- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
hani şu sizin yandaki kızmıydı sen bayağıdır görüşmüyodun onunladeli ya
maalesef benimde öyle bir arkadasim var !!!!!!!
"Naber?" yazayim diyorum arkasindan soruma cevap gelmeden arasana beni der.
Ilk baslarda önemli birsey diyecek sanirim diye ariyordum. Baktim ordan burdan konusuyor vaktimi caliyor. Biraktim aramayi.
Duruyor duruyor sürekli napiyorsun arasana yada arayim seni. Su an isim bar müsait olunca ararim diyorum örnegin, bir kac saat geciyor- Ara beni bekliyorum hala diyor.
Aramadigim zaman bizim evi ariyor !!!!
Hemen hemen hergün böyle....aylarca sesimi cikarmadim kirilmasin diye.
Sabah ise giderken arasana gidene kadar konusuruz diyor. Sonra ögle arasi arasanna beni zaten yemek molasi veriyorsun diyor.
EEEE iyide kardesim yemek yemek istiyoruz belki bir iki dakika nefes falan almak istiyoruz degilmi yani.
Iyi tamam kacta isten cikiyorsun is cikisinda konusalim diyor.Ondan sonraaaaa uyumadan ara diyor.
TÖvbee yarabbim sanki benim baska hic isim yok sürekli kulagimda telefonla gezicem.
EN SONUNDA SÖYLEDIM ARTIK, benim öyle sürekli telefon konusmaya vaktim yok kusura bakma diye...
Evet tam üzerine bastın..
Telefonlarını açmıyordum ki? İnsan hiç mi rahatısz oluyor herhalde diye düşünmez?:44:
Bende iyi aramayı kesti derken numaramı kaybetmiş meğer, görse isteyecek şimdi yeniden ama.. :26:
bunu okuyunca aklıma bişey geldi bıgun universiten eve donuyorum yanımda kızın bırı oturdu kız tam 3.5 saat boyunca şehirlerarasın otobuste telefonla konuştu benım ve onde oturanların kafa beyın kalmadı sonra ınerken hep bır agızdan oh be dedık muavin bakakalıd bıze boyle noldu diye
eminim bu arkadasimin arkasindanda oh beeeee diyenler oluyordur. Telefon her an her yerde kulagindadir
pekı ne anlatıyo bu kadar cok nerden buluyolar bılmıyorum annem akşam gelıyo bana soruyo naptın diye hiçbişey yapmadım der geçiştiririm bende tam tersi
Kusura bakma işim gücüm var bu kadar sık telefonla meşgul olamam diyeceksin.
Aradığında açmayıp bir saat sonra "işim var, kusura bakma zaten önemli bi'şey yoktur" diye mesaj atacaksın.
Saygısızlık yapanları kırmaktan korkmayın yahu.
Benim de vardı böyle kızla 3 gün konuştuk diye her gün zırt pırt kapıya gelmeler, çıkmayınca kırılmalar, derste defalarca mesaj atmalar 2 dakika geç yazsam -meşgulsün galiba" niye triplenmeler çizim yapıyorum yazamıyorum deyince bahane demeler.
En son kusura bakma benim senin kadar boş vaktim yok, ben annemle bile bukadar konuşmuyorum dedim, o da senin arkadaşlık anlayışın çok farklı deyip küstü çok şükür
böyle bişi yaşadım.
ama benimki telefon değildi. yan yanaydık
wc gitse bile bana söylerdi
işte bende namaz kıldım. şimdide vc ye gidicem.
akşam evdeyken şunu yaptım. doğal gazımı dün kapadım bugun kapamadım. saçma sapan gereksiz birsürü şey.
duş olmasından eşinin ona söylediği şeylere kadar. hatta yeğeninin kendisine aldığını ayakkabıyı bile biliyordum
mesafe koydum arama.. soğuk davrandım..şimdide mutluyum
Aynen bu taktigi uygula yapamiyorsan da engelle.vazgececektir bi muddet sonra.missblue nun dedigi gibi saygisizlik yapana cevabi verilmeli.herkese hakettigi gibi davranacaksin bu hayatta ne eksik ne fazla.senin sinirlarini ihlal ediyorsa ikaz edeceksin aciklikla. Bu ara missblue senin yorumlarini cok begeniyorum.pek cok mesajin dikkatimi cekiyor acik ve net realist bir dusunce yapin var yorumlarina da yansiyor:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?