- 15 Nisan 2017
- 3.469
- 9.047
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba herkese, size belki garip bir dert gibi gelecek ama son zamanlarda bilinç altımı çok yoran bir durum var. Biraz dinleneyim dediğim andan itibaren beni rahatsız eden bir düşünce olusuyor bende sanki dinlenmek yerine o anda yapilmayi bekleyen işlerle meşgul olmam gerekiyormuş dinlenmek gibi bir lüksüm yokmuş gibi hissediyorum. O anda fiziksel olarak dinlensemde zihnim sürekli bu düşünceyle bogustugu için beynimi dinlendiremiyorum. Full time çalışıyorum ve kızım yanımda oğlumda öğlen 2 de geliyor okuldan, akşam saat sekize kadar evde iki küçük cocukla bilgisayar başında çalışıyorum. İsim çok yorucu üstüne cocuklarinda gurultusu eklenince kafam kazan gibi oluyor mesai bitince. Çocuklar evde olduğu için ve çalıştığımdan dolayı onlara mudahele edemidigim icin evin altini üstüne getiriyorlar. İsim bittikten sonra anca yemekti oğlumun odeviydi kızıma vakit ayirmaydi bunlarla ilgilenmeye zaman kalıyor ancak. Az bir dinleneyim desem ne bileyim çamaşır katlamam lazımdi şurayı temizlemem lazimdı burayı toplamam lazimdı düşünceleri dönüp duruyor kafamda. Ev o anda temiz olsa bu sefer iş için şu yaziyi okumam lazımdı şunu bir gozden geçirmem lazimdi dusunceleri geziyor kafamda. Sözde dinlendigimdende birşey anlamıyorum. Sanki boş durmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum boş vakit geçirdiğim zaman vicdanim beni rahatsız ediyor. Varmı benzer durumda olan bu durumdan nasıl kurtulabilirim kafamı bosaltip söyle rahatça dinlenmek istiyorum hiç birşey düşünmek zorunda kalmadan. Diğer türlü bedensel olarak dinlensem bile beynim yukarda saydığım şeyleri düşünmekten daha çok yoruluyor.
Son düzenleme: