıyo . yani hayatının her detayını arayıp anlatıyo .
bigün sabahın 5 inde aradı neymiş canı sıkılmış uyku tutmamış. zar zor kapattırdım telfonu . sonra zırt pırt çaldırıp kapatmaya başladı telfonu en son snirlendim noluyo diye demez mi bana ' telefonda bişey deniyorumda çaldırıp kapatmam gerekiyo ' . nasıl sinirlendim. yani i'nsanız burda uyuyoruz' . dedim x arkadaşını ara'( en yakın rakadaşı ) 'yok onu arayamam uyuyodur o'. bu lafına daha çok sinirlendim bende uyuyorum dedim . hiç takmadı güldü sanki espiri yapıyoyomuşum gibi.
yani kıza söylüyorum üstü kapalı ben telefonla konuşmyaı sevmiyorum zırt pırt sıkıcı geliyo bana telefon yok hiç üsütne alınmıyo . hergün bintane yalan uyduruyorum telefona bakmamak için. yine aryıo .
yani samimi arkadaşlar böylemi olmalı . bu normal bişey mi ? ben mi çok abartıyorum bu durumu . aklım karıştı .
bu arada her telefon ortalama 30 40 dk önceden kapanmıyo . bazen 10 15 dk olabiliyo .
ve de ben en yakın arkadaşı değilim . benden daha çok değer verdiği ve bunu açık açık söylediği 3 4 arkadaşı var . onların hiçbirine bana yaptığını yapmıyo . hatta 2. 3. kez araması gerekirse armaya çekiniyo . anlamadığım neden ben kurban seçiliyorumrahatsız olduğumuda belli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?