- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Eşimde yardimci oluyor mutfak ve yemek işi yüzde 90 eşimde. Ama çocuklarım çok hareketli kurcalamayi dağıtmayı çok seviyorlar bu yüzden evin işi hiç bitmiyor. Mesai bittikten sonra odalara bir giriyorumki heryer savaş alanına dönmüş.Eşiniz yardımcı olmuyor mu? Herşeyi siz yapmak zorundaymışsınız gibi hissediyorsunuz anladığım kadarıyla
İki çocuk olunca inanın dengeler o kadar degisiyorki. Tek çocuk hiç çocuk derlerdide inanmazdımÇamaşır bulaşık temizlik hiç bitmez yani biraz rahat olmak lazım, çok düzenli olmama rağmen yalan yok bazen amann diyip 2 3 gün katlanacak çamaşırları bekletiyorum.
Kendimizi bu kadar yıpratmanın alemi yok.
Tek artı tarafım bende evden çalışıyorum ve eşim çocukla ev işiyle (temizlik silme süpürme yemek vs.) benden daha çok dikkat edip yardımcı olur.
Şimdi bana atıp tutması kolay 2. Çocuktan sonra bizi görün
Korkutma bu kadarİki çocuk olunca inanın dengeler o kadar degisiyorki. Tek çocuk hiç çocuk derlerdide inanmazdım
Çocukların mizacinada bağlı biraz tabi. Sakin ve uysalla çocuklarınız benim kadar zorlanmazsiniz. Benimkiler biraz fazla afacanlarKorkutma bu kadar
çünkü aralarında 18 ay olacak, 2 küçük bebekle sıfırdan düzen kurup en az kafadan 2 sene bu düzene alışmaya çalışacağız
Az kalsın eşinize sayıp sövecektim ki, neyse yardımcı oluyormuşEşimde yardimci oluyor mutfak ve yemek işi yüzde 90 eşimde. Ama çocuklarım çok hareketli kurcalamayi dağıtmayı çok seviyorlar bu yüzden evin işi hiç bitmiyor. Mesai bittikten sonra odalara bir giriyorumki heryer savaş alanına dönmüş.
OiyyyKorkutma bu kadar
çünkü aralarında 18 ay olacak, 2 küçük bebekle sıfırdan düzen kurup en az kafadan 2 sene bu düzene alışmaya çalışacağız
Oğlum maalesef huysuz bir bebekti 3. Aya girince rahat ettik kolikte değildi.The umbrella Yani doğacak olan bebeğiniz umarım kolik olmaz. Bazı bebekler emzir yatır şeklinde geçiriyorlar ilk aylarını umarım sizinkide öyle olur. Sonrası ayaklaninca işler zorlaşacak tabi abisiyle/ablasıyla bir olup caniniza okuma ihtimali biraz yuksek oluyor
Kaç yaşındalar..çocuklara toplatın kural koyun. Yorucu bir hayatınız varmış. Boş duramıyor değilsiniz bence işiniz bitmiyor. Bu ara ben de öyleyim evi tam düzene sokamadım. Eşim dinlen o zaman deyince sinir oluyorum bir işin ucundan tut da iş bitsin dinleneyimEşimde yardimci oluyor mutfak ve yemek işi yüzde 90 eşimde. Ama çocuklarım çok hareketli kurcalamayi dağıtmayı çok seviyorlar bu yüzden evin işi hiç bitmiyor. Mesai bittikten sonra odalara bir giriyorumki heryer savaş alanına dönmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?